Clitella za ljubitelje oralne stimulacije!

Erotske igračke

Clitella je igračka koja je impresionirala naše kupce čak i više nego Power Flower. Radi se o stimulatoru klitorisa koji rotacijom stimulira klitoris i vulvu i podsjeća na oralni seks!

Na prvi pogled igračka nije toliko atraktivna i možda ne izgleda ništa posebno, ali svi koji su je imali čast isprobati oduševljeni su njome!



Pitaš se tko to koristi i zašto se ljudima toliko sviđa? Osjećaj je vrlo usporediv s osjećajem oralnog seksa. Onaj, dobri, kada partner stvarno točno zna što radi i što ti odgovara. Užitak  lijepo polako eskalira, a orgazmi su dugi i intenzivni.

Uz igračku možeš koristiti lubrikante na bazi vode kako bi osjećaj oralnog seksa bio što realniji. Ako te uzbuđuje trljanje, možda će ti se svidjeti i korištenje bez lubrikanta, ali to nije način koji bi većina korisnika željela.

Kako se Clitella koristi?

Korištenje Clitella stimulatora teško da bi bilo još lakše. Tipkom na lijevoj strani igračku uključiš i isključiš, a desnom tipkom prebaciš se između sedam različitih brzina i uzoraka rotacije.

Isključi i uključi se u sekundi. Dakle, igračku možeš isključiti čim čuješ da netko dolazi i želi te ometati. I dovoljno je tiha, pa čuješ ako tko dolazi.

Clitella ima čak tri različita nastavka!

Dobivaš i tri nastavke. Zamjena je iznimno jednostavna. Ukloniš silikonski nastavak s vibratora i pričvrstiš onaj koji ti je u datom trenutku najprivlačniji.

clitella

clitella

clitella

Čišćenje

Nastavke jednostavno očistiš blagim sapunom i mlakom vodom, a možeš koristiti i antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka. Možeš smočiti sve, samo ih prvo obavezno skini s ručke igračke. Ručka nije vodootporna i možeš  vodom oštetiti elektroniku. Bolje da ručku očistiš posebno, vlažnom krpom i sredstvom za čišćenje igračaka.

Punjenje

Clitella se puni priloženim magnetnim USB punjačem, tako nikada nećeš morati brinuti o zamjeni baterija.

Baterija je, kada otvoriš igračku, već djelomično napunjena, ali prije prve uporabe moraš je do kraja napuniti. Napunjena je kada svjetla više ne trepću. Punjenje obično traje oko tri sata, ali pazi da je ne ostaviš predugo priključene, jer bi se tako oštetila baterija.

Stimulator Clitella možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura