Kako dovesti ženu do orgazma grudi

Ljubav i seksualnost, Savjeti za bolji seks

Općenito je shvaćanje da žena doživljava orgazam samo penetracijom, odnosno prodiranjem penisa u rodnicu, ali zapravo to uopće nije istina. Naravno, vaginalni orgazam je jedna od mogućnosti - ali nije jedina.

Najčešći je orgazam klitorisa, koji je ujedno i najjači i do kojeg dođe ručnom ili oralnom stimulacijom. Zatim vaginalni, što se događa samom penetracijom. Pored klitoralnog i vaginalnog orgazma, postoji i kombinirani, duboki orgazam. To je kombinacija i klitoralnog i vaginalnog orgazma. Žene ga najčešće prakticiramo rabbit vibratorom (to potvrđuju i brojke. Rabbit vibratori su najprodavaniji vibratori u našoj zemlji). To su igračke koje omogućuju dvostruko zadovoljstvo, naime imaju dio osmišljen da stimulira klitoris i dio za vaginu.

Ali ne znam znaš li da žena može doživjeti orgazam, a da niti ne dotakne genitalije. Vidim kako odmahuješ glavom, ali to je moguće - nadražujući bradavice. Bradavice su erogena zona i nadraživanje može izazvati pravu eksploziju užitka. Kako? Nastavi čitati.

Kako je moguć orgazam bradavica

Zapravo, nadraživanjem bradavica, žene možemo doživjeti orgazam, slično kao stimuliranjem klitorisa. Bradavica ima mnogo živčanih završetaka zbog kojih je osjetljiva na dodir, a igranje s njom aktivira iste dijelove mozga kao stimuliranje rodnice ili klitorisa.

Kakav je orgazam bradavica

Teško je opisati osjećaj, jer su iskustva različita. Neke smatraju da je osjećaj potpuno identičan osjećaju koji imaju tijekom vaginalnog orgazma. Druge navode da je to neočekivani zanos koji osjećaš po cijelom tijelu. Rekla bih samo, da je to poseban osjećaj, različit od klitoralnog ili vaginalnog orgazma, ali svejedno izuzetno intenzivan. Nadraživanje grudi, kada nadraživaš klitoris ili tijekom same penetracije, posebno nadograđuje cijelo iskustvo.

Uživa li svaka žena u nadraživanju bradavica

Teoretski da. Pogotovo tijekom menstruacije, osjećaj može biti izuzetno ugodan. Hormonalne promjene povećavaju osjetljivost grudi i bradavica, što može povećati uzbuđenje. Naravno, moraš provjeriti  u praksi tj. saznati što tebi/njoj odgovara. Ako nema posebne reakcije, pokušaj stimulirati i druge dijelove tijela uz stimulaciju grudi ili se samo nježno posveti njoj, ljubi i miluj.

Što ako joj se to ne sviđa

Kako je nekima vrat ili uho najerogenija zona, a nekima nije, tako je i s bradavicama. Osjetljivost bradavica i želja za igrom ovise i o fizičkim i o psihološkim čimbenicima. Na primjer, operacija grudi utječe na oblik, funkciju i osjećaj bradavice i tkiva oko bradavice, može promijeniti osjetljivost bradavica ili čak uzrokovati gubitak osjećaja na tom području. Slično je i kod rakagrudi. Međutim, postoje i psihološki uzroci neosjetljivosti, poput neugodnih iskustava sa seksom, straha od užitka, kompleks zbog grudi i slično. U svakom slučaju - nema ništa loše ako bradavice ne reagiraju na nadraživanje ili nisu osjetljive.

U ovom trenutku možda samo korisna informacija. Uspravne bradavice nisu nužno znak da je žena spolno uzbuđena. To znači da joj tvoje milovanje i pažnja mogu odgovarati, čak i ako misliš da ne - čak i ako joj bradavice nisu tvrde i uspravne.

Bradavice kod muškaraca

Općenito, bradavice su vrlo osjetljivo mjesto i za žene i za muškarce, pa je orgazam moguć i kod muškaraca. Predložila bih ženama da pitaju svog partnera smije li se igrati i provjeriti što mu odgovara. Ako je muškarac dovoljno otvoren, bit će dovoljno samo ako mu nadražuješ bradavice i gledaš ga u oči. Dođe mu, ne da bi mu dodirnula penis. Ali ako si muškarac, ne znam što čekaš, istraži svoje tijelo. Metoda nadraživanja je ista i za muškarce i za žene.

Kako započeti

Još uvijek svaka igra s bradavicama ne donosi orgazam, ali naravno da je sjajno ako pokušaš doći do njega. Možeš se igrati sam/a ili se zabaviti zajedno.

Posebno preporučujem pristup koji se može nazvati hodanjem po rubu. Radi se o nadraživanju do ruba užitka, odnosno sve do orgazma, a onda se povučeš, malo smiriš i kreneš dalje. Kad se opet približiš granici orgazma, povučeš se i tako još nekoliko puta.

Neka ti pomognu sljedeći savjeti koji se odnose i na solo igru ​​(za ženu ili muškarca) kao i u paru.

  • Pobrini se za ugodno raspoloženje i ugodan položaj

Svaka stimulacija ugodnija je u opuštenom okruženju, tako da možeš isključiti svjetla, odabrati ugodnu glazbu, zapaliti mirisnu svijeću, odabrati ugodan položaj i opustiti se. Misli na nešto uzbudljivo. Ako te više uzbuđuje neuredna spavaća soba nego romantična atmosfera, u redu. Najvažnije je da su tijelo i um što opušteniji.

  • Miluj grudi

Miluj grudi rukom, polako i nježno. Prvo kruži između njih, ne dodiruj bradavice. Nemoj pretjerivati,  postupno povećavaj uzbuđenje.

  • Dodirni bradavicu

Kad si spreman/na, dodirni bradavice prstima i prijeđi preko vrhova. Počni nadraživati ​​samo vrhove i postupno povećavaj brzinu. Ako ti odgovara, dodaj nježno stiskanje bradavica. Ako ti to ne odgovara, možeš ih pokušati i lagano uviti ili zavrtjeti. Dovedi se do ruba orgazma, a zatim zastani, odmori i nastavi opet (to je hodanje po rubu o kojem sam malo prije govorila). Na taj će se način užitak još više povećati.

  • Prepusti se

Kad si stvarno blizu vrhunca i već ti je teško zadržati se, prepusti se. Orgazam će preplaviti cijelo tvoje tijelo.

  • Igra u dvoje

Kada se igraš s partnerom/icom, možeš koristiti istu tehniku ​​stimulacije kao i kod solo. Međutim, možeš dodati još nekoliko trikova:

  • Vruć dah

Igra za dvoje omogućuje tvom partneru da udahne vrući dah u bradavicu kadte nadražuje. Ovdje se ne radi o puhanju, jer napuhujemo balon ili puhanju u alkotestu, već o izdahu toplog daha, koji će pružiti dodatnu stimulaciju živčanih završetaka. Također možeš rashladiti dah.

  • Lizanje

Postoji nekoliko načina kako lizati bradavice. Vrhom jezika možeš praviti male krugove oko areole (malo ružičasto, pigmentirano područje koje okružuje bradavicu), možeš samo dodirnuti vrh, poljubiti ili lizati širi dio dojke. Pritom se više oslanjaj na svoj instinkt, a ne na scene iz filmova za odrasle gdje se lizanje može smatrati neosobnom rotacijom jezika u najbržem mogućem ritmu.

  • Sisanje

Ne ograničavaj se samo na lizanje, također može sisati bradavice. To potiče protok krvi i povećava njihovu osjetljivost. Samo pripazi da ne pretjeruješ - sisanje ne smije biti pregrubo.

  • Grickanje

Bradavice također možete nježno grickati, ali istina je da to ne odgovara u svakom trenutku. Kod osjetljivih bradavica ili velikog uzbuđenja, ova tehnika neće postići pravu svrhu, grickanje u ovom slučaju može biti vrlo bolno ili neugodno.

Ideje za intenzivnije užitke

Sada znaš osnove, ali pripremila sam još nekoliko prijedloga kako bi se još zgodnije igrao/la i imao/la brži orgazam grudi.

  • Ulja i losioni s učinkom zagrijavanja. Korištenje ulja ili losiona, posebno onih koji imaju učinak zagrijavanja, povećava uzbuđenje tijekom igre. Možete isprobati i jednu od masažnih svijeća. Za svaki od ovih proizvoda, samo provjeri jesu li i oni jestivi ako se namjeravaš igrati bradavicom ustima/jezikom.
  • Led. Čak i kocka leda u ruci omogućuje zanimljivu temperaturnu igru. Njome možeš dodirnuti samu bradavicu ili područje oko nje. Kakva će biti reakcija? Bradavica nabubri, ali predlažem da je poljubiš vrućim usnama odmah nakon ledenog šoka.
  • Mini vibratori. Vibratori nisu samo za klitoris, vaginu ili anus. Možeš ih koristiti i na prsima ili bradavicama. Prvo isprobaj najnižu brzinu, a ako ti se sviđa osjećaj, postupno povećavaj brzinu.
  • Štipaljke za bradavice. Već smo pisali o užitku kojeg ti nudi upotreba štipaljki. Štipaljke pružaju iznimno nadraživanje i povećavaju osjetljivost bradavica, koje ostaju osjetljive i nakon upotrebe štipaljki još neko vrijeme. Štipaljke mogu vibrirati ili ne, ali postoje i one koje možeš zategnuti kako bi se povećao pritisak na bradavice. Zbog mogućeg osjećaja boli ne preporučujem ih početnicima ili ljubiteljima nježne igre sa grudima.
  • Sisaljke ili pumpe za grudi. Ako te zanima nešto posebno, možeš isprobati i pumpe za grudi. Možda se čini čudno, ali to je igračka koja koristi vakuum kako bi povećala protok krvi, uzrokovala da grudi bubre i postaju osjetljivije, a povećava se i osjetljivost bradavica. Osjećaj je božanstven.
  • Dodatak - vaginalne kuglice. Još jedan zanimljiv prijedlog koji se ovdje, čini se, ne uklapa, jer nema izravnu vezu s grudima. Kad stimuliraš grudi, predlažem da aktiviraš i mišiće dna zdjelice. To zapravo može potaknuti orgazam ili pružiti intenzivniji osjećaj. Za aktiviranje možeš koristiti Kegelove vježbe (važno je pravilno stisnuti mišiće), ali možeš i testirati kako je to imati vaginalne kuglice u sebi u to vrijeme. Odaberi udobne, visokokvalitetne silikonske kuglice koje će nadograditi tvoje iskustvo.

Orgazam grudi nije mit

Unatoč dobro utvrđenom uvjerenju da je vaginalna penetracija (ponekad dodana stimulacija klitorisa) jedini način da žena postigne orgazam, to nije istina. Čak i igranje bradavicama može te dovesti do njega i kad ga jednom doživiš, put do njega je uvijek brži.

Ako ti odgovara nadraživanje grudi, eksperimentiraj. Također se možeš igrati s njima tijekom samozadovoljavanja, seksualnog odnosa ili bilo čega drugog. Pronađi svoj omiljeni način i uživaj.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura