Kako do većeg penisa?

Savjeti za bolji seks

Želite li imati veći penis? Sigurno je odgovor na ovo pitanje da. Većina muškaraca na ovom svijetu želi da im penis bude centimetar ili dva duži. I to čak i ako su izuzetno željeni.

Od manjega do većeg

A što točno tvrde statistike? Prosječni penis trebao bi biti duljine 13 cm u stanju erekcije i 10 cm volumena. Zanimljivo je da veličina u ne-reaktivnom stanju nije uopće važna, jer netko može imati mali penis, koji će postati veći od drugog tijekom erekcije, što je još veće u ne-uzgojnom stanju. To će se samo ukrutiti tijekom erekcije, dok manji penis može rasti u duljini i volumenu.

Penis se sastoji od spužvastog tkiva, koji treba povećati duljinu i opseg erekcije i uretre nakon čega se odvajaju i urin i sperma.

 

Je li veličina penisa važna?

Ovo je pitanje koje zanima svakog čovjeka. Mnoge žene tvrde da veličina penisa uopće nije važna, nego da su tehnika i ljubav su važnija, kao kemija između partnera. Iako takva strast i tehnika mogu napraviti puno dobrog seksa, to naravno nije sve.

Zanimljivo je da u potpuno anonimnim istraživanjima mnogo veći broj žena odgovara na ovo pitanje na drukčiji način nego kad uživo odgovara. Iz toga se može zaključiti da je veličina važna i utječe na seksualni život. To ne znači da je sa malim penisom seks loš, jer veličina penisa je prilično subjektivna i ovisi o pojedincu koja je prava veličina.

Ali bez panike! Prema istraživanju, čak 85% žena je zadovoljno veličinom penisa svojih partnera, dok je samo 55% muškaraca zadovoljno veličinom vlastitog penisa. Stoga je vrlo vjerojatno da samo muškarci mogu vidjeti ovaj problem.

Većina žena je također potvrdila da veličina penisa nije najvažnija. Vagina je također longitudinalno ograničena, dok je volumen penisa onaj koji najviše osjeća žena tijekom seksa.

Da li penis može biti prevelik?

Naravno, penis može biti prevelik. A ovo uopće nije neuobičajeno. Prosječna dubina vagine je nešto više od 11 cm. Ako je, dakle, prosječni penis duljine 13 cm, u većini slučajeva priroda je napravila dobru ravnotežu.

Prevelik penis može značiti puno seksualnih problema, što je u nekim slučajevima čak i nepraktično. Imajući iznadprosječan veliki penis uopće nije nužno prednost. Na primjer, za analni seks puno je lakše ako je penis manji.

Prirodni načini povećanja

Dokazano je da se penis može povećati na čisto prirodne načine, s posebnim vježbama za povećanje penisa. Postoji nekoliko različitih tehnika, ali najbolje je testirati ih pojedinačno, a zatim nastaviti vježbom koja najbolje odgovara.

Penis se sastoji od 3 komore spužve koja apsorbira krv koja ulazi u penis. Kada su ove komore ispunjene krvlju, dolazi do erekcije penisa. S dugoročnom i ispravnom vježbom, ove se komore povećavaju. Veće komore će moći apsorbirati velike količine krvi, što će također dovesti do povećanja veličine penisa. Cilj vježbi je povećati vlačnu čvrstoću istezanjem tkiva koje je odgovoran za erekciju penisa i ta će vlačna čvrstoća omogućiti rast tkiva.

Simptomi koji mogu nastati prilikom vježbanja za povećanje penisa

  • Prisutnost mjehurića na penisu, što je često posljedica produženog pritiska na tkivo.
  • Bol u penisu, što može biti uzrokovano ponavljanjem istezanja tkiva.
  • Oteklina koja proizlazi iz dugotrajne upotrebe prekomjerne težine na penisu može utjecati na živce penisa i uzrokovati upalu penisa.
  • Ako se ne smiri, mogu se pojaviti problemi s erekcijom.
  • Ako se neki od gore navedenih simptoma pojavi, vježbe bi se trebale prekinuti barem dok problem ne nestane.

Prilikom vježbanja za povećanje penisa, slijedite sljedeće preporuke

  • Stidne dlake na području penisa obrijte kako bi se izbjeglo trzanje
  • Jedite zdravo i uravnoteženo, dijeta mora biti bogata vitaminima, mineralima i bjelančevinama, jer hrana utječe na penis. Osim toga, pijte puno vode dnevno.
  • Budite dobro raspoloženi i opušteni, stres ne utječe samo na vas, a nego i na vaš penis
    Upotreba sapuna ili šampona za to definitivno nije prikladna jer iritira kožu. Dulje vrijeme upotrebe intenzivne njege koja je najprikladnija i može ostati na koži dulje vrijeme bez da uzrokuje crvenilo, pukotine na koži i slično.

Mjerenje penisa

Prvo, mjerite duljinu penisa prije i tijekom erekcije. Ustati i držati penis okomito na tijelo. Smjestite vladara pored penisa i izmjerite od korijena do glave.

Zatim mjerite veličinu penisa tijekom erekcije. Koristite šivaći mjerač i izmjerite opseg u sredini duljine penisa. Ako nemate šivaći stopalo, možete upotrijebiti niti ili nešto slično, a zatim izmjerite niz s ravnim.

Utjecaj vitamina i minerala na seksualnu aktivnost

Tijekom vježbi za povećanje penisa preporučljivo je uključiti u svoj izbornik i određene vitamine, minerale i bilje, za koje se utvrdi da daju energiju tijelu i povećavaju seksualnu sposobnost.
Pobrinite se da uzimate dovoljno vitamina A, B12, C, E i D, magnezija i kalcija, kalija i folne kiseline.

Ovi vitamini i minerali se mogu naći i u hrani i u ljekarnama u obliku tableta.

Vježbe za povećanje penisa

Grijanje s toplim ručnikom

Kao i kod svakog vježbanja, ovdje je također važno grijanje jer povećava protok krvi kroz penis. Osim toga, koža postaje fleksibilnija, olakšava provedbu vježbi, a također se smanjuje i mogućnost modrice i abrazije.

Isprati ručnik u vrućoj ili toploj vodi, koja će zatim zamotati penis. Možda će prvi osjećaj biti neugodan, ali toplina će brzo postati ugodnija. Ostavite ručnik dvije minute, a zatim ponovite postupak tri puta.

Drugi način za zagrijavanje penisa je potopiti u vrućoj kadi. Uz laganu masažu penisa tijekom navodnjavanja, povećajte protok krvi. Nemojte ostati u kadi više od 10 minuta.

Tehnika mužnje penisa (jelq)

Uz ovu tehniku (engleski Jelq) možete povećati penis za nekoliko centimetara duljine i volumena. Posebno je djelotvorno ako muškarci počnu vježbati ovu tehniku u ranim tinejdžerskim godinama i nastaviti s njom sve do odraslog života, a zatim ga ponavljati samo jednom tjedno

Kako funkcionira mužnja penisa

  • povećava protok krvi u spužvastim komorama tkiva
  • protežu mišićna vlakna, koja će tada biti veća i jača u erekciji
  • povećava protok krvi u penisu i povećava njegovu veličinu

Primijetiti ćete razliku nakon otprilike 5 tjedana, inače nećete očekivati značajna poboljšanja u prvih 6 mjeseci. Velike promjene možete očekivati u roku od godinu dana kada penis počne pojačati i erekcije postaju sve jače.

Praksa treba biti svakodnevna, jer će ovaj napredak biti najbrži i najočitiji u sljedećim koracima

  1. Prvo, zagrijte penis vrućim ručnicima, kao što je gore objašnjeno
  2. Okrenite palac i pokazivač i napravite O na korijenu penisa. To će smanjiti protok krvi, ostavljajući više krvi u stanicama unutar penisa
  3. Pomjerajte svoju ruku kako biste se kretali prema glavi i tako "gurate" krv naprijed. Stanice će biti napunjene više krvi.
  4. Kada jednom rukom dođete do vrha penisa, ponovite isto (korak 2 i 3) s drugom rukom.
  5. Ponovite 20-25 minuta

Možda ćete primijetiti modrice ili crvenilo na glavi penisa. To će spontano nestati. Da biste ih izbjegli, obavite polako i postupno povećavajte brzinu.

Najoptimalnije vježbe su obavljati kada je penis u polu-uspravnom stanju. Ako ne uspijete zadržati ovu situaciju tijekom vježbanja, učinite sve što je moguće da biste oporavili situaciju. Gledate pornografski sadržaj tijekom prakse, ako vam to može pomoći da podnijeti status polu-erekcije.

Cilj vježbe je guranje krvi što je više moguće u glavu penisa kako bi se stanice popunile s više krvi nego inače. Boja penisa pretvorit će se u tamno crvenu boju tijekom vježbe, što je normalno.

Koliko pritiska morate koristiti za vježbu ovisi o osobi i njegovim osjećajima. Na ljestvici od 1 do 10, gdje 1 znači da nema pritiska, a 10 znači nepodnošljiv tlak, treba koristiti 5-7.
Za rezultate, nema razlike ili vježbe prije ili nakon spolnog odnosa.

Plan obuke

Započnite prvi tjedan s 250-300 ponavljanja dnevno, a najbolje je kombinirati vježbe s vježbama mišića zdjelice (100-125 ponavljanja).

Ponovite drugi tjedan 10-15 minuta dnevno i dodajte 200-225 ponavljanja na mišiće dna zdjelice. I ne zaboravite - vježbe trebaju biti bezbolne. U slučaju bolova, zaustavite vježbu i posavjetujte se s liječnikom.

Ponovite treći tjedan 30 minuta dnevno i 300-325 ponovljenih vježbi za mišiće dna zdjelice.

Tehnika istezanja mišića dna zdjelice

Mišići zdjelice su odgovorni za ejakulaciju i erekciju, dok kontroliraju mokrenje. Možete ga istegnuti održavanjem srednjeg mokrenja tijekom mokrenja, što će uzrokovati stiskanje tog mišića i osjetit ćete kako se ona proteže negdje do područja anusa.

Prednosti vježbi mišića dna zdjelice su

  • smanjuju mogućnost impotencije.
  • kontroliraju ejakulaciju i štite od prerane i loše ejakulacije.
  • Rezultat je jača erekcija.
  • povećavaju aktivnost prostate.
  • štite od kasnijih životnih problema kao što su nemogućnost kontrole urina i slično.

Vježba 1: Držanje mišića

Najprije pronađite svoje mišiće na gore opisani način. Sljedeći korak je da stisnete mišiće onoliko puta koliko možete i opustite se. Možete započeti s 40 ponavljanja dnevno, a zatim možete učiniti koliko god možete dok ne dostignete cilj od 250-400. Prednost ove jednostavne vježbe je da to možete učiniti bilo kada, bilo gdje - kod kuće, na poslu, u pokretu, jer nitko neće primijetiti da to radite.

Vježba 2: Kontrakcija i zadržavanje mišića

Počnite zagrijavanjem, a zatim 10 ponavljanja kontrakcija mišića i opuštanja kako je opisano. Držite pritisak mišića za 10 kontrakcija i držite je što je dulje moguće. Idealno 25 minuta, a zatim 1 minutu odmora. Cilj je ponoviti vježbu 5 puta dnevno.

Vježba 3: Povećanje mišića

Ova vježba je važna za erekciju, budući da se muška ejakulacija može odgoditi kontrakcijom mišića dna zdjelice. Učinite to postupno pritiskanjem mišića dok ne postignete maksimalnu čvrstoću. Držite tresti 10 sekundi, a zatim postupno opustite.

Vježba 4: Umor mišića

Ova vježba je teška i energetski intenzivna, ali istovremeno je najučinkovitija. Počnite sjediti na udobnom mjestu. Zagrijati svoje mišiće s 30-50 jakim kontrakcijama, zatim zategnite penis 10 sekundi, a zatim napraviti još 150 skupljanja. Na posljednjoj kontrakciji, držite mišiće čvrsto koliko god možete, a zatim uzeti 3 minute pauze i napraviti još 40 uboda.

Tehnika za povećanje dužine penisa istezanjem

  • Počnite grijanjem s toplim ručnicima. Ove vježbe ne bi smjele biti izvedene u stanju erekcije, već kad se penis otpusti.
  • Lagano držite glavu penisa s laganim pritiskom.
  • Izvucite penis i protežite ga koliko god možete. Osjećaj pritiska je normalan, ali ako osjećate bol prestaje i ponovno počnite.
  • Držite ispruženu poziciju 15 sekundi i ponovite postupak 5 puta.
  • Kada završite s vježbanjem, masirajte penis kako biste vratili cirkulaciju krvi.

Za najbolje rezultate spojite ovu vježbu s vježbom mužnje. Nemojte navlažiti penis u ovom dijelu, jer zahtijeva čvrsto držanje.

Operacije

Postoji i mogućnost operacije. Uglavnom postoje dvije vrste operacija - kirurgija za povećanje penisa duljine i operacije za povećanje volumena. Međutim, nijedna od operacija nije rutina, rezultati su različiti od pacijenta do pacijenta, kao i nuspojave.

U opsegu povećanja, postoji nekoliko načina na koji implantati, koji mogu biti silikon, masti ili druga tkiva, mogu povećati veličinu penisa.

Međutim, operacija povećanja duljine penisa obično se vrši rezanjem vezanja koja povezuje penis s zdjelicom. Dakle, penis se zapravo ne širi fizički, ali samo ono što se obično skriva postaje vidljivo izvana. Nakon operacije potrebno je koristiti utege ili druge alate za istezanje do 6 mjeseci, čime se sprječava ponovna veza.

Prije nego što se odlučite za operaciju, morate se, naravno, savjetovati s urologom, no poželjno je putovati u razne strane zemlje gdje se te operacije trebaju izvršiti brže i povoljnije, jer se mogućnost komplikacija povećava.

Moguće komplikacije nakon kirurškog zahvata uključuju infekcije, oštećenje živaca, smanjenu osjetljivost na podražaje ili čak tegobe sa erekcijom.

Tablete

Jedna od mogućnosti za povećanje penisa su, naravno, tablete. Većina besplatnih tableta izrađuju se na temelju prirodnih materijala, tako da nema straha od većih nuspojava, stoga ih vrijedi isprobati.

Neki od naših klijenata su zadovoljni izvedbom tablete, drugi ne, pa ih je najbolje uvjeriti u njihovo djelovanje i saznati hoće li pomoći ili ne.

Pumpe

Penisne pumpe su popularni uređaji za povećanje penisa, među njima i vjerojatno najviše Hydromax pumpe. Penisne pumpe rade kroz vakuum koji ste stvorili izbacivanjem zraka iz izljevnog kanala u koji ubacite penis.

Tlak koji stvara vakuum povećava protok krvi kroz penis i istodobno oslobađa tkivo. Ako redovito vježbate vježbe, ojačat ćete mišiće i istovremeno postići penis proširenje, što ovisi o svakoj pojedincu. Neki korisnici izvješćuju samo o povećanju volumena, a drugi o povećanju duljine.

Prilikom korištenja pumpe, kao i kod drugih uređaja, potrebno je fizički proširiti penis, na jedan ili drugi način kako bi se izbjegli neželjene štete.

Težine i rastezljivost

Jedan od načina za povećanje penisa je i uporaba uređaja koji fizički rastu penis, tj. proširenja i težine. Kada koristite gadgete, potrebno je biti oprezan, inače može uzrokovati ozljede, koje nitko ne želi.

Dugotrajna uporaba ovih pomagala povećat će volumen gljiva i povećati penis tijekom erekcije, kao i vježbe.

Proširenja i produženja za penis

Ako nijedna od gore navedenih metoda proširenja penisa ne odgovara, ili ako želite povisiti penis samo povremeno za seks, to je također zanimljiva opcija.

Glavna svrha produžetka penisa je produžiti penis, a većinu vremena također povećava volumen. Proširenja su obično šupljina, jer se stani na penis slično, kao da bi ste stavili kondom. Proširenje penisa je brzo, sigurno i lako rješenje ako vaš partner želi veći penis. Proširenja su u različitim veličinama, bojama i materijalima, a neke čak imaju dodatke, koji povećavaju stimulaciju tijekom penetracije.

Valja napomenuti da produživač penisa nije kondom i ne sprječava prijenos spolno prenosivih bolesti i neželjenih trudnoća!

Ne čini ništa na duljinu penisa, povećava veličinu penisa, što je često važnije od duljine. Istodobno, kao i ekstenzije, često sadrže različite izbočine, koje dodatno stimuliraju ženu. Drugi nuspojava uporabe rukavca (kao i produžetka penisa) je to što će osjećaj na penisu biti manji, što će produžiti vrijeme do ejakulacije.

Kako da penis izgleda veći

Muški penis se gleda s vrha prema dolje i to nije baš najbolji način procjenjivanja duljine penisa. Postoje i neki trikovi za jednostavno i brzo uvećavanje vašeg penisa.

Ako obrijete dlake, penis će sigurno izgledati dulje i veće. To će zasigurno odgovarati vašem partneru, jer će usmeno zadovoljstvo biti udobnije za nju. ;)

Još jedna stvar koja ima optički poboljšani učinak je vaša težina. Prekomjerna tjelesna težina ili posebno veličina trbuha utječe na koliko izgleda penis. Ako izgubite težinu ili , smanjite volumen trbuha, vaš će penis izgledati veći. Postoji čak i mogućnost liposukcije koja uklanja masnoću koja se nakupila ispod abdomena, oko penisa. Ali bilo bi zdravije izgubiti težinu!

Sindrom malog penisa

Tu je i klinički priznati mentalni poremećaj, sindrom malog penisa. To je netočna percepcija vlastitog tijela, točnije penisa. Muškarci koji pate od sindroma maloga penisa opsjednuti su uvjerenjem da je njihov penis premalen, iako je u stvari potpuno prosječan ili čak iznad prosječne veličine i volumena. Simptomi mogu biti vrlo teški - depresija, anksioznost, izolacija i slično. Srećom, ovaj poremećaj je vrlo rijedak.

Poremećaj je obično potaknut traumatskim iskustvima kao što je odbijanje žene zbog malog penisa ili drugog seksualnog problema

Veza između malog penisa i prerane ejakulacije

Mali penis nije osjetljiviji od većeg, ali postoje neke korelacije, budući da mnogi muškarci s relativno malim penisom imaju probleme s preuranjenom ejakulacijom. S medicinskog stajališta to bi moglo biti slučajnost, ali vjerojatno je samo psihološki učinak.

Bez obzira je li veličina penisa partnera važna ili ne, muškarci s malim penisom često se osjećaju nesvjesno - barem podsvjesno. Ta je nesigurnost uzrokovana stresom i fizičkom napetosti koja potiče preranu ejakulaciju, a sve zajedno dovodi do još većeg stresa u sljedećem seksualnom odnosu - začaranom krugu iz kojeg je teško izaći. To je također glavni razlog zbog kojeg povećanje penisa pomaže i tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Luka
Zainteresiran je za sve o seksu, tako da na njegovom blogu možete pronaći širok raspon članaka koji pokrivaju različita područja - od svakodnevnih savjeta do mnogih freaky fetiša.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: