Pravila privatnosti

Na temelju aktivnosti na našim stranicama, personaliziramo sadržaj stranice tako da prvo pokušavamo pokazati za tebe zanimljiviji sadržaj i proizvode.Klikom na „Razumijem”, ili bilo koju drugu vezu izvan ove poruke, prihvaćaš korištenje kolačića i korištenje prikupljenih podataka u svrhu personalizacije i prikazivanja ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i drugim mjestima. Personalizaciju i ciljano oglašavanje uvijek možete isključiti postavkom privatnosti.

Nemate artikala u svojoj košarici.
Menu

Proizvod nije u prodaji!

Taj proizvod više nije u prodaji, no možemo vam ponuditi nešto slično? Pokaži slične proizvode

Lutka Varsity Vicky

97,95 €
Sa nabavkom ovog proizvoda dobijete 97 bodova lojalnosti.

Kod proizvoda: RD364

Karakteristike

Brand: Pipedream Extreme
Boja: Kožna
Materijal: TPR
Prikladno za: Muškarce
Stimulacija: Stimulacija penisa

Opis

Lutka na napuhavanje u prirodnoj veličini oblikovana je prirodnim oblicima za pravi doživljaj. Usta su joj otvorena i spremna za akciju. Njezine obline su kao stvarne! Dobivaš i alat za popravak.

Kako napuhati lutku:

Pazi da ne previše napuhaš. Kako bi izbjegao takvu nesreću, izbjegavaj korištenje električne pumpe. Preporučujemo upotrebu ručne pumpe i napuhavanje lutke na 90% volumena. Pusti da stoji 10 minuta kako bi se ravnomjerno rasporedio zrak u lutki. Manje zraka u lutki, manje mogučnosti je da pukne tijekom upotrebe.

Briga za čistoću:

Operi lutku s toplom vodom i nježno ju očisti sredstvom za čišćenje igračaka (koristi ruke ili nježno krpu). Izbjegavaj grube spužve ili krpice jer mogu oštetiti materijal. Zatim ju ponovno isperi i osuši nježnom krpom koja ne ostavlja dlačice.

Pohrana:

Ispusti zrak, pažljivo  ju preklopi i omotaj ju nježnom krpom koja ne ostavlja dlačice. Pohrani ju na suhom, hladnom mjestu koje nije izloženo izravnoj sunčevoj svjetlosti.

Ostale upute:

Izbjegavaj upotrebu oštrih predmeta u blizini lutke. Ako dođe do ozljede, možeš uz pomoć priloženog alata popraviti lutku.

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code