Najzgodnije seks igračke: Unihorn

Erotske igračke

Kad bi postojalo natjecanje za najzgodniju seks igračku, onda bi bez konkurencije pobijedio Unihorn.

Unihorni su sigurno najsimpatičniji stimulatori klitorisa jer oni izgledaju poput jako slatkih jednoroga. Osim doista originalnog i simpatičnog izgleda, originalne su i njihove funkcije:

  1. Stimulator klitorisa UnihornHeart Throb može se pohvaliti funkcijom tapkanja, poput otkucaja srca.
  2. Stimulator klitorisa UnihornBean Blossom ima mali, ali moćan jezičak koji oponaša osjećaj šuštanja.
  3. Stimulator klitorisa UnihornMount'n Peak ima jezičak koji kružnim pokretima stimulira tvoj klitoris.
  4. Stimulator klitorisa UnihornKarma Lilac nudi intenzivan osjećaj ritmične masaže.
  5. Stimulator klitorisa UnihornWild Spirit te vragolastim rotirajućim jezičkom u par sekundi vodi u gotičko veselje.

Unihorn, svih 5

Svi Unihorni također vibriraju!

Unihorn je savršen poklon

Unihorn je savršena igračka za sve malo sramežljivije naravi jer svojim diskretnim oblikom niti ne podsjeća na seks igračku.

Iznad svega, ovo je idealna igračka za sve koji još uvijek nisu upoznati sa seks igračkama. Vibracije su također nešto manjeg intenziteta nego kod nekih drugih, snažnijih vibratora. Bez obzira na to, one i dalje pružaju nevjerojatne orgazme.

Što možeš očekivati

Jednorozi su izrađeni od mekanog silikona koji je siguran za tijelo.

Impresionirat će te s čak 10 različitih postavki vibracije i 10 različitih oblika tapkanja ili lizanja. Sve te postavke možeš međusobno kombinirati ili ih koristiti odvojeno. To znači da igračka može samo vibrirati, može samo lizati ili može vibrirati i lizati u isto vrijeme.

Kako odabrati onaj pravi?

Svih pet Unihorna jedinstveni su na svoj način i svi su stvarno preslatki, tako da je stvarno teško odabrati samo jednog. U nastavku ću ti ih ukratko predstaviti, kako bi ti odluka bila malo lakša.

Heart Throb

Heart Throb

Heart Throb ili “srčani puls” je direktor za vruće stvari, poznat po svojoj koketnoj naravi i šarmu. U slobodno vrijeme najradije istražuje neotkrivena područja užitka. Ne voli biti zaboravljen u prašnjavoj ladici.

Bean Blossom

Bean Blossom

Bean Blossom ili “Cvijet graha” je vođa operacije za vruće trenutke, razigran i nestašan. U slobodno vrijeme voli igrati igre uloga i voli duge, strastvene seanse užitka. Ne voli dosadu i rutinu.

Mount'n Peak

Mount'n Peak

Mount'n Peak ili “planinski vrh “ je vrhunski inženjer za orgazme. Voli biti u centru pažnje, au slobodno vrijeme trenira umijeće zavođenja. Mogli bi ga opisati da je drski, požudan, uvijek brine da svi uživaju.

Karma Lilac

Karma Lilac

Karma Lilac ili "lila karma" prava je šaljivdžija koja uživa u zafrkavanju. Potpuno je zadovoljna svaki put kad osjeti da se noge tresu, zbog čega uvijek želi još. Ne voli monotoniju.

Wild Spirit

Wild Spirit

Wild Spirit ili “divlji duh” pravo je utjelovljenje svog imena. Divlji duh koji svaki put pruža lude i nezaboravne avanture sa samo jednim ciljem. Njegova konačna destinacija uvijek je nevjerojatan, snažan orgazam.

Nadam se da si sada malo bolje upoznali sve Unihorne. Za koji god da se odlučiš, vjeruj, neće te ostaviti ravnodušnima.

Ali kako se koristi Unihorn?

Prije prve uporabe vrlo je važno u potpunosti napuniti svoj Unihorn. Puni se priloženim magnetnim USB punjačem.

Prije i poslije svake upotrebe Unihorn također očisti . Za čišćenje možeš koristiti sredstvo za čišćenje seks igračaka ili mlaku vodu s blagim sapunom. Unihorni su vodootporni i mogu se smočiti pod mlazom, no nije preporučljivo potapati ih pod vodu.

Kako bi uključila vibracije samo u glavici Unihorna, drži gornju tipku nekoliko sekundi, a donjom tipkom uključi drugu funkciju, gdje vibrira stražnji dio. Između različitih postavki prelazi kratkim pritiskom na željenu tipku.

I što je najvažnije… ne zaboravi eksperimentirati! Osim glavice, možeš koristiti i druge dijelove igračke, primjerice noge. Zbog svog oblika vibracije se drugačije raspoređuju i donose potpuno nove užitke.

Ne zaboravi lubrikant na bazi vode. Lubrikant će se pobrinuti da igračka lijepo klizi i da korištenje bude posebno ugodno.

Unihorn logo

To je sve za sada. Naravno, više o pojedinačnim Unihornima možeš pročitati na našoj web stranici. Sigurna sam da će te ovaj slatki jednorog ostaviti bez riječi i željom za još.

Ako imaš pitanja, možeš nas nazvati ili poslati e-mail. Također nas možeš posjetiti u našoj trgovini u Zagrebu.

Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama. Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. Također možeš pročitati ostale postove na blogu i tako naučiti puno novih stvari.

neza
bio_neza

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: