Vibracijski leptir za prvoklasnu stimulaciju

Erotske igračke

Vjerojatno većina ljudi na riječ vibrator pomisli na onog klasičnog, u obliku penisa, ali mnogi ne znaju da postoji puno različitih oblika vibratora, koji se razlikuju i po načinu, jačini i brzini vibriranja, a naravno i po svrsi. Sve traženiji su vibratori koji su namijenjeni stimulaciji klitorisa.

Znate li što je vibracijski leptir?

To je vibrator namijenjen samo za žene, a oblikovan tako da ženama pruži nevjerojatne užitke, kako tijekom seksa s partnerom, tako i kada ga sama koristi. Sve više žena kupuje leptire, jer ih namjeste s pasom te reguliraju snagu i način vibriranja.

Leptir ćete pronaći i pod nazivom erotski leptir, on tijesno liježe na klitoris, bez stvarne vaginalne penetracije. S trakama ga namjestite na klitoris tako da ga pričvrstite oko pasa ili oko nogu.

Vibrator u obliku leptira pomiče svoja „krila“ gore i dolje u različitim načinima brzine te stimulira klitoris na nevjerojatan način, kojeg prije njegove upotrebe žene nisu niti poznavale. Kao i ostale, tako i ovu igračku možete kupiti u različitim materijalima, od mekanog, sličnog želeu, pa do onih napravljenih od mekane plastike, a upravo tako možete birati između široke palete boja, oni najpopularniji su u rozoj i ljubičastoj boji.

Kako djeluje?

Napravljen je tako da stimulira klitoris. Čvrsto ga namjestite s trakama, da bi ostao na željenom mjestu, te odredite brzinu i način vibriranja kakav želite. Vidjet ćete da je stimulacija klitorisa nježna, a ujedno i dosta intenzivnija, nego kod običnog trljanja s prstima, što većina žena radi tijekom masturbacije.

vibracijski-leptirŽene većinom leptir koriste za masturbaciju, a sve više ih ga uključuje i u seks s partnerom, jer konstantna stimulacija klitorisa tijekom seksa može ženu dovesti do nevjerojatnih orgazama. A jer ga možete namjestiti s trakama, neće smetati partneru, nego ćete otkriti da je seks puno više zadovoljavajuć s dvostrukom stimulacijom, nego samo s vaginalnom stimulacijom partnerovim penisom.

Postoji više različitih oblika, tradicionalni su oni koji su opisani gore, odnosno stimuliraju klitoris, namjestite ih s trakama da su vaše ruke slobodne, a s njima upravljajte daljinskim, koji je pričvršćen na njih. Druga vrsta lepitra je s bežičnim daljinskim, treći su s pričvršćenim dildom ili analnim čepom, koji će vam uz stimulaciju klitorisa ponuditi još i vaginalnu ili analnu stimulaciju.

Lezbijke često više vole stimulaciju leptirom, koji simulira oralni sex, od vaginalne penetracije. Koristiti ih mogu i žene koje još nisu imale seksualne odnose te tako mogu uživati bez penetracije, što kod korištenja dildoa i klasičnih vibratora nemogu izbjeći.

Stimulacija klitorisa je odličan način masturbacije, jer kod užitaka koji vas preplave, otpustite napetosti te smanjite stres. Ti vibratori su odlični za žene koje uživaju u stimulaciji klitorisa, a posebno za žene koje ne mogu doseći orgazam bez takve stimulacije, ali i za trudnice, žene koje su prije kratkog vremena rodile, ili one koje imaju probleme s mokraćnim traktom. Koristiti ih možete doma, u sigurnom okruženju vaše spavaće sobe, a ako želite, možete ih koristiti i vani, namjestite ga tako da čvrsto stoji na mjestu te da se ne vidi ispod odjeće, tako možete uživati gdje god išli.

Butterfly vibrator može biti čudesan dodatak za obogaćivanje vašeg načina života te vašeg spolnog života, bez penetracije.

Priuštite si jednog između leptira iz naše ponude te se prepustite užitcima:

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura