Jesi li za seks u troje?

Savjeti za bolji seks

Seks u troje je želja skoro svakog muškarca te nekih žena. Puno vas je u njemu uživalo, a još više vas je vjerojatno takvih, koji o tome i dalje samo sanjate. To može biti upravo fantastično iskustvno, ali može i uništiti odnos. Da bi iskustvo bilo stvarno odlično, dobro je da uzmete u obzir nekoliko stvari. Dakle, kakva su pravila za seks u troje?
Većina muškaraca sanja o seksu s dvije žene, zapravo »trojka« otvara puno mogućnosti i beskrajan broj ljudi koji se zajedno prepuštaju užitcima. U ovom članku ćemo se usredotočiti prije svega na seks jednog muškarca s dvije žene ili jedne žene s dva muškarca.

Za vas smo pripremili 7 pravila koja će osigurati odličan užitak seksa u troje.

Ako ste slobodni, onda za vas zapravo i nema pravila. Sve što morate napraviti je da pronađete još dvije osobe koje bi htjele doživjeti to iskustvo zajedno s vama. Ako ste u odnosu, onda se sve to malo zakomplicira, posebno ako partner nad tim nije oduševljen toliko kao vi.

1. FANTAZIRAJTE

Glavni razlog, da seks u troje prouzroči raskol u odnosu, je taj da par na početku o tome ne želi otvoreno razgovarati. Ako se jedan od partnera ne osjeća dobro, nego se »osjeća« prisljeno, odnosno na to pristane samo zato da bi ugodio drugom, to se neće dobro završiti. Uvjerite se da seks s još jednom osobom stvarno želite oboje, tek nakon toga možete početi fantazirati. Zajedno!

To najlakše možete napraviti tijekom seksa, i to na način da između sebe izmjenjujete želje što biste htjeli da napravi treća osoba, ako bi bila s vama u tom trenutku u krevetu.

Zatim s partnerom razgovarajte o tome što ste osjećali na pomisao o trećoj osobi, kakve osjećaje je to uzbudilo, je li seks bio vrući i uzbudljiviji nego inače? Neki parovi uvide da već i fantaziranje začini njihovu seksualnost te uopće ne naprave idući korak.

2. POSTAVITE GRANICE

Ograničenja i granice su važni, isto tako je to jednostavan način da se stvari ne zapletu. Na primjer, ako želite da partner dosegne vrhunac s vama, a ne s drugom osobom, ako ne želite određene položaje... sve to morate raščistiti.

Nikada ne kršite pravila koja ste postavili! Naravno da ih možete promijeniti idući put, ako se odlučite da ponovite iskustvo, ali o tom raspravljajte trijezne glave.

3. NEMOJTE IZABRATI PRIJATELJA

Kada budete znali što želite, a što ne, je vrijeme da izaberete treću osobu. Nemojte izabrati nekoga koga poznajtete jer to u većini primjera donese probleme. Ako tražite muškarca, vjerojatno ćete ga pronaći lakše nego ženu. Odlično mjesto za upoznavanje su različiti klubovi, kojih nema baš previše, zato je najveća mogućnost da ćete partnera pronaći na internetu.

4. BUDITE SVI UPOZNATI S PRAVILIMA

Kada pronađete trećeg parnera, vrijeme je za... razgovor. Važno je da svi troje znate što želite i što očekujete. Trećoj osobi recite kakva pravila ste postavili, kakva su njena pravila, što želi raditi, a što nikako ne.

kondomi5. KORISTITE ZAŠTITU

Vjerojatno vam ne treba naglašavati da tijekom seksa UVIJEK koristite zaštitu.

6. NE BUDITE SEBIČNI

Nakon pet koraka ste konačno spremni za akciju! Ne budite sebični, svi troje morate biti uključeni u događanje u baš svakom trenutku. Muškarci, vi se morate pobrinuti da užitak traje koliko može dugo, zato pokušajte zadržati orgazam. Dobro je da se više posvetite svom partneru, da ne bi dobio osjećaj da ste više oduševljeni s trećom osobom, ali svejedno i ona mora biti uvijek uključena!

7. NAKON SEKSA SE POZDRAVITE

Nemojte dozvoliti da treća osoba nakon seksa prespava kod vas. To naime nije dobra ideja, prije svega ako ste novi u tome, jer s partnerom trebate vrijeme da razgovarate nakon tog iskustva te se opet povežete.

Važna je i iskrenost. Partneru iskreno recite je li vam se svidjelo to iskustvo, u čemu ste uživali i u čemu niste te bi li sve opet ponovili. Potpuno je normalno da jedan ili oba partnera osjećaju ljubomoru ili nesigurnost.

Ako budete poštovali gore navedena pravila, seks u troje će za svo troje biti čudesno iskustvo koje ćete bez sumnje htjeti ponoviti.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura