Greške u BDSM -u koje nikako ne smiješ napraviti!

Za drske i predrske, Video prilozi

Pitaš se što trebaš znati prije nego što počneš s voskom depilirati ljude, štipati bradavice i lupati po stražnjici? Pa, ako se to pitaš, onda je ovaj sadržaj pravi za tebe. Postoje greške u BDSM igrama koje zaista nikada ne smiješ  napraviti.

1. Prevelika očekivanja

U životu je tako da si  ponekad i razočaran. I u prakticiranju u BDSM-a možeš biti, pogotovo ako još nemaš puno iskustva s tim. Najbolje je u početku smanjiti šanse za razočaranje. A to učiniš  shvaćajući da partner ne može čitati tvoje misli i da možeš očekivati pogreške.

Pogriješiti je nešto sasvim normalno. Najvažnije je, međutim, kako se nosiš s ovom greškom. Možda misliš da si malo smotan i nikada ništa ne uradiš  kako treba, ili prvo pitaš  partnera kako se osjeća i želi li nastaviti ili prestati. Ali sam sebi govoriš da se to jednostavno događa i da sljedeći put moraš učiniti drugačije.

Druga je pogreška, međutim, da kad nešto ne ide kako treba, odustaješ.

2. Kad nešto ne ide kako treba, odustaješ

Zamisli da  Walt Disney prestane  s animacijom nakon što je dobio otkaz kao animator i rekli mu da mu nedostaje mašte i dobrih ideja.

Baš kao u životu, ne trebaš odmah odustati od BDSM -a. Na neuspjehe radije gledaj kao  na priliku da se poboljš i naučiš nešto novo.

Zapamti da je cilj užitak. Što god to značilo tebi  i tvom partneru. I ne dopusti  da neka pogreška pokvari sve. Čak i oni koji su godinama i godinama na ovoj sceni, ponekad prave greške.

3. Ignoriraš sigurnu riječ / safe word

Postoje situacije u kojima moraš ODMAH bez oklijevanja stati!

Najveća greška koju možeš napraviti je zanemariti sigurnosnu riječ. I općenito moraš se  držati dogovora. Na primjer, ako ti  partner kaže da nije za analni fisting, onda to ne radiš.

Komunikacija i povjerenje najvažniji su dio BDSM -a.

4. Dom ne zna kako se podređeni osjeća

Kuhar kuša hranu prije posluživanja.

Čak i u  BDSM - u dobro je da onaj tko dominira već iz vlastitog iskustva zna kakav je, primjerice, osjećaj voska na različitim dijelovima tijela. Nakon što to osjetiš  na sebi, partnera ćeš  puno promišljenije polijevatii voskom.

Ako znaš kako se osjeća tvoj  podređeni, moći ćeš puno bolje dominirati.

Pa čak i ako u sebi nemate tračak submisivnosti, dobro je znati kakav je osjećaj na vlastitoj koži. Ne moraš se stvarno  podrediti. Na ovo možeš  gledati kao na vježbu koja će te učiniti boljim domom / dominom.

5. Sve želiš isprobati odjednom

Naravno, volio bih isprobati sve kad ti se ukaže prilika. Ali kako odlučiti s kojim kiksom ili fetišem početi?

Maštaš o tome toliko dugo da se ne možeš odlučiti. Malo bi elektrostimulacije, i igranja s voskom, malo shibari-ja, šamaranja, prisiljavanja na orgazam, malo zabrane orgazama i tako dalje.

Najbolje je odabrati 2-5 aktivnosti na seansu. Pet je već puno, pa se pobrini da aktivnosti prođu što bolje zajedno i da ne moraš pospremati i ponovno pripremati novu scenu.

Ako ima previše aktivnosti,  teško ćeš  imati sve pod kontrolom. Previše ćeš razmišljati o tome kako brzo vrijeme prolazi i o tome što slijedi.

6. Upotrijebiš  sve što ti dođe pod ruku

Postoje dva ekstrema ljudi. Imaš one koji misle da im trebaju bičevi u svim mogućim oblicima, bojama i veličinama kako bi se mogli uhvatiti u koštac s BDSM -om. A imaš  ljude koji bi se poslužili bilo kojim konopom i zahrđalim lancem koji im  dođe pod ruku.

Najveći problem su oni koji koriste neprikladne pribore. Također, bankrotirati zbog BDSM opreme nije najbolje. Stoga je najsigurnije i najprikladnije rješenje postupno započeti skupljanjem  vlastite zbirke BDSM pribora.

I ako ne znaš  odakle početi, najjednostavniji način je kupiti jedan početnički BDSM komplet, a zatim ga nadograđivati. Sve ove proizvode i pakete možeš pronaći u našoj trgovini.

No ako te zanima  saznati više o BDSM priborima  koji su prikladni za početnike, ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama da ne  propustiš nadolazeći video.I  ako još nisi, možeš pogledati i videe o BDSM - u, koje smo već snimili.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura