Čep za penis - šta je to i kako ga koristiti

Novo u ponudi

Priznajem, možda se čuje nekoliko neobično. Vjerojatno razmišljaš »pa zašto nešto uopće stavljati u penis«, zar ne? Međutim, u posljednje vrijeme čepovi za penis su vrlo popularni. Zašto? Čemu on služi? U nastavku ćeš sve to saznati.

Šta je čep za penis?

Čep za penis je sredstvo za poticanje stimulacije kojeg staviš u otvor penisa. Njegova osnovna svrha je dakle upravo stimulacija, koju muškarci opisuju kao doživljavanje orgazma koji potiče iznutra prema van. Tijekom upotrebe čepa, penis je osjetljiviji, erekcija tvrđa, a orgazam jači.

Postoji puno različitih oblika, a najčešći čep je gladak i metalan. Neki od njih su nabubreni, a neki sadrže i prsten, kojeg namjestiš ispod same glave penisa. Prsten drži čep na mjestu a istodobno povećava osjetljivost.

Vrlo je važno izabrati čep koji tebi odgovara. Ako ga još nikad nisi upotrebljavao, raspitaj se koji su najbolji za početnike. Izaberi onakvoga kojeg možeš lako izvući van i koji sprječava da čep ode preduboko, dakle takvoga koji ti garantira brzo i jednostavno odstranjivanje.

To je najbolji način upotrebe čepova u početku. Pravi oblik i pravo uklapanje pružaju ti ne samo najbolje i najsigurnije iskustvo, već će ti i pomoći doživjeti nove osjećaje i pronalaziti da li je to zaista igranje u kojem uživaš. Kako izabrati pravu veličinu možeš pročitati dolje.

Oblici čepova za penis

Čep za penisDostupni su u različitim veličinama i debljinama. Prije svega moraš provjeriti da li je proizvod uredu napravljen. Te igračke moraju biti pažljivo planirane, da pružaju sigurnu uretralnu igru. Čepovi za penis obično imaju krivulje, teksturu ili čak sužen vrh, kojima mora sam dizajn biti prikladan za anatomiju muškaraca i osigurati sigurnu igru. Čepovi su dobri kada su dizajnirani tako da omogućuju sigurno umetanje. Provjerite da li je vrh gladak i izrađen od debelog metala, da ne ošteti kod umetanja mokraćni zid.

Neki čepovi su puni, a neki šuplji. Takvi omogućuju protok urina i sperme, a njih možeš nositi dulje jer ih ne trebaš vaditi van prije mokrenja.

Još jedna stvar koju treba razmotriti, a to je kako čep držati na mjestu. Kao početniku treba će ti neka praksa zato u početku izaberi uži čep.

Izbor veličine

Za početnike su najbolji izbor glatki, uži i tvrđi čepovi. U početku vjerojatno čep neće biti u penisu duže vrijeme ali ne brini, jer se prvo moraš priviknut novom osjećaju.

Naravno, i debljina čepova je važna. Dostupni su posebni čepovi za početnike. Općenito su glađi i tanji (ne deblji od 6 mm do 7 mm) ili kraći čepovi za penis (ne duži od 38 mm do 50 mm) – to su najbolji izbor za početnike. Nemoj žuriti i isprobavati druge, deblje i duže čepove, dok u potpunosti ne svladaš manje.

Čep za penisKako koristiti čep za penis

Vrlo je važno da ga umetneš polako, jer će se tako uretra polako ispružiti i prilagoditi. Prije upotrebe pažljivo očisti oba, čep i penis! Također ne zaboravi na lubrikant. Penis treba biti mekan tijekom umetanja, jer je umetanje lakše, nego tijekom erekcije.

Jednom rukom prihvati penis i polako počni stavljati u otvor. Ako stavlja čep druga osoba, treba učiniti na isti način kao da bi sam radio. Nakon što si ga umetnuo, budi opušten što je više moguće. Tvoji uretralni mišići će pokušati izgurati čep, stoga je najbolje oda opustiš mišiće i dozvoliš težini čepa da ga sami povuku u uretru. Može ti pomoći i gravitacija, zato za vrijeme umetanja drži penis prema dolje.

Nakon što je čep umetnut, provjeri da li ti je udobno. Nježno dodirni penis kako bi otkrio nove osjećaje pritom stimulacije. Neki muškarci uživaju kada zamijene čep u penisu i kada ga izvade iz penisa, a drugim najbolje odgovara da je čep umetnut tijekom masturbacije. Što tebi najviše odgovara ćeš morati sam shvatiti.

Nakon prvog iskustva, možeš početi eksperimentirati s rebrastim, dužim i debljim čepovima. Najbolji izbor je skup čepova, gdje se nalaze čepovi različitih veličina.

Sigurnosni savjeti

Za kraj ćemo ti predstaviti nekoliko sigurnosnih savjeta koje je važno poštivati kod odabira čepa za penis:

  • • uvijek koristi samo čepove za penis. Nikad ne stavljaj druge proizvode koji nisu namijenjeni umetanju u penis.
    • ako si početnik upotrebljavaj manje, tanje čepove, s okruglim, suženim vrhom.
    • prije upotrebe uvijek dezinficiraj čep i penis, možeš dezinficirati metalni čep u kipućoj vodi i pustiti kuhati 5 minuta. Također dezinficiraj ruke prije umetanja.
    • Uvijek koristi sterilno sredstvo za podmazivanje, nikada ne koristi slinu!
    • Polako počnite. Vaš penis se mora naviknuti na nove osjećaje istezanja. Nikada nemojte priključiti čep na snagu.
    • Opustite se. Ako ste opušteni, umetanje će biti lakše i osjećaji će biti puno bolji.
    • Ako koristite zakrivljene čepove, pričekajte da erekcija nestane prije uklanjanja.
    • Uvijek uklonite čepove koji nisu šuplji, prije ejakulacije!
Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura