Budi seksi i s nekoliko kilograma viška!

Erotske igračke

Osjećaš li se i ti zbog nekoliko kilograma viška nedovoljno seksi i čini ti se da partneru nisi privlačna? Mi imamo za tebe nekoliko savjeta, što možeš obući da bi u krevetu bila zavodljiva te se osjećala samopouzdano i seksi. Najprije je potrebno da prestaneš slušati druge te se opterećivati s tim što oni misle. Ako se sviđaš sebi, mišljenje ostalih zapravo nije ni važno, zar ne? Pročitaj kakvo donje rublje za snažnije je najprimjerenije za tebe.
Jesi li već razmišljala o tome da bi si priuštila seksi donje rublje i tako iznenadila partnera, ali ne znaš što bi ti odgovaralo jer imaš nekoliko kilograma viška? Nije potrebno da oblačiš otvorene grudnjake i gaćice u kojima se nećeš osjećati dobro, jako seksi možeš biti i u rublju koje će sakriti nepravilnosti te lijepo istaknuti tvoje obline, znati moraš samo kako možeš to napraviti te smo zato mi ovdje, da ti pomognemo kod tog izbora.

Naša iskustva kažu da jače žene najčešće žele sakriti trbuh. To najlakše možeš napraviti sa spavaćicom ili negližeom. Izabrati možeš između različitih modela, od užih, do širih koji padaju uz tijelo, sakriju trbuh i masne naslage, a ujedno su i dalje jako zavodljivi.

Istakni svoje prednosti!

Iako želiš nepravilnosti, koliko se to da, sakriti, moraš izabrati donje rublje koje će ujedno i istaknuti tvoje obline na koje si ponosna. Ako imaš velike grudi koje želiš naglasiti, izaberi negliže s dubljim dekolteom, a ako si hrabrija, onog bez košarice!
Kombinirati ga možeš s trakom za čarape i seksi najlonkama, koje će tvom izgledu dati točku na i, a partner ti neće moći odoljeti.

Stražnjicu možeš istaknuti s čipkastim gaćicama ili tangicama, izabrati možeš i one koje imaju otvoreno međunožje, da ih nije potrebno skidati.

Popularni su i korzeti jer te u struku lijepo stisnu, sakriju masne jastučiće i tvoju figuru lijepo oblikuju. Njihova slaba strana je ta što su nešto manje udobni.

Ako se u odjeći koja pokriva jako malo ne osjećaš dobro, obuci catsuit koji će tijelo lijepo prekriti, a ujedno će, jer su većinom napravljeni od prozirnog materijala, pokazati taman dovoljno da promiješaš glavu svom muškarcu.

Mogućnosti je ogromno. U našoj ponudi, namijenjeoj upravo jačim ženama, ćeš pronaći i bodije s dugim rukavima, grudnjake bez košarica i gaćice s otvorima... Izaberi onaj komad u kojem se TI osjećaš najbolje, samopouzdano i zavodljivo. Naravno da s partnerom možete zajedno izabrati neki komad. Upitajte ga u čemu vas želi vidjeti, tako ćete učvrstiti vaš odnos te ga dodatno začiniti.

Ako si hrabrija, iznenadi ga u kostimu. Obuci se u seksi sluškinju koja će služiti svim njegovim željama ili u medicinsku sestru koja će se pobrinuti za njegove potrebe.

Zapamti si prije svega to: ako te tvoj partner želi vidjeti golu ili u seksi donjem rublju, tvoje obline mu se sviđaju te ih se ne smiješ sramiti ili se zbog njih osjećati loše! Uživaj u svom tijelu i u vrućim igricama, koje će u seksi donjem rublju, koje izabereš, biti zasigurno još strastvenije i uzbudljivije.

Ispod pogledaj nekoliko najprodavanijih komada rublja za snažnije:

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura