Najbolje igračke za početnike

Erotske igračke

Tražiš li prvu igračku za sebe? Vjerujem da te mnoštvo raznolikih proizvoda u našoj ponudi može brzo zbuniti, pogotovo ako još ne znaš što tražiš i što ti odgovara. U nastavku članka predstavljam ti najbolje igračke za početnike.

Vibratori, dildovi, stimulatori klitorisa, masturbatori, prstenovi za penis, stimulatori prostate, analne igračke i još mnogo toga. Ovo je samo nekoliko najosnovnijih kategorija proizvoda koje možeš pronaći kod nas.

Ako ne znaš koja igračka može najbolje zadovoljiti tvoje potrebe, kratki opis najprodavanijih kategorija proizvoda čeka te u nastavku članka.

Vibratori

Kad većina ljudi pomisli na erotske igračke, to su poznati vibratori. Ovo su najpopularniji erotski dodaci, a dostupni su u različitim oblicima, veličinama, bojama ... Stoga, svatko može pronaći onaj pravi za sebe.

Bullet vibratori

Manji vibratori, poznati i kao bullet vibratori, možda su najbolji izbor za nekoga tko tek upoznaje erotski pribor.

Ne samo da izgledaju potpuno nezastrašujuće, već su dostupni u diskretnim veličinama i oblicima. Možeš ih koristiti na svim dijelovima tijela i pomoću njih možeš lako stimulirati mnoge erogene zone: klitoris, bradavice, a možeš istražiti i penetraciju i unutarnju stimulaciju s vibratorom.



Rabbit vibratori

Rabbit vibratori pravi su hit naših kupaca i ne razočaraju nijednu ženu.

Dizajnirani su kako bi omogućili istodobnu vaginalnu upotrebu i stimulaciju klitorisa, pružajući tako jedan od najintenzivnijih orgazama.

Izvrsni su za istraživanje tvog tijela i otkrivanje omiljenih točaka, pa su među najboljim igračkama za početnike.



Vibrirajuća jaja i gaćice

Vibrirajuća jaja spadaju među manje erotske proizvode, pa su među najboljim igračkama za početnike.Iako su izvorno dizajnirani za vaginalnu stimulaciju i uporabu u paru, prikladni su i za pojedince i za nadražaj klitorisa, bradavica i općeg upoznavanja vlastitog tijela i kako ono reagira na vibracije.



Isto vrijedi i za vibrirajuće gaćice. Naravno, možeš ih koristiti s partnerom, a izvrsne su i za solo igre.

Vibracijske gaćice zapravo su obične gaćice u univerzalnoj veličini. Na dnu im je dodan samo mali džep u koji umetneš diskretni klitorisni vibrator. Pomoću priloženog daljinskog upravljača možeš birati između različitih postavki vibracija čiji je domet između 10 i 12 metara.

Budući da se vibrator može ukloniti s gaćica, lako je voditi računa o higijeni i čistoći oboje.



Dildovi

Kada odabireš svoj prvi dildo, nemoj pretjerivati ​​s veličinom igračke koja je odmah iza vibratora u smislu popularnosti i poželjnosti. Čak i ako si zainteresiran za aktivnosti poput fistinga, moraš tamo doći postupno i polako povećavati veličinu umetnutih igračaka.

Također pripazite da su igračke izrađene od materijala koji je siguran za tijelo, poput silikona, PVC-a i stakla. Ali izbjegavaj proizvode od tvrde i jeftine plastike.

Dildovi su sada dostupni u svim veličinama, bojama i oblicima, a realistični dildovi i dalje su najpopularniji izbor naših kupaca, unatoč mnogim novim inovativnim oblicima.



Stimulatori klitorisa

Za mnoge žene put do orgazma moguć je samo stimuliranjem klitorisa. Vibracijski stimulatori klitorisa dizajnirani su upravo za tu svrhu.

Ovu igračku možeš koristiti i za stimuliranje bradavica i u dvoje s partnerom. To može biti izvrstan dodatak predigri i neće vam smetati tijekom seksa.



Masturbatori

Nekada popularne lutke na napuhavanje sada su zamijenili kvalitetniji i puno realističniji masturbatori, koji ti nude još više užitka.



Prsteni za penis

Osim masturbatora, prsteni za penis su najprodavaniji erotski proizvod za cisseksualne muškarce. Zbog pomoći u održavanju čvršće erekcije dulje vrijeme i moguće dodatne vibracijske stimulacije oba partnera, oni su s razlogom među najpopularnijim proizvodima u našoj ponudi.

Oni su izuzetno jednostavan i relativno pristupačan način da poboljšaš i začiniš seksualnost.



Stimulatori prostate

Stimulatori prostate su analne igračke dizajnirane za biološke muškarce. Od ostalih analnih uređaja razlikuju se po svom zakrivljenom obliku, koji omogućuje da vrh proizvoda pogodi P-točku. Ova je jednako osjetljiva kao i G-točka kod žena, pa njegova stimulacija dovodi do eksplozivnih orgazama.



Analne igračke

Pri odabiru svoje prve analne igračke važno je ne odabrati preveliku. Veličinu analnih čepova, kuglica, vibratora, dildova ... povećavaj postupno.

Također je važno odabrati kvalitetan materijal koji se jednostavno očisti ili čak sterilizira. Izbjegavaj porozne materijale i jeftinu plastiku!

Također, za analnu penetraciju koristi samo erotske proizvode koji su za to dizajnirani i imaju prošireno dno. Na ovaj način sprječavaš preduboko sklizanje igračke i neugodan posjet hitnoj pomoći.



Ako imaš bilo kakvih pitanja, uvijek smo ti dostupni putem e-maila, telefona, chata i na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu. Kontaktiraj nas, pitaj, napiši komentar.

Za još zanimljiviji sadržaj iz svijeta seksa i erotskih igračaka također se možeš pretplatiti na naš YouTube kanal.

Aneja
bio_aneja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura