Ideje za seksi igranje uloga - 2. dio

Savjeti za bolji seks

Prošli put smo za vas pripremili 5 ideja za igranje uloga s kojima možete začiniti seksualni život i ostvariti neku od fantazija o kojima ste uvijek maštali. Jeste li neku probali? Kao što smo obećali, danas imamo pripremljenih novih 5 ideja. Provjerite koje!

6. Životinjski seks

Skoro svaki muškarac obožava ideju da mu žena tijekom seksa zabije nokte u leđa jer to zapali strasti i uzbuđenje. Zašto onda nebi u spavaću sobu donijela pravi životinjski, divlji seks? Možda zvuči malo čudno, ali ne bojte se biti ponešto grublji nego inače – naravno, ako se to sviđa oboma. Obući možeš neki od životinjskih kostima.

7. Seksi policajka

Nešto uzbudljivo je u misli na seks s učiteljicom, šefom na poslu ili seksu s policajkom. Nekim muškarcima, odnosno većini muškaraca je ideja o neočekivanom seksu s policajkom jako privlačna. Da bi mu ispunila tu fantaziju, trebat ćeš nekoliko pomagala:
seksi uniformu, koja bi trebala biti uska, a gumbi na njoj otvoreni točno toliko, da otkriju malo dekoltea, temperaturu će zasigurno podići i lisice s kojima ćeš ga »uhapsiti«. U ulozi policajke moraš biti stroga i nepopustljiva – ne zaboravi: u tom scenariju si ti glavna!

8. Seks sa super junakom

Svi muškarci su duboko u sebi još uvijek dječaci koji zasigurno imaju i dalje svoju najdražu super junakinju, a ti mu možeš ispuniti fantaziju o seksu s njom. Potraži pravi kostim te ga iznenadi. Najpopularnije junakinje su Wonder Woman, Cat Woman, Lara Croft, Batwoman ...

9. Dominacija i podređenost

Zanimanje za takvo igranje uloga se je povećalo prije svega zaslugom uspješnice 50 nijansi sive. Ako se ta ideja muškarcima već ranije sviđala, o tome, da bi se podredile muškarcu, kao što se Anastasia Christianu, su nakon nje počele sanjariti i predstavnice nježnijeg spola.

Iako vas misao na vezanje, bičevanje i podređivanje straši, probajte. Naravno da prije toga morate poznavati nekoliko važnih pravila za BDSM igrice. Kako započeti i kako stvarno uživati u vezanju i svemu što tu spada, pročitajte OVDJE.

10. Seks na razgovoru

I to je fantazija koja uzbuđuje puno muškaraca. Prije svega oni, koji su na vodećim položajima, si mogu zamisliti seks sa ženom koja dođe njima na razgovor. Ideja o neočekivanom seksu s nepoznatom ženom je jako uzbudljiva, zato mu tu fantaziju možeš ispuniti. Zapravo je to igranje jako jednostavno, sve što moraš napraviti je da dođeš na razgovor. Što on želi raditi tijekom »razgovora« je njegova odluka, prepusti se i slijedi njegov scenarij. Možeš igrati nedužnu, sramežljivu curu, ako partner voli izazove, a možeš i preuzeti inicijativu.

Ideje o igranju uloga u spavaćoj sobi parovi često ne ostvare jer su predvidljive i klišeji, a nekima se čine prljavo ili smiješno, iako mogu jako pozitivno utjecati na vaše odnose, zato bez srama i straha ispunite neku od svojih fantazija. Jako česte su i ideje o seksu s tajnicom, knjižničarkom, medicinskom sestrom... o njima možda neki drugi put.

Vas dvoje ste već prakticirali igranje uloga? Kakva iskustva imate? Jesmo li ih u našim člancima nabrojali ili ste probali nešto potpuno drugo? Bit ćemo veseli, ako nam javite! ;)

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura