Satisfyer Twirling Fun

Erotske igračke

Danas opet moram predstaviti još jednu pomalo posebnu igračku. Satisfyer Twirling Fun još je jedan dokaz da proizvođači seksualnih igračaka doista imaju puno mašte.

Izgled vara

Ako misliš da ova igračka stvarno nije ništa posebno i potpuno nezanimljiva, razumijem te. Na prvi pogled stvarno nije previše uvjerljiva. Pa, barem meni nije bila. Tanka, mala ... ništa previše impresivna.

Ali, znaš što kažu. Tiha voda brege dere i s ovom igračkom je upravo tako.



Za koga je Satisfyer Twirling Fun?

Twirling Fun pogodan je za stimulaciju klitorisa i svih ostalih erogenih zona. Izvrstan je jer ga možeš koristiti po cijelom tijelu. Također je vrlo jednostavan za korištenje i možeš ga koristiti na svom partneru ili ga on može koristiti na tebi.

Da, možeš ga koristiti i na muškarcu! Na primjer, na glavici penisa, na međici, na testisima ili oko anusa. Kao i na erogenim zonama, posebno oko vrata i iza ušiju – dokazano!

Kada koristiš igračku, koristi i lubrikant, jer će puno bolje kliziti. Igračka je silikonska, stoga moraš koristiti lubrikant na bazi vode. Druge vrste lubrikanta mogu oštetiti silikonsku površinu.

Zašto odabrati Twirling Fun?

Budući da ima tako mali vrh, stimulacija je precizno usmjerena. Nudi potpuno drugačiji osjećaj od bilo koje druge igračke koja ima veću površinu, a tijekom korištenja ne dođe do osjećaja trnaca koje ponekad osjetiš kod nekih snažnijih uređaja. Tako ga možeš nakon orgazma ponovno koristiti.

Orgazmi su s ovim vibratorom puno intenzivniji jer se nakupljaju polako. Nemoj očekivati da će ti odmah doći jer ova igračka nije stvorena za to. Napravljena je da te polako mazi...

Slično je kao kod orgazma tijekom seksa s puno predigre. Budući da se toliko uzbudiš, vrhunac je mnogo bolji.

Uz sve prednosti, vrlo je tih. Dakle, ne moraš brinuti da će netko nešto čuti. Poseban je i po tome što mu  vrh, osim toga da vibrira, vrlo brzo rotira.

Kad dobiješ vibrator...

Kad dobiješ  vibrator, prvo ga napuni do kraja. Sve dok svjetlo treperi, vibrator se puni. Ali kada se napuni, svjetlo samo svijetli. Puni se priloženim magnetnim USB punjačem, oko sat i pol, a vrijeme rada vibratora je cca. jedan sat.

Vibrator uključiš tako da  držiš  tipku + nekoliko sekundi. Isključiš ga na isti način. Možeš prebacivati između 12 različitih uzoraka vibracija pomoću tipki + i -.

Pohrana  i čišćenje

Vibrator je izrađen od mekog silikona koji je siguran za tijelo. Osim toga, potpuno je vodootporan, što znači da ga možeš koristiti i u kadi ili tušu. Čišćenje je tako vrlo jednostavno. Za čišćenje je najbolje koristiti sredstvo za čišćenje seksualnih igračaka, ali možeš ga  očistiti i blagim sapunom i isprati mlakom vodom.

Drži vibrator dalje od izravnog sunčevog svjetla i izvora topline.

Ne zaboravi nas pratiti na svim društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu i YouTubeu, da ne propustiš nove sadržaje i sve akcije koje pripremamo za tebe. Sve navedene proizvode i mnoge druge možeš pronaći u našoj online trgovini.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: