Masažni vibrator - LELO SMART WAND 2

Erotske igračke, Predstavljanje proizvoda, Video prilozi

Danas ti u Corneru69 predstavljamo izuzetan proizvod, masažni vibrator Lelo Smart Wand 2. Rijetko koji proizvođač uspije kombinirati luksuzni dizajn i snagu kao što Lelo zna.

Masažni vibrator Lelo Smart Wand 2 odličan je masažer za tijelo i klitoris, napravljen od vrlo ugodnog, mekog, sigurnog silikona za tijelo, koji pruža izuzetno zadovoljstvo. Možeš ga koristiti za masažu klitorisa ili za cijelo tijelo, na primjer za noge, ramena, vrat ili leđa.

Ima zakrivljenu ručicu koja ti omogućuje udobni i lakši pristup teško dostupnim mjestima i glavu koja se lagano savija i dobro se prilagođava tijelu. Njegova izdržljivost obećava ti beskrajne sate radosti, ali budući da je vodootporan, možeš si priuštiti i masažu pod tušem ili u kadi.

Dva sata punjenja ti omogućuje 4 sata djelovanja, što je više nego kod većine ostalih vibratora. U kompletu dobiješ i vrećicu za pohranu, u kojoj će te vibrator sigurno čekati, i upute.

Smart Wand 2 predstavnik je generacije 2

Od svog prethodnika, Lelo Smart Wand, razlikuje se po tome što se puni na USB, a ne pomoću zidnog adaptera. Baterija mu traje duže od ostalih vibratora, nudi više postavki vibracija i više snage, a masažer ima i poboljšanu ručku - što znači da ga je lakše držati i upravljati.

Masažni vibrator Smart Wand 2 je izuzetno jednostavan za korištenje. Napuniš ga prije upotrebe i uključiš pritiskom na +. Pritiskom na srednju tipku možeš birati između 10 vibracijskih obrazaca različitog intenziteta. Obrasci pokrivaju sve, od konstantnih vibracija do pulsiranja.

Njihov intenzitet mijenjaš pritiskom na + i -. Dugim pritiskom na gumb - vibrator isključiš.

A Smart Wand 2 možeš I zaključati da izbjegneš slučajno aktiviranje. Za zaključavanje pritisni tipke + i - istovremeno i drži ih 5 sekundi. Na isti način ga otključaš.

Korištenje Smart Wanda 2 s kremama za ruke ili silikonskim mazivom može ga oštetiti, zato uvijek koristi lubrikant na vodenoj bazi. Prije I nakon upotrebe proizvod uvijek očisti.

Učinkovit način je korištenje sredstva za čišćenje erotskih igračaka, a silikon možeš oprati i antibakterijskim sapunom i toplom vodom i osušiti ga suhom krpom ili ručnikom. Nikada ne koristi sredstva za čišćenje koja sadrže alkohol ili aceton i ne izlaži sunčevoj svjetlosti.

Koncentrirana snaga, elegantan dizajn i moć

To su razlozi koji izdvajaju masažni vibrator Lelo Smart Wand 2 od ostalih. Ako tražiš snažne, duboke vibracije i dobro napravljen, pouzdan vibrator, Lelo Smart Wand 2 savršen je izbor.

Hvala na gledanju i lijep pozdrav do sledećeg puta, a pratite nas na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Eva
Otvorene i iskrene naravi te širokih nazora. Piše o svemu, a najradije uklanja mitove i predrasude.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura