Kako koristiti dildo?

Erotske igračke

Kupili ste dildo, što dalje? Puno ljudi se pita isto tek nakon što su već kupili svoj proizvod. Ništa strašno, ipak je kod svake stvari važno pročitati neko mišljenje i uputstvo. Pročitajte neke najčešće i najzabavnije načine na koje možete koristiti dildo.

Pa jasno je zašto ga se koristi, nije li?

Da, istina je. Najčešće korištenje dildoa je upravo to što mislite – vaginalna penetracija. Puno slobodnih žena se odmah zaljubi u svoga, ali nije teško vidjeti zašto. A kako se još može najbolje iskoristiti? Treba početi sa izborom. Sami ili zajedno s partnerom se odlučite koji vam je najljepši i koji vam najbolje odgovara. Ako ste dobro naučeni na penetracijski seks, možete se odlučiti i za neku veću i širu opciju. Ako ste noviji u seksu i pomagalima, onda je naravno ogroman izbor i nešto manjih dildoa.

Ne zaboravite na izdašno korištenje lubrikanta. Većina ženskih tijela naime ne može toliko brzo proizvesti dovoljne količine prirodnog lubrikanta, što može dovesti do bolova i ranica. Koristite lubrikant koji odgovara materijalu vašeg dildoa jer neki lubrikanti i dildo nisu za zajedničko korištenje.
Idući korak je da pronađete kakav način penetracije vam najbolje odgovara. Je li to usporen i nježan ritam ili brži i jači? Svakoj odgovara nešto drugačije, zato eksperimentirajte te se upoznajte sa svojim tijelom. Pokušajte i veći broj položaja, klasičan je da jednostavne ležite na krevetu te se protegnete između nogu i stavite dildo, ali puno žena mora probati i druge položaje ukoliko žele lakše pronaći svoju G-točku. Pokušajte biti na koljenima i rukama ili u uspravnom sjedećem položaju.

A što je s analnim korištenjem?

Naravno da se dildo može koristiti za analne igrice. Prije svega pazite na to da ako analni seks još niste probali, započnete s manjim dildoima koji su napravljeni upravo za analnu upotrebu. Analni dildoi su uobičajeno glađi i tvrđi jer s previše mekanim i savitljivim dildom nećete postići željeni rezultat. Možete izabrati i dildo koji stimulira više mjesta odjednom ako vam samo analna ili vaginalna upotreba nije dovoljna. Analne igrice zahtijevaju još više lubrikanta te polagano, postupno navikavanje, zato ne brzajte te pronađite svoj ritam jer u suprotnom može doći do neugodnih i bolnih iskustava koja će vas onda potpuno odvratiti od nevjerojatnog svijeta analnog seksa.

Kako ćete vašeg muškarca uvjeriti na analni seks? Čak i za muškarce analni seks može biti nevjerojatan, bez obzira na to je li s pravim penisom ili s dildom, jer je stimulacija prostate izuzetno zadovoljavajuća. Iako jako puno muškaraca nerado probava analnu penetraciju, većina ih nakon prvog pokušaja uživa u analnom seksu te ga često uključuju u akcije u krevetu.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura