Intimni užici na PVC plahti

Erotske igračke

Jasno mi je da ste već provjerili sve moguće pozicije. Jeste li ikad razmišljali isprobati plahtu ili prevlaku? I to ne običnu, već PVC. Možete birati između vodonepropusnih prevlaka različitih veličina i boja, a u ponudi imamo i takve prevlake koji imaju rub na napuhavanje. Tako ćete dobiti nizak bazen za sklisku, mokru i divlju zabavu, bez brige da će vaše igre ostaviti mrlje ili čak oštetiti posteljinu, namještaj ili pod.

Zašto trebam PVC plahtu?

Spavaća soba obično je središnji prostor u kojem se odvija većina erotskih aktivnosti. Budući da se s vremenom čovjek navikne na iste stvari, zanimljivo je promijeniti neke detalje, a upotreba PVC posteljine je sjajna ideja.

PVC plahta pogodna je za seks, masažu i druge igre. Položi ju na krevet, preporučujem preko postojeće posteljine. To osigurava da na plahti ne ostanu mrlje, a istovremeno stvaraš zavodljivu atmosferu. Također je prikladna za upotrebu na kauču, na drugim komadima namještaja ili na podu; tamo gdje vam odgovara. Na PVC plahtama, ti i tvoj partner bez brige možete koristiti ulje za masažu, razne lubrikante ili boje za tijelo. Plahte su dostupne u različitim veličinama i bojama.

Tko kupuje PVC posteljinu?

Među kupcima PVC plahti najviše je parova i pojedinaca koji u svojim erotskim igrama koriste puno lubrikanta, proizvode za masažu (masažna ulja, gelovi, ...). Ovo je najbolji način da se zaštitiš od mrlja koje se teško uklanjaju. Među kupcima plahti ima i onih koje uznemiri kontakt s materijalom. Kupuju ih i parovi koji sudjeluju u grupnim igrama, tj. erotskim aktivnostima koje istodobno uključuju veći broj ljudi, te parovi koji vježbaju pissing ali squirt. Vjerovali ili ne, imamo i kupaca koji se odlučuju na kupnju iz zdravstvenih razloga povezanih s inkontinencijom.

"Iz godine u godinu tabui o seksualnosti padaju, pa čak i malo drugačije želje polako pronalaze svoj put do ostvarenja"

Možeš koristiti veće količine lubrikanta

Vjerojatno ti se već dogodilo da si tijekom nanošenja lubrikanta zaprljao plahtu. Tada se počneš brinuti hoće li se uopće moći ukloniti mrlje ili će tamo zauvijek ostati. Hoće li mrlje ostati i na madracu? Zbog svih ovih briga tada lubrikant nanosiš vrlo pažljivo i u najmanjim mogućim količinama. Šteta, pošto svi znamo da što više klizi, to bolje :)

Stavi PVC plahtu preko kreveta, preko kauča ili ju raširi na podu. Tako stvaraš sigurnu površinu za upotrebu veće količine lubrikanta. Sada svog partnera možeš bez brige mazati lubrikantom. Vjeruj, bit će zabavno!

Inače, lubrikant za ovu vrstu igre možeš kupiti i u većim količinama, recimo 1L, 2L ili čak 5L.

Dobro nauljena masaža

Slično kao kod lubrikantima važi i kod masaže. Obično raširimo ručnik ispod osobe koju masiramo kako ne bismo zaprljali ono što je ispod, jer je ulje za masažu obično prilično tekuće. Ako želiš koristiti veće količine ulja za masažu ili se prepustiti, recimo, body to body masaži, dobro će ti doći PVC plahta.

Usput, da li znaš da se neka ulja za masažu mogu koristiti i kao lubrikant? Izvrsno za predigru koja se bez brige nastavlja u divlji seks.

Pišanje, squirting i druge tjelesne tekućine

Iz godine u godinu tabui o seksualnosti padaju, pa čak i malo drugačije želje polako pronalaze svoj put do ostvarenja. Pissing tz. mokrenje je, na primjer, danas već prilično česta seksualna praksa, kao i squirting kod onih žena koje to mogu postići. Parovi koji se bave ovom praksom obično biraju prostore u kojima izlučena tekućina ne predstavlja preveliki problem. Pa recimo kupaonica ili kuhinja s keramičkim podom. Neki, malo odvažniji, pribjegavaju čak i zagrljaju prirode.

Ako si ograničen prostorom u kojem se možeš zabavljati, brzo može postati dosadno ili samo poželiš nešto novo, drugačije. PVC plahta, u ovom slučaju po mogućnosti ona s rubom na napuhavanje, koja stvara manji bazen, idealno je rješenje za sve koji bi svoje aktivnosti željeli obavljati u drugim osjetljivijim prostorijama, poput spavaće sobe, dnevne sobe i slično.

Bojama za tijelo do erotskih remek-djela

Vjerojatno nam je svima u glavi scena iz filma, gdje se par prepušta mašti i kreativnosti te mijenja platno za partnerovo tijelo. Znaš li uopće da postoje posebne boje za tijelo koje nisu opasne, neke su čak i jestive, a osim toga ih je lako isprati? To znači da vas dvoje možete romantično stvarati i kod kuće.

Naravno, svi će prvo razmišljati o tome kako će se sve uprljati i gdje uopšte to raditi . Kako bi to trebalo biti romantično, ali na takav način da punica sljedeći put kad dođe na ručak ne gleda čudno na mrlje boje po cijelom stanu?

Čak i za takav slučaj, PVC plahta može biti jednostavno i brzo rješenje. Raširi plahtu i već možete početi stvarati. Ideja za one malo manje kreativne. Svaki partner uzima jednu četku. Onda se izmjenjuju, recimo, svake dvije minute. Jedan od partnera okružuje područje na tijelu četkom i bojom, a drugi partner maksimalno obraća pažnju na to područje poljupcima, lizanjem, erotskim dodacima ili drugim tehnikama koje će prvog partnera  uzbuditi što je više moguće.

Kako koristim PVC plahtu?

Izuzetno je jednostavna za korištenje. Plahte mogu biti elastične, pa ih jednostavno možeš razvući preko madraca ili jednostavno pokriješ. Čak će i glatki materijal pružiti ugodan osjećaj. Na raspolaganju su i PVC navlake za jastuke. Ako vam za vrijeme erotskih igara uz madrac treba i jastuk, najbolje je rješenje PVC navlaka koja također sprječava da mrlje ostanu na jastucima.

Dimenzije i materijali plahti

Proizvodi su dostupni u različitim veličinama. Dimenzije počinju od 135 x 200 cm, što se smatra manjom, a kreću se do 200 x 200 cm i više. Odgovarajuća dimenzija PVC plahte osigurat će da krevet ostane suh i čist. U ponudi možeš odabrati i veće veličine, poput 200 x 230 cm.

Plahte su izrađene od neporoznog materijala, što im je naravno glavna svrha - ne propuštati tekućine. Najkorišteniji materijal je PVC ili vinil.

PVC plahta - kako je očistiti?

Čišćenje PVC proizvoda je jednostavno. Ne stavljaj plahtu u perilicu, već ju peri ručno. Za to upotrijebi mlaku vodu i možda blagi sapun. Kad se osuši, nježno ju obriši krpom koja ne ostavlja dlačice. Određeni prevlake mogu se prati i u perilici ako to dopušta proizvođač (provjeri na ambalaži).

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura