Drogerija - poboljšaj svoj seksualni život!

Savjeti za bolji seks

Znaš li da u našoj ponudi ne dobivaš samo seks igračke? Drogerija je kategorija u kojoj možeš pronaći proizvode za poboljšanje svog seksualnog života. Jestive boje za tijelo, ulja za masažu, sprejevi za slinu i još više. Čitaj dalje i priušti si jedan veliki upgrade!

Sprej za više sline

drogerija - Sprej za više sline

Najgore što ti se može dogoditi tijekom oralnog seksa jest da imaš potpuno suha usta. Nitko ne voli suhi blowjob ili suhi kunilingus. Fantastično rješavanje ovakvog problema je sprej za ubrzavanje proizvodnje sline. Kada ga koristiš, tvoje će jezične vještine zasjati u svoj svojoj veličini.

Pošpricaj si ga na jezik i akcija može početi!

Drogerija - Jestive boje za tijelo

Jestive boje tijela zabavan su dodatak vrućoj noći. S njima crtaš po partneru, a zatim ga očistiš lizanjem. Ako još niste probali ovako nešto, onda je to znak da to učinite što prije! Možeš birati između raznih okusa kao što su čokolada ili čokolada s vanilijom, jagodom i još mnogo toga ili, odabrati boje s učinkom hlađenja ili učinkom grijanja.



Puder za uklanjanje dlačica

drogerija - Puder za uklanjanje dlačica

Događa li se i tebi da ti koža nikad nije sasvim glatka, koliko god se trudiš brijanjem? Dobivaš li fleke i urasle dlake? Nisi jedini!

Srećom, postoji jednostavno rješenje za ovaj problem – puder za uklanjanje dlačica na intimnim područjima! Upotreba je potpuno jednostavna  i nije bolna. Sve što trebaš učiniti je pomiješati puder s vodom, nanijeti na željeno mjesto i pričekati 10 minuta. Zatim sve dobro ispereš vodom i to je to!

Mogu ga koristiti i muškarci i žene, a uklanja i dlačice oko anusa, perineuma, testisa i svugdje drugdje. Provjereno, djeluje!

Feromoni

U našoj trgovini, na odjelu drogerija, možeš pronaći i proizvode koji sadrže feromone. Ove tijelo samo proizvodi! No, budući da utječu na seksualnu privlačnost i požudu, nitko se  ne brani dodatne pomoći u obliku parfema, kreme ili bombice za kupanje. To te čini još privlačnijim i samopouzdanijim. Zamisli što se sve događa kada ih počneš koristiti! Ljudi ti neće moći odoljeti.



Drogerija - Ulja za masažu

Tko ne bi želio dobru masažu? Budući da je većina obožava, u našoj ponudi možeš pronaći i veliki izbor masažnih ulja. Izbor je doista velik, a među njima možeš pronaći i neka zanimljivija ulja.

Jedno od takvih je, na primjer, jestivo ulje za masažu. Njime prvo partnera masiraj, a zatim ga možeš poljubiti i polizati po cijelom tijelu. Tako ćeš iskustvo učiniti posebno slatkim!

Možeš odabrati ulje s okusom i učinkom grijanja ili hlađenja koji ima okus mentola. Ovaj je posebno koristan u vrućim ljetnim danima.

Postoje i lubrikanti koji u jednom služe kao gel za masažu. Ovaj je posebno koristan za masaže sa sretnim završetkom.

Za više romantike priuštite si masažnu svijeću. Ostavi da gori 30 minuta, a zatim dobiveno ulje izlij na partnerovo tijelo i njime ga izmasiraj.



Puder za tijelo

Vjerojatno još  nikad nisi čuo za puder za tijelo! Riječ je o posebnom jestivom puderu koji posipaš po partneru i potom poližeš s njega. Možeš birati između raznih okusa - egzotično voće, med, trešnje, maline i mnogim drugima.



Menstrualne čašice

Jedan od boljih izuma na svijetu svakako su menstrualne čašice. Menstruacija s njima postala je najmanji problem za većinu žena.

Izrađene su od medicinskog silikona i mogu se ponovno koristiti. Tako brineš o sebi i okolišu odjednom. Prazni je dvaput ili triput dnevno, a između imaš mir i ne moraš ni razmišljati o menstruaciji.



Tamponi za seks

Sljedeća stvar koja menstruaciju čini ugodnijom su tamponi, koje možeš nositi i tijekom seksa. To su spužvice koje su dovoljno velike da zadrže krv  tijekom seksa i ujedno dovoljno male da ih ne osjetiš i da ti ne smetaju.



Drogerija - Brijači

U kategoriji drogerija pronaći ćeš i aparate za brijanje koji su posebno dizajnirani za brijanje intimnih područja. Većina također dolazi s nastavcima koji ti omogućuju da se jednostavno riješiš  svih dlačica.



Sve navedene proizvode u kategoriji drogerija možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura