Kako napraviti seksi striptiz za njega?

Ljubav i seksualnost

Želiš li isprobati striptiz jer si to već dugo željela? Ne brini, za tebe imamo nekoliko savjeta koji ti mogu pomoći da izludiš svog muškarca, a istovremeno je seksi striptiz izvrstan dodatak dosadnoj rutini između parova jer u spavaću sobu može unijeti novo uzbuđenje i strast.

Ako ste u vezi već duže vrijeme i već ste navikli na svakodnevne rutine koje vode do seksa, pokazat ću ti kako to možeš učiniti malo zabavnijim;)

Tvoj te je muškarac do sada vjerojatno vidio golu nekoliko puta, što izgleda da je bilo koji »out of the box«seks izvan ovog svijeta. Bez obzira jeste li u petomjesečnoj ili petogodišnjoj vezi, svlačenje je jednostavan način da dodaš nešto strastvenije u spavaću sobu ... ako se usuđuješ!

Samo hrabro!

Striptiz je na neki način sličan dirty talk-u: isprva neugodan, ali previše zabavan kad ga jednom probaš.  Ako nisi prirodno talentirana plesačica ili si sramežljiva, čaša vina ti definitivno neće naštetiti.

Samopouzdanje je ključno

U spavaćoj sobi je samopouzdanje najvažnije, pogotovo kada izvodiš striptiz ili. Kad naučiš to izvoditi. Počni vježbati svoju rutinu u ogledalu nekoliko dana prije toga kako bi bila zaista sigurna u to. Odaberi koju ćeš glazbu puštati u pozadini kako bi se mogla prepustiti senzualnim ritmovima. Također razmisli planiraš li mu plesati striptiz na stolici ili kauču ili samo na krevetu? Hoće li biti uključena igra uloga? Možeš se pretvoriti u seksi školarku. Prije velikog dana saznaj što si tvoj dragi želi!

Erotsko donje rublje

Razmišljaš li o tome da se počneš svlačiti u pidžami? Hmmm ... mislimo da to neće zapaliti. Striptiz je namijenjen svlačenju. Ako želiš zavesti svog muškarca što je više moguće, ispod odjeće stavi seksi erotsko donje rublje (koje bi trebala nositi više nego inače), koje čuvaš za posebne prigode.

Ali zašto nositi više odjeće nego inače? Jer želimo da tvoj partner pričeka što je duže moguće dok ne skineš svu odjeću;) Dakle, razmisli o mrežastim čarapama i podvezicama, visokim petama, urednoj kosi koju možeš raščupati tijekom seksi plesa. Sve to možeš kombinirati s mini suknjom i košuljom na kopčanje kako bi svlačenje učinila još uzbudljivijim

Erotska atmosfera

Erotsko donje rublje još će više doći do izražaja ako se pobrineš za ugodno svjetlo koje će biti malo prigušeno, mnogo svijeća i njihov zavodljiv miris. Ako praviš striptiz u zimsko doba i imaš kamin u spavaćoj sobi, toplo preporučujem da u njemu zapališ vatru, jer će to dodatno pridonijeti erotskoj atmosferi tijekom striptiza.

Kako započeti:

#1

Pokaži svom muškarcu da si sigurna u svoje poteze pokazujući mu klasičnu žensku šetnju (s podignutom glavom, ramenima unatrag i bokovima koji se njišu slijeva udesno).

#2

Ako si za svoj striptiz dodatak odabrala stolicu, ovo je izvrstan izbor jer će tvoj dragi tijekom plesa imati lijep pogled na bedra ispod mini suknje i više. Stavi jednu nogu na stolicu i njiši se u ritmu glazbe.

#3

Dok izvodiš svoj seksi ples, njiši bokovima dok se potpuno ne okreneš od njega i skineš svoj prvi sloj -bluzu. Baci bluzu preko ramena tako da mu padne u krilo.

#4

Tijekom plesa nagni se daleko dok stražnjica ne dosegne savršenu krivulju, a zatim polako spusti suknju niz bedra. Ne zaboravi pogladiti bedra dok se dižeš natrag iz zavoja prema naprijed. Muškarci vole gledati ženu kako miluje svoje seksi tijelo, pa dodirni bedra i mazi zadnjicu.

#5

Nastavi ljuljati bokovima s jedne na drugu stranu, osjeti glazbu, igraj se kosom i grickaj usne. Pokaži momku da se stvarno osjećaš seksi. Pokušaj se nasloniti na zid ili stolicu i polako uz glazbu klizi prema dolje.

#6

Izuj cipele. Zakorači na stolicu i spusti cipele na pod. Polako počni svlačiti svoje seksi čarape i podvezice. Naglašavamo: polako. U ovom koraku uspostavi duboki kontakt očima. Što više bude bilo kontakta očima, to će tvoje seksi svlačenje biti intenzivnije.

#7

Skini grudnjak. Koristi istu taktiku kojom ste skidali košulju okrećući se i polako otkopčavajući grudnjak. Neka padne na pod i pokrij grudi rukama. Okreni se i pusti svog muškarca da se uzbudi pri pomisli da će te uskoro vidjeti golu. Dok plešeš uz glazbu, polako uklanjaj ruke s grudi i provlači ih kroz svoju raščupanu kosu.

#8

Odbaci i gaćice! Kad vidiš da se je tvoj dečko već dovoljno uzbudio, počnite skidati i donje rublje. To možete učiniti tako da se ponovno sagneš i omogućiš mu pseći pogled na tvoju stražnjicu. Ako se osjećaš posebno nestašno, možeš gaćice držati među zubima i plesati dalje ili se početi približavati svom muškarcu.

#9

Vrijeme je za seks! Neki kažu da je najbolji način da se striptiz okonča oralnim seksom, ali mi kažemo da radite ono što smatrate ispravnim! Ako si već krenula putem »lap dance-a«i uz to ste uzbuđeni, jednostavno skoči na njega i zajaši ga.

Ako imaš dodatnih pitanja, piši nam, prati naše objave na Facebooku i Instagramuili se pretplati na YouTube sadržaj da možeš biti u toku.

Barbara
bio_barbara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura