Najbolja mjesta za vruć ljetni seks

Savjeti za bolji seks

Ljeto je najbolje vrijeme da postanete malo kreativniji, posebno što se tiče seksa. Jer su kod nas zime hladne, mjesta za eksperimentiranje vani je premalo, a ljeti je mogućnosti puno više. Opustite se i probajte nešto novo, a paziti morate samo na to da vas netko ne uhvati :)
Ljetni seks je često najbolji jer nismo pod stresom i u brigama zbog posla ili drugih stvari koje nas muče tijekom godine, zato se stvarno možemo opustiti i posvetiti samo partneru. Čak i ako ne možete otputovati daleko, priuštite si barem kratak predah u kolibi, gdje ćete u samoći moći istraživati prirodu i jedno drugo.

1. Sex u autu

U autu ste se zasigurno već seksali, zato tijekom ljeta u njemu možete obnoviti uspomene, preporučamo vam da se odvezete na udaljeneno mjesto s pogledom, ugasite motor te se prepustite.

U autu se naravno možete seksati i tijekom zime, čak i ako ne upalite grijanje, vas dvoje ćete ga dobro zagrijati  ;)

2. Sex u šatoru

Ljeto je vrijeme kampiranja, zato odite na izlet i seksajte se u šatoru na sred šume, gdje ćete se stvarno moći opustiti bez straha da bi vas netko vidio. Ako nemate previše veliki šator, ne morate baš pokušavati čudne položaje, već sam seks na novom mjestu je dovoljno uzbudljiv.

3. Sex u visećoj mreži

To je odlična mogućnost, ako imate dobru ravnotežu i želite probati nove stvar te eksperimentirati s novim položajima iz Kamasutre. Razmislite o tome gdje ćete ju objesiti, da ne bi bila na očigled svim susjedima, ako ju nećete koristiti samo za izležavanje i čitanje. Ako ju imate, možete je iskušati već danas ;)

4. Sex pod tušem

Seks pod tušem će zasigurno ohladiti vaša ugrijana tijela, neka bude u kućnoj kupaonici, a više uznemirenja će zasigurno donijeti neki vanjski. Ako tijekom odmora naletite na neki, morate probati.

5. Sex u brodu

Odite na izlet s brodom. Odvezite se dalje od obale i nitko vas neće moći vidjeti. Budite samo pažljivi na to, da se ne prevrne.

6. Sex u moru i bazenu

Seks u vodi može biti odlično iskustvo. Ako budete oprezni, nitko osim vas neće znati što zapravo radite, čak i ako niste sami. Za više intimnosti potražite neki osamljeni zaljev.
Morate znati da kondomi i voda ne idu zajedno, isto tako voda ispere prirodnu vlažnost, zato ćete možda trebati lubrikant. Najbolje je da izaberete onog na silikonskoj bazi jer ga voda neće isprati.

7. Sex u šumi

U šumi se možete seksati i ako nemate šator, samo morate biti pažljiviji na šetače. Na sebi zadržite što više odjeće jer bi bilo jako neugodno da vas slučajni prolaznici zateknu potpuno gole.

8. Sex na ljuljački

Zabavan je i seksi, ali nemojte koristiti one u parku za djecu. Na njoj možete probavati različite položaje, a seks će biti zabavan, igriv i uzbudljiv.

9. Sex na trampolinu

Sličan je kao i na krevetu, ali samo puno zabavniji. Mreža na trampolinu je napeta, zato ćete se sa svakim pokretom pomaknuti i malo poskočiti, što zapravo nije loše ;) Budite pažljivi samo da se ne ozlijedite.

10. Sex na plaži

Neki ga ne vole zbog pijeska i kamenčića koji se vole zalijepiti na tijelo, iako, ako imate dovoljno veliki ručnik ili jorgan, ništa vas neće smetati i sprječavati.

Ljeti se možete seksati zapravo gdje god želite, isprobavajte nova mjesta, položaje te se zabavljajte i uživajte.

 

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura