Za predigru koristite ove igračke!

Savjeti za bolji seks

Sigurno smo svi već čuli za predigru i činjenica je da je jako važna. Posebno za žene. Muškarci se često uzbude pri samoj pomisli na seks, dok većini žena treba malo više vremena i pažnje da se uzbude. Naravno, i ovdje ima izuzetaka, ali općenito je tako.

O predigri smo već napravili video kojeg si možeš pogledati ispod. Ako želiš saznati više o igračkama koje su savršene za začinjanje predigre, čitaj dalje.

Vibrator za gaćice

Mnogi ljudi misle da je predigra neposredno prije penetracije. Takvo razmišljanje bilo bi dalje od istine. Vrlo rijetko, ako ikad, je pet minuta ljubljenja i pipanja dovoljno.

Da promijeniš rutinu, možeš isprobati nešto drugačije, kao što je vibrator za gaćice. Ovo je diskretna igračka koju možeš nositi i u javnosti, na primjer na romantičnoj večeri, u kinu, u šetnji ili tijekom kupovine.

Uglavnom, ovo izgleda tako da  ima tvoj partner daljinski upravljač ili telefon u rukama i tako upravlja vibratorom u tvojim gaćicama. Vjeruj mi, jedva čete dočekati da se vratite kući, ako čete imati sreće da možete  tako dugo odolijevati jedno drugom.

Izbor vibratora za gaćice je velik, a jedan od najpopularnijih je PantyRebel gdje osim vibratora i daljinskog upravljača dobivaš i gaćice!



Ako želiš nešto konkretnije, možete isprobati Satisfyerov  Top Secret vibrator koji istovremeno stimulira G-točku i klitoris.



Vibrirajuća jaja za predigru

Ako želiš nešto dizajnirano za unutrašnju stimulaciju, onda su vibrirajuća jaja pravi izbor za tebe. Možeš ih koristiti na isti način kao i vibratore za gaćice; u javnosti ili u privatnosti vlastitog doma. Uostalom, možeš ga koristiti i kao bullet vibrator i njime stimulirati klitoris ili druge erogene točke.

Izbor jaja je velik, a najpopularniji je svakako LuvEgg – njime upravljaš uz pomoć daljinskog upravljača.

Ako si ljubitelj igračaka kojima se upravlja aplikacijom na telefonu, onda je Flamingo idealan izbor za tebe.

Vibrirajući analni čep

Na isti način kao vibrator za gaćice i vibrirajuća jaja, možeš koristiti i vibrirajuće analne čepove. Korištenje ovih se posebno preporučuje ako planirate analni seks, jer čep lagano rasteže anus i priprema ga za penetraciju.

Kada birate čep koju bi želio nositi, svakako odaberi onaj koji nema preširoko i debelo dno. Jedan od popularnijih je Hueman analni čep Meteoroid, koji oponaša "rimming" - masira ulaz u anus, koji je ludo osjetljiv.

Seksi igre predigre

Znaš li koji dio tijela treba najviše predigre ako želimo dobar seks? Mozak!

Ako psihički nisi prisutan, teško ćeš se opustiti i uživati, bez obzira na to koje seksualne igračke koristiš i koliko pažnje će ti partner posvetiti. Zato je potrebno voditi brigu tijekom predigre i o mozgu!

Seksi društvene igre izvrsno su pomagalo koje bi svaki par trebao isprobati.



BDSM pomagala za predigru

Određeni BDSM pomagala također su fantastična za začinjanje predigre! Lisice, povezi za oči, peruška, štipaljke za bradavice, reketi i još mnogo toga.

Možeš si priuštiti komplet za vezivanje koji staviš ispod madraca i na njega vežeš partnera. Tako će sva pozornost biti na njemu i moći će se potpuno predati. Nakon toga na predigru više nikada nećete gledati na isti način!

Ako te zanima više o korištenju BDSM pomagala, svakako pogledaj video ispod.

Bullet vibrator 

Ako ti je gornja ideja preintenzivna, onda možeš za predigru odabrati bullet vibrator. Ovo je jedna od najosnovnijih igračaka koju ne smiješ propustiti. Može se koristiti na razne načine, a njegove vibracije odgovaraju svima, bez obzira na spol.

Njime možeš stimulirati erogene točke, putovati po tijelu i ujedno saznati što tvoj partner voli, a što ne. Konačno, možeš se usredotočiti na vulvu ili penis. Područje oko anusa i perineuma također je vrlo osjetljivo, stoga ne zaboravi se ustaviti i tamo!

Vibrator za prste za predigru

Vibratori za prste su fantastična igračka za početnike koju možeš koristiti na sličan način kao bullet vibrator. Vrlo su praktični za korištenje jer su napravljeni da pristaju tvom prstu.

Najpopularniji su Fly High i Teaser marke Satisfyer. Preporučujem da počneš s jednim od njih.

Još više za predigru

Zapravo, za predigru s partnerom možeš koristiti bilo koju igračku, potrebno ti je samo malo mašte! Sve što možeš koristiti sam možeš koristiti i s partnerom; dopusti mu da koristi igračku na tebi!

Želiš li svom partneru pružiti najbolji handjob u životu, upotrijebi Tenga jaje ili FPPR masturbator.

Želiš li ženu jako dobro oralno zadovoljiti, za dodatnu stimulaciju možeš koristiti i Sweet Treat sladoled ili dildo.

Mogućnosti su praktički beskrajne!

Sve navedene vrećice i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti i na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Također možeš čitati druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš bilo kakvu dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura