Je li squirting stvaran?

Savjeti za bolji seks

Da! Žena može ejakulirati i premda kruže brojne glasine da je squirting zapravo samo mokrenje, to nije slučaj. Istina je da je neki dio urina obično prisutan u tekućini, jer tekućina također dolazi kroz uretru, ali sadrži i druge tekućine.

Zapravo postoje 2 vrste ženske ejakulacije - kombinacija urina, kreatina i mokraćne kiseline i druga gušća mliječna tekućina koja se može usporediti s muškom spermom i dolazi iz ženske prostate.

Također je važno da squirting ne mora nužno značiti i orgazam. Je puštanje užitka i ejakulacija se može dogoditi tijekom orgazma, ali može se dogoditi i odvojeno.

Svaka žena različito postiže nekoliko orgazama zaredom. Nekima je potrebno fizičko uzbuđenje, a nekima je dovoljna samo ponovna penetracija  i ponovno postižu orgazam. Vjerojatno te ne iznenađuje činjenica da većina žena uz pomoč vibratora lakše doživljava višestruke orgazme. Razlog je jednostavan: više od polovice vlasnica klitorisa doživi orgazam samo nadraživanjem ove najosjetljivije točke.

Prema nekim istraživanjima, čak 70% žena više uživa u masturbaciji s vibratorom nego bez njega. Različiti vibratori nude ti ne samo višestruke orgazme već i squirtingtj. žensku ejakulaciju.

Kako postići squirting?

Postoje i 2 vrste stimulacije koje mogu dovesti do squirtinga. Istina, ženska anatomija je složena, ali to samo znači da različiti putovi vode do istog cilja.

Prva vrsta stimulacije je ovisna, što znači da je ženi potrebna određena vrsta stimulacije G-točke ili mokraćnog mjehura da bi ejakulirala. Druga je autonomna, što znači da žena može ejakulirati bez potrebe za velikom stimulacijom.

Squirting za početnike

1. Prije početka položi ručnik na krevet.

2. Stimulirajući klitoris prstima ili omiljenom sex igračkom, ubrzavaj cirkulaciju krvi u genitalijama. Ne žuri, već odvoji vrijeme za igru.

3. Fokusiraj se od klitorisa prema unutra i prema G-točki.

4. Kada pogodiš pravu točku, povećaj vibraciju i usmjeri stimulaciju samo na tu točku.

5. U ovom ćeš trenutku vjerojatno osjetiti potrebu za mokrenjem, ali nemoj zaustaviti stimulaciju. Ispod sebe imaš ručnik, tako da ne moraš brinuti hoćeš li mokriti na krevet. Nakon ejakulacije ustanovit ćeš da nisi mokrila nego si ejakulirala. Opusti se i potpuno prepusti užitku.

Višestruki orgazam za početnike

• Prvo stvori ugodnu atmosferu u sobi. Zapali svijeće, ugodnu glazbu ... i onda počni masirati svoje omiljene točke na tijelu.

• Kad se dobro zagriješ, stimuliraj genitalije masažom. Ako želiš doživjeti orgazam nekoliko puta zaredom, to vjerojatno znači da već znaš kojom stimulacijom postižeš orgazam. Međutim, ovdje se događa zadržavanje orgazma.

Zaržavanje orgazma izvrsna je tehnika za istraživanje svojih granica. Ovom tehnikom dolaziš do ruba orgazma, ali orgazam zadržiš uvijek iznova. To povećava seksualnu napetost i orgazam će stoga biti još jači.

• Kad više ne možeš orgazam zadržavati, prepusti se!

• Nakon orgazma, pričekaj neko vrijeme da se "ohladiš", a zatim nastavi s stimulacijom koja ti najviše odgovara, gledajući porno film ...

• Zatim ponovi sve korake do orgazma

Ako kod kuće još nemaš igračku, evo predlažemo ti nekoliko vibratora koji ti mogu pomoći do ženske ejakulacije.

G-spot vibrator PMV20 - Tone

Tone je izvrstan za stimulaciju G točke. Njegova široka osovina nudi ti duboku masažu, a s 13 različitih uzoraka vibracija, njegova stimulacija je savršena.

Ne samo da nudi unutarnju stimulaciju, već je dizajniran da dosegne i klitoris, a rebrasta površina pruža dodatnu stimulaciju.

Glavne prednosti:

• nudi dvostruku stimulaciju

• 13 postavki vibracije

• vodootporan

G-spot vibrator LELO Gigi 2

Gigi je izvrstan vibrator za stimulaciju G-točke. Nije premalen ili prevelik, što znači da ga možeš koristiti u različitim položajima. Iako nije velik, to ne znači da nije dovoljno jak. Naprotiv. Njegova vibracija usmjerena na G točku dovodi žene do ludih orgazama, što ga čini izvrsnim izborom.

Glavne prednosti:

• poseban oblik za stimulaciju G-točke

• 8 jakih vibracija

• vodootporan

Vibrator G-točke Bloom - The Rose

Rose je opremljen jedinstvenom tehnologijom klizanja koja olakšava prilagodbu vibratora vlastitim željama.

Djeluje prilično jednostavno: uključiš vibracije i tipkom na ručki odabireš svoj omiljeni uzorak. Zatim povučeš palcem ulijevo ili udesno preko lišća da povećaš ili smanjiš jačinu vibracija. Postoji 5 različitih uzoraka i 5 brzina.

Glavne prednosti:

• izrađen od svilenkasto mekog silikona

• 5 različitih uzoraka i 5 brzina

• Otporan na prskanje tako da ga možeš koristiti pod tušem

Vibrator LELO Sona 2 Cruise

Ali možeš ejakulirati i bez izravne stimulacije G-točke, a Sona 2 Cruise može ti pomoći. Stimulacijskim svjetlosnim valom Sona masira duboko tkivo koje nije dostupno nijednom drugom vibratoru, pa tako mnoge žene kada koriste njega prvi put ejakuliraju.

Glavne prednosti:

• stimulacija dubokog tkiva do kojeg ne dolazi nijedan drugi vibrator

• 12 postavki vibracije

• vodootporan

Većina žena masturbira ležeći, ali također pokušavaj stojeći ili sjedeći jer će u ovom položaju biti više krvi u vagini. Naravno, možeš eksperimentirati.

Zašto koristiti samo jedan vibrator ako možeš više njih koristiti zajedno. Uključi maštu i kombiniraj na pr. vibrator za G-točku i Sono. Mogućnosti je ogromno, a ti pronađi svoju omiljenu kombinaciju i otkrij squirting!

Ako imaš dodatnih pitanja, piši nam, prati naše objave na Facebooku i Instagramu, ili se pretplati na YouTube sadržaj da možeš biti u toku.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura