Zadovoljite ju samo z jezikom

Savjeti za bolji seks

Opće je poznata činjenica da, uz nekoliko iznimaka naravno, muškarci obožavaju oralni seks. Muški penis je jako osjetljiv, stimulacija s ustima i jezikom je veća, zato tijekom oralnog seksa partner doživljava potpuno drugačije i intenzivnije osjećaje u odnosu na vaginalni seks. Obožavaju ga i žene. Da, i njima se sviđa da ih partner zadovolji s jezikom – naravno, ako to napravi kako treba. Za vas imamo nekoliko savjeta s kojima si možete pomoći, da joj ponudite najbolji oralni seks u njenom životu.

Puno muškaraca s veseljem oralno zadovoljava svoje partnerice, ali to ne rade svi pravilno, možda zato jer im još niti jedna nije rekla što rade pogrešno te kako se mogu poboljšati. No, mi nikada nismo imali problema s tim da vam kažemo kako stvari možete poboljšati i popraviti pogreške koje radite u krevetu, zato imamo i ovaj put za vas pripremljeno nekoliko savjeta.

Ne brzajte!

Žena se teže opušta te treba više vremena da bi doživjela orgazam, zato ćete se morati potruditi. Morate znati da ako ne bude opuštena, neće uživati. Započnite s poljupcima u usta, vrat i lagano nastavljajte prema dolje, dok ne dosegnete bedra.

Ne zaboravite na kontakt očima jer ćete, uz to da je seksi, iz njenog lica moći razabrati uživa li u tome što radite. Namjestite se tako da možete dodirivati i njene grudi. Važno je, da ju prije nego započnete s oralnim seksom, opustite i uzbudite.

Kada počnete ljubiti i lizati njen klitoris te vaginu, s jezikom lagano prodirite u njenu unutrašnjost – osjećaj će tako biti intenzivniji. Polagano napredovanje ženi nudi puno bolji orgazam. Većina je jako osjetljiva na dodir jezika, zato počnite lagano, a onda pritisak pojačavajte do točke kada je užitak najveći. Klitoris je pun živčanih završetaka, zato ne brzajte, još posebno na početku, kada nije dovoljno uzbuđena.

Budite kreativni

Tajna dobrog oralnog seksa je u neprekidnom pomicanju jezika, ako ne znate kako, jezik jednostavno samo pomičite gore i dolje po klitorisu i vagini. Možete ga pomicati gore i dolje, lijevo i desno ili kombinirati oboje. Važno je da na početku koristite cijeli jezik, a kada bude dovoljno uzbuđena, možete ju pokušati dražiti samo s vrhom jezika.

Naravno da si možete pomoći i s prstima, tako da s njima nježno podražujete klitoris te ih polako stavljate u vaginu. Koristiti možete i vibrator! Spretniji mogu pokušati i s abecedom – odredite kod kojeg slova posebno uživa te ga onda ponavljajte.

Eksperimentirajte s položajima

Probajte više različitih tehnika i položaja te odredite što vam najviše odgovara. Mogućnosti je puno.

Uz klasično, a to je da žena leži , a vi se spustite između njenih nogu, možete s malo mašte i začiniti oralni seks.

Ženu posjednite na rub stola, kreveta, stolice ... a vi kleknite između njenih nogu. Ako ima obučenu haljinu ili suknju, nemojte ju skidati, gaćice samo pomaknite – neočekivanost i spontanost će uzbuditi ženu već prije nego što počnete.

Položaj 69 vjerojatno već poznajete, u tom položaju može i partnerica zadovoljiti vas. Taj položaj je najviše »nestašan«, naravno u jako pozitivnom smislu.

Odličan je i položaj kada je ženska na vrhu. Iako ćete i dalje vi biti onaj koji će raditi većinu posla, ona će moći sama nadzirati pritisak vašeg jezika, a vi ćete znati za drugi put što joj najviše odgovara.

Legnite na klupu, žena neka stoji iznad vas. U tom položaju će moći dobro vidjeti kako uživate dok ju zadovoljavate, a ujedno se može u svakom trenutku nagnuti naprijed i tako vas zadovoljiti.

Budite kreativni, fleksibilni i pozorni na to što partnerici najviše odgovara. S malo vježbe ćete ubrzo otkriti kako ju možete s oralnim seksom dovesti do najboljeg orgazma!

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura