Lelo masturbator F1 - najbolji masturbator na tržištu

Erotske igračke, Predstavljanje proizvoda, Video prilozi

Danas predstavljam vrhunski Lelo masturbator za muškarce, svojevrsni Mercedes među masturbatorima. Upoznat ću te s Lelo F1 masturbatorom, jednim od najboljih masturbatora trenutno na tržištu.

Opremljen je s 10 vrhunskih senzora koji ti omogućuju praćenje podataka o stvarnim učincima, sve putem Lelo aplikacije na telefonu, a istovremeno osiguravaju optimalne vibracije i samim time vrhunski užitak.

U čemu je tajna masturbatora F1?

LELO F1 ima jedinstvenu kombinaciju dva motora koji kombiniraju vibracije i zvučne valove. Jedan motor, koji se nalazi u blizini korijena penisa, vibrira, a drugi u blizini glavića prijenosi zvučne valove.

Ti valovi potpuno pròžimaju penis, što donosi dubok osjećaj ugode i ja mislim, da najzanimljiviji orgazam u tvom životu. Znači, Lelo masturbator F1 se više fokusira na zvučne impulse koji prodiru duboko u penis i tako stvaraju poseban osjećaj ugode, a ne na pritiskanje ili vibriranje.

Masturbator F1 koristi tempomat u radu, takozvani Cruise Control. Tempomat održava snagu vibracija, u ovom slučaju snagu zvučnih impulsa, na konstantnoj razini.

Još jedna stvar koja ga izdvaja od ostalih erotskih igračaka jest ta što ima deset senzora. Masturbator povežeš s LELO aplikacijom i tako nadzireš sve podatke kao što su trajanje stimulacije, intenzìtet, temperatura, brzina motora ... Aplikacija je kompatibilna s Androidom i iOS-om.

Naravno, Lelo masturbator F1 možeš koristiti i bez aplikacije. Da ga uključiš, jednostavno pritisni srednju tipku na masturbatoru da se probudi. Ponovno pritisni gumb, time ćeš ga uključiti.

Nanesi veliku količinu lubrikanta unutar masturbatora i oko glavice penisa i umetni penis. Jednom kada je unutra, pritisni tipku + da povećaš snagu, ili - da je smanjiš.

Penis možeš jednostavno ostaviti unutra ili gurati ga unutra i van. Kada završiš, zadrži središnju tipku ponovo 3 sekunde i masturbator će se isključiti.

Lelo masturbator F1 je dostupan u dvije verzije:

kao samostalni masturbator F1 Prototype ili kao dio kompleta LELO F1 Developer’s Kit.

U oba slučaja riječ je o kvalitetnom masturbatoru atraktivnog izgleda. Izrađen je od aluminija, a unutrašnjost je od kvalitetnog silikona. Unutrašnjost je svileno glatka i ima lijepe utore.

Razlika između proizvoda je u tome što komplet LELO F1 Developer’s Kit ima prozor sa strane kroz koji možeš pratiti pokrete. I što je još važnije - s proizvodom LELO F1 Developer’s Kit svatko s malo znanja može programirati svoj vlastiti način djelovanja, to jest način djelovanja koji mu je najdraži.

Osim masturbatora, komplet F1 Developer's kit uključuje i sredstvo za čišćenje igračaka Lelo, znak 'ne uznemiravaj', rukavice, USB kabel za punjenje, satensku vrećicu za pohranu i detaljne upute.

Kako očistiti Lelo masturbator F1?

Unutrašnjost masturbatora je silikonska, što znači da je, osim što je neporozna, netoksična i sigurna za tijelo, također je vrlo jednostavna za čišćenje. Osim toga, Lelo F1 je također vodootporan, pa predlažem da ga nakon upotrebe opereš i poprskaš sredstvom za čišćenje igračaka, a zatim ponovno ispereš i ostaviš da se dobro osuši. Također možeš koristiti vrlo blag sapun i toplu vodu.

F1 se puni oko dva sata, a također radi 2 sata. Kad je baterija prazna, bijelo svjetlo počinje polako treptati. To je znak da ga trebaš napuniti. Puni se USB kabelom. LELO F1 također ima putnu bravu kojom ga zaključaš da se ne uključi tijekom nošenja, tako da ga možeš bez brige ponijeti sa sobom bilo gdje.

Imaš li još kakvih pitanja o F1 ili drugim Lelo proizvodima? Piši mi, nazovi ili napiši komentar, rado ću odgovoriti. Prati nas i na FB-u i na Instagramu.

Vidimo se uskoro!

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura