Elektro seks za napredne korisnike

Za drske i predrske

O električnoj stimulaciji između plahte već smo pisali. Danas sam pripremila nekoliko savjeta za one od vas koji žele znati više o lubrikantima, igračkama i još mnogo toga.

Elektrolubrikanti i elektroprovodni gelovi

Preporučuje se upotreba lubrikanta(unutarnja područja) i gela (vanjska područja) u elektro seksu jer poboljšava provodljivost. Zbog toga tijekom igre osjećaš intenzivnije osjećaš elektrodražljaje. Preporučujem ti lubrikante na vodenoj bazi. Silikon smanjuje provodljivost i može oštetiti igračku, a u ponudi je poseban elektroprevodni gel, The Goldfather, koji sadrži čisto 23k zlato. 100%  je siguran za upotrebu s kondomima iz lateksa, ima optimalnu pH ravnotežu, topljiv je u vodi i nema masti. Njegova koži prijatna svojstva dermatološki su ispitana.

Kad biraš lubrikant ili gel, uvijek provjeri je li kompatibilno i s erotskom igračkom koju koristiš i s kondomima, kako se igračke ili kondomi tijekom upotrebe nebi oštetile.

Koju električnu igračku preporučujem?

Za početak će biti dovoljna osnovna jedinica i elektrode u obliku jastučića koje se jednostavno zalijepi na tijelo – ispod struka! Sve igračke koristi samo ispod struka(osim onih posebno namijenjenih za upotrebu iznad). Električna struja može poremetiti normalni rad srca.

Dakle, potrebna ti je TENS-ova osnovna jedinica, izvorno dizajnirana za ublažavanje duboke boli u mišićima koja izgleda poput kutije, i dvije elektrode na koje možeš pričvrstiti osnovnu jedinicu. Jastučići omogućavaju prevođenje impulsa i dovoljni su za početne užtke u elektrostimulaciji.

Kad se navikneš na elektrostimulaciju, možeš koristiti i TENS jedinicu u kombinaciji s drugim igračkama dizajniranim za elektroseks (ne možeš priključiti baš svaku igračku): dildo, analni čep, kavez za penis, rukavice, vaginalne kuglice ... Što više izlaza ima jedinica to više možeš na nju priključiti igračaka.

Jedno- ili dvopolne igračke

U opisima često možeš naći da je igračka jednopolna ili dvopolna (također mono- / uni- ili bipolarna). Što to znači? Jednopolne igračke imaju jednu kontaktnu površinu, tako da su ti potrebne dvije da stvoriš tokokrug. Najjednostavniji primjer su j elektrodni jastučići za tijelo. Ako samo jedan jastučić nalijepiš na tijelo, ne osjetiš ništa. Tek kada zalijepiš drugi, on omogućuje probijanje električne struje.

Kod dvopolnih igračaka, međutim, jedna igračka kombinira obje elektrode, pozitivne i negativne. To znači da ga priključiš na napajanje, a sama igračka je izvor električne stimulacije.

Odaberi igračke po svom ukusu. Možda ti za početak od igračaka predlažem stimulator za penis i testise. To su dva prstena za penis u obliku petlje. Za aktiviranje potreban ti je i osnovni uređaj i lubrikant. Priključi prstene na uređaj, staviš ih na penis i uživaš u električnim impulsima koji te mogu dovesti do orgazma čak i bez ruku.

Električni kavez za penis? Kavez za penis sa elektrostimulacijom pruža još veću (električnu) napetost. Kaveza se ne možeš se tek tako otresti, sve dok ljubavnica ili gospodar ne dođe s ključem. Zbog provodljivih površina, pomoću kaveza pričvršćenog na osnovnu jedinicu, možeš osjetiti trnce, trzanje ili pulsiranje penisa i odrediti različit intenzitet ovih podražaja.

Također možeš i ukloniti prevodne površine u tom slučaju kavez za penis postaje "normalni" kavez. Za električnu stimulaciju jednostavno umetni priložene elektrode u kavez, postavi kavez na penis, zaključaj ga, kablovima ga spoji na bazu, a zatim sam ili s gospodarom/gospodaricom odlučuješ o intenzitetu.

Jeli te više zanima stimulacija prostate stimulatorom prostate? Vjeruj mi, posebno je dizajniran kako da dopire do prostate i uživanju u potpunosti. Kada je stimulator prostate namješten, opušta lagane valove koji pružaju ugodan električni užitak.

Ali tome gotovo ne možeš izbjeći - e-masturbator! S elektro masturbatorom doživjet ćeš užitak na potpuno novoj razini. Pomoću električnog impulsa masturbator će osigurati da dođeš do orgazma bez upotrebe ruku. Naravno, osim masturbatora, u ovom slučaju su ti potrebni i kabeli i osnovna jedinica na koju priključiš masturbator. Koristi masturbator sa lubrikantom na vodenoj osnovi i nakon upotrebe očisti ga sredstvom za čišćenje igračaka i mlakom vodom.

Što je za nju? Vibrator s elektrostimulacijom. Takva igračka nudi dva prekrasna užitka, a to su vibracije i električni impulsi, a određeni vibratori također imaju mogučnost jačanja mišića dna zdjelice. Moraš ga isprobati, provjereno izvrstan. Ako ti nije ugodno s vibratorom, dildo je također dobro rješenje, pogotovo ako je pogodan za analnu i vaginalnu stimulaciju. Znaš več, ako stisneš mišiće, stimulacija postaje još intenzivnija, a ugodni trnci odvest će te na potpuno novu razinu orgazmičkog užitka.

Ne zaboravi! Igračke koristi zajedno s lubrikantom na vodenoj osnovi, jer silikon može djelovati kao izolator.

Još jednom- sigurnosna pravila

Postoji nekoliko vrlo osnovnih pravila kojih se moraš pridržavati u e-stimulaciji. Većina ih je vrlo očita, ali ipak ti želim skrenuti pažnju na njih, jer sigurnost uvijek mora biti na prvom mjestu.

- Igraj se samo ispod struka

Sve elektro igračke koristi isključivo ispod struka (osim onih posebno namijenjenih za upotrebu iznad). Električna struja može poremetiti normalni rad srca.

- Ne koristi elektro-seks igračke ako imate srčani problem ili pejsmejker.

- Ne pokušavaj s elektrostimulacijom ako si trudna ili pokušavaš zatrudnjeti.

- Za e-stimulaciju koristi samo sigurne i provjerene erotske igračke.

- Ne stavljaj elektrode ili e-igračke na oštećenu ili nadraženu kožu

Na oštećenim dijelovima tijela ili otvorenim ranama elektrostimulacija može uzrokovati bol.

- Uvijek isključi igračku i osnovnu jedinicu nakon upotrebe.

Ne zaboravi na čistoću! Preporučujemo korištenje sredstva za čišćenje igračaka kako bi se održavale čiste elektrode, nastavci i električne igračke. Posebno pazi da su svi priključci suvi kada su uključeni u struju!

Zanima te više? Pogledaj naš asortiman električnih igračaka koji uključuju masturbatore, spajalice za bradavice, analne čepove, dildove, dilatore i još mnogo toga.

Ako si početnik ili početnica u elektrostimulaciji, pročitaj vodič za početnike.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura