Secret Pleasure Chest Black Fantasy

Predstavljanje proizvoda, Video prilozi

Vjeruješ ili ne, među nama je puno obožàvatelja BDSM igara. Što je BDSM? To je opći pojam koji uključuje niz fetiša: vezanje, dominaciju, sadizam i mazohizam. Spankanje, to jest pljeskanje po guzi, vezanje, maske, lisice i slično.

Ako si među onima koji su zainteresirani za takve stvari, imam jednu jako dobru stvar, set erotskih igračaka Secret Pleasure Chest Black Fantasy.

Elegantna kutija Secret Pleasure Chest Black Fantasy sadrži 10 erotskih BDSM igračaka.

Pogledajmo koje se igračke kriju u njoj.

Maska za oči

Maska za oči potpuno prekrije oči i tako omogućuje uzbudljiviju igru jer ne znaš što te zapravo čeka.

Konop za vezanje

Konop za vezanje dugàčak je 10 metara. Možeš ga koristiti za vezanje, to jest vezanje tijela, ili možeš vezati partnera za krevet s njim. Čisto da znaš, vezanje je umjetnost, a suština vezanja je preuzeti kontrolu u svoje ruke.

Lisice za ruke i gležnjeve

Kao što vidiš, možeš prilagoditi njihovu veličinu. Možeš ih ostaviti povezane ili razdvojiti. Prstenovi na njima također omogućuju vezanje. Lisice su iznutra obložene mekom oblogom kako bi nošenje bilo udobnije.

Ovratnik

Ovratnik koji je poput lisica podstavljen i podesiv, a dobiješ i povodac za lakše vȍđēnje.

Pèruška za škakljanje

Dodatno uzbuđuje osjetila.

Crni bič s resicama i čvrstom ručkom

Bič možeš koristiti i za nježnu predigru i za intenzivnije pljeskanje.

Reket

Za pljeskanje možeš upotrijebiti i reket.

Štipaljke za bràdavice

Budući da su bradavice jedna od glavnih ȅrogēnih zona, u paketu se nalaze i štipaljke za bràdavice. One su prilagòdljive, tako da možeš odabrati.

Gag-bal

Kuglica promjera 4,2 cm ìzrāđena je od umjetne kože i ima podesivi remen za glavu. Staviš je u usta, što onemogućuje razgovor i simbolično te pokòri, a kuglica ima rupe za lakše disanje.

Sve erotske igračke Black Fantasy seta su univerzalne veličine i uniseks, što znači da ih mogu koristiti i muškarci i žene. Izrađene su od kvalitetnih materijala poput kože, poliestera, metala i PVC-a. Set je također odličan dar.

Set Secret Pleasure Chest Black Fantasy koji sam predstavila možeš dobiti u našoj online trgovini. U trgovini možeš pronaći i druge BDSM komplete koji ti nude maksimalno uživanje.

Piši nam i prati naše postove na FB i IG-u, da saznaš još više.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura