LELO Smart Wand

Predstavljanje proizvoda

LELO proizvodi (ne bez razloga) rangirani su na samom vrhu proizvoda namijenjenih odraslima, pa su očekivanja o testiranju tih proizvoda naravno veća od ostalih. Postoje mnogi proizvodi slični LELO proizvodima na tržištu. Barem u izgledu. Zašto su oni i dalje među najprodavanijima, bez obzira na njihovu cijenu? Jer za ovu cijenu stvarno dobivate dobar vibrator, koji, uz odgovarajuće održavanje, savršeno obavlja svoj zadatak dugi niz godina. Budući da je dobro znati što plaćate za kupnju vibratora, čak i po višim cijenama, pročitajte ispod zašto LELO Smart Wand zaslužuje svoje mjesto u noćnom ormariću.

Što je Smart Wand?

Smart Wand je vibrator za masažu dostupan u dvije različite veličine - velike i malo manje - i tri boje - crna, ljubičasta i bijela.

Smart Wand je zapravo dizajniran za masažu cijelog tijela i stoga je pogodan i za muškarce i žene. Ako niste pročitali o ne-eruptivnom u prethodnim člancima, pogledajte što je Hitachi Magic Wand i što je izvorno dizajniran. Izvorno mislim prije nego što su žene otkrile da ga mogu koristiti za drugu vrstu zadovoljstva;)

Vibratori za masažu se stoga nazivaju s razlogom, jer su izvorno dizajnirani za masažu leđa i oboljelih mišića. Sada zamislite da je takav vibrator napravio LELO - elegantan s zlatnim detaljima, vodootporan, i nevjerojatno jak. Zvuči primamljivo, zar ne? Pričekajte dok ne pročitate zašto se nalazi na samom vrhu vibratora za masažu.

Što ga razlikuje od drugih?

Smart Wand je mnogo jači od ostalih vibratora, posebno onih koji nisu uključeni u električnu energiju tijekom uporabe (za one je problem ograničavanje duljine kabela). Izrađen je od mekog silikona koji je ugodan na dodir i brzo se zagrijava do tjelesne temperature.

Međutim, prije nego što otvorim kutiju, moram reći zašto se zove Smart. Zato što je stvarno pametan :) Ima funkciju SenseTouch, što znači da vibrator počinje vibrirati kad dođe u dodir s kožom - to je vibriranje kad udari u kožu. Ovo je sjajno, čak i ako ga koristite sami, jer ima veću verziju, dugu ručicu koja ga jednostavno kontrolira, ali istodobno je teže raditi pritiskom gumba. Teže jer morate upravljati vibratorom, čak i ako ga držite na kraju ručke.

Što je u kutiji?

Smart Wand je pakiran u veliku bijelu kutiju - nakon toga se razlikuje od ostalih LELO proizvoda koji su uglavnom pakirani u crne kutije. Unutrašnjost ne razočarava jer skriva lijepu bijelu kutiju - Smart Wand je dar koji će oduševiti svaku ženu i ta je ambalaža više nego prikladna.

U kutiji nalazimo vibrator, u našem slučaju u crnoj, velikoj verziji. Moderan dizajn i pomno zamišljeni zlatni detalji oduševljavaju vas i jednostavno ne možete pričekati da to isprobate. U kutiji se nalazi i torbica namijenjena za vibrator, koja je izvrsna za putovanja. Torba je izrađena od kvalitetnog, mekog materijala koji štiti vibrator od prašine i oštećenja. U paketu također dobivate punjač i LELO mazivo.

Načini korištenja

Prije prve uporabe, vibrator treba napuniti. Svjetlo će treperiti na vibratoru. Kad je vibrator napunjen, svjetlo prestaje treptati i svijetli samo. Sada je vrijeme za testiranje vibratora.

Uključite ga pritiskom na dugme +. Također koristite isto dugme ako želite povećati snagu vibracija. - Smanjuje snagu, ako ga držite dugo, vibrator se ugasi. Pomoću tipke () koja se nalazi između + i -, možete odabrati različite načine vibracija.

Moja omiljena funkcija je SenseTouch funkcija. Uključite ili sključite jo tako što držite gumb () 3 sekunde. Kada je funkcija uključena, indikatorsko svjetlo treperi. Smart Wand će zapamtiti postavku i kada ga isključite.

Moram također spomenuti da možete zaključati vibrator. Vrlo povoljno. Zaključavate ga pritiskom + i - tipke istovremeno 5 sekundi. Kada je vibrator zaključan, svjetlo će zasvijetliti. Otključate je na isti način.

Možete birati između osam različitih vrsta vibracija, od kojih su neki vrlo jaki pa preporučujemo da ih najprije isprobate na vrh dlana, a zatim pomoću gumba provjerite sve postavke.

Budući da je vodootporan, možete ga koristiti u vodi bez ikakvih briga. Možete ga bez brige koristiti u tušu, u kadi ili čak u bazenu, recite mi kako je radio;)

Smart Wand je doista veliki vibrator, kao što ga možete koristiti za masažu leđa ili za masažu klitorisa, možete ga koristiti sami ili uz vašeg partnera, čak i tijekom seksa, tako da ga možete preuzeti s vašom brigom u svojim igrama kao i sa partnerom. Pročitajte još nekoliko savjeta koje je dobro znati (odnosi se na sve igračke).

Održavanje vibratora

Prije i nakon svake uporabe, vibrator treba dobro očistiti. Najlakši način da to učinite s čistionicom igračaka. Ako nemate čistač, možete ga očistiti toplom vodom i antibakterijskim sapunom. Ako je potrebno, koristite mazivo. Uvijek koristite samo lubrikant na vodnoj osnovi!

Još nešto, LELO nudi 1 godinu jamstva, ali morate registrirati vibrator na njihovom mjestu - upute su uključene u paket.

Nadam se da je članak bio koristan i olakšat će vam kupnju. Ako ste zainteresirani za bilo što u vezi s vibratorom Smart Wand, koji nisam spomenuo, možete me pitati bez brige.

Klikom na donji proizvod možete se pretplatiti.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: