Pravila privatnosti

Na temelju aktivnosti na našim stranicama, personaliziramo sadržaj stranice tako da prvo pokušavamo pokazati za tebe zanimljiviji sadržaj i proizvode.Klikom na „Razumijem”, ili bilo koju drugu vezu izvan ove poruke, prihvaćaš korištenje kolačića i korištenje prikupljenih podataka u svrhu personalizacije i prikazivanja ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i drugim mjestima. Personalizaciju i ciljano oglašavanje uvijek možete isključiti postavkom privatnosti.

Nemate artikala u svojoj košarici.
Menu

Elektronski masturbator Autoblow - AI+

Kod proizvoda: E33404 | EAN kod: 704751345808
249,95 €
+ Besplatna dostava
Sa nabavkom ovog proizvoda dobijete 249 bodova lojalnosti.
Narudžbe do 15:00 šaljemo isti radni dan.
Na zalihi! Dobava: 1-2 dana

Zaliha proizvoda

Trgovina Corner69 - Zagreb

Kupnja u trgovini: Nije na skladištu
Osobno preuzimanje: 3-5 dana

 

Radno vrijeme i lokacije: Trgovine Corner69

Diskretno pakiranje
Zamotavanje poklona
Sigurna online kupovina

Karakteristike

Brand: Autoblow
Boja: Bijela
Materijal: ABS
Dužina: 20.1cm
Penetracijska dužina: 17.8cm
Maks. promjer: 5cm
Prikladno za: Muškarce
Otvor: Usta
Prikladan lubrikant: Na vodenoj bazi
Načina brzine: 10
Stimulacija: Stimulacija penisa

Opis

Što je to - ima dva palca i obožava oralni seks? T! Sada s masturbatorom s umjetnom inteligencijom!

Ako tražiš najbolji masturbator za oralni seks, na pravom si mjestu! Autoblow A.I.+ rezultat je dugogodišnjeg istraživanja - koristili su umjetnu inteligenciju koja je analizirala više od 1000 sati videa oralnog seksa kako bi razumjeli pokrete koji se tijekom njega događaju!

Tim stručnjaka Autoblow stavio je ove pokrete u mali stroj, tako da sada možeš uživati ​​u masturbaciji na isti način kao i u oralnom seksu u stvarnom životu. Možeš birati između 10 načina i 10 brzina oralnog seksa.

Uživaj u spoju užitka i znanosti

  1. Uključi ga: masturbatoru Autoblow A.I.+ nisu potrebne baterije. Uključi ga u bilo koju utičnicu (110v-240v) i ne brini, napravljen je da bude potpuno siguran.
  2. Sustav rukava: rukavi su međusobno zamjenjivi i dostupni u nekoliko različitih struktura, tako da možeš svaki put uživati ​​u drugačijem iskustvu. Namijenjeni su za višekratnu upotrebu. Rastezljivi su i mogu se prilagoditi svakoj veličini penisa, odgovaraju svima. Izrađeni su od mekanog i tijelu prijatnog silikona koji se na dlaci osjeća poput prave kože! Postoje s vanjštinom u obliku anusa, vagine i nešto tamnije vagine.
  3. Sjajan osjećaj: Tim je testirao sve masturbatore na tržištu i Autoblow A.I.+ je doista najbolji. Osjeća se više kao čovjek nego kao stroj!
  4. Robusna konstrukcija: Autoblow A.I.+ koristi potpuno metalni motor koji može izdržati čak 500+ sati upotrebe. Njegov motor je redizajniran i 50% je tiši od motora Autoblow Plus 2 XT masturbatora, ali je i 3 puta snažniji!
  5. Higijena: Navlake se vrlo lako čiste, tako da možeš provesti više vremena samo uživajući.

Je li proizvod napravljen da dugo traje?

Da.

Svi ostali proizvodi za mušku masturbaciju dizajnirani su kao igračke, a ne uređaji. Motor je dizajniran da izdrži više od 500 sati djelovanja. Masturbator je malo teži i veći od ostalih, ali njegova izvedba je također prikladna za to. Radi; i to dobro!

Vibrira li i masturbator?

Ne, masturbator ne vibrira. Vibracija ne bi dodala nikakvu vrijednost s tako izvrsnim performansama.

Kako mogu koristiti Autoblow A.I.+?

Prvo ga uključi u utičnicu i spreman je za korištenje. Zatim u njega samo umetni tvrdi penis na koji si prethodno nanio malo lubrikanta na bazi vode kako bi osjećaj bio još bolji. Pomoću tipke na masturbatoru biraj između 10 različitih načina rada i brzina (9 jedinstvenih načina oralnog seksa i jedan program koji te svaki put iznenadi).

Kada te dovede do vrhunca, možeš ga lako ukloniti i pravilno očistiti.

Sadrže li rukavi ftalate?

Ne. Proizvod je ispitan u laboratoriju i dodijeljen mu je certifikat o proizvodu bez ftalata.

Kako da očistim masturbator?

Vanjski dio masturbatora možeš čistiti vodom i sapunom, a preporučljivo je koristiti antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka kako bi bio bezbrižan prilikom sljedećeg korištenja.

Nakon upotrebe skini navlake i očisti ih blagim sapunom i mlakom vodom, a još je preporučljivije koristiti antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka. Nakon čišćenja ostavi ih da se potpuno osuše ili ih prebriši krpom koja ne ostavlja dlačice. Kada se navlaka osuši, nanesi puder za obnavljanje masturbatora, koji će ti osigurati da ti još dugo, dugo služi . Zatim ih možeš spremiti u vrećicu s patent zatvaračem.

Mogu li koristiti masturbatore pod tušem ili u kadi?

Ne. Autoblow A.I.+ je električni uređaj koji se koristi kada se uključi u električnu utičnicu. Iako se na uređaj šalje samo mala struja, još uvijek ga ne možeš koristiti bilo gdje gdje ćeš se smočiti ili uroniti u vodu. Dakle... NE NE MOŽEŠ!

Je li masturbator siguran ako ga uključim u električnu utičnicu?

Da! Proizvod je dizajniran da bude potpuno siguran. Samo 12v struje ulazi u masturbator preko pretvarača, što je nedovoljno da se uopće osjeti. Osim toga, električni dijelovi potpuno su izolirani od ostatka proizvoda. Ne brini!

Sjedni i opusti se - vrijeme je za neusporediv oralni seks!

Recenzije klijenta

  • Taj proizvod nema recenzija. Budite prvi i napišite vaše mišljenje.

Napišite vašu recenziju

Želiš li besplatnu poštarinu?

Uštedi kada kupuješ u našoj trgovini! Prijavi se i primaj bon za besplatnu poštarinu, koju možeš odmah koristiti. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Slažem se, da se preneseni podaci koriste, pohranjuju i obrađuju za potrebe direktnog informiranja i komuniciranja s prilagođenim ponudama i sadržajima. Potvrđujem, da sam upoznat sa svojim pravima u odnosu na osobne podatke koje su proslijeđeni.

Discount code