Vibratori 101 - sve što trebaš znati o njima

Erotske igračke

Jesi li se ikada zapitala zašto postoji toliko različitih vibratora i po čemu se svi ti vibratori međusobno razlikuju? Onda je ovaj post za tebe!

Saznat ćeš zašto je ponuda tako velika i kakve vibratore možeš pronaći u različitim kategorijama.

Zašto uopće postoje različiti vibratori?

Postoji onoliko različitih vibratora koliko ima različitih ljudi. Praktički je nemoguće napraviti takvog koji bi zadovoljila baš sve. To je zato što volimo različite stvari. Kao što ne možeš pronaći dvije potpuno iste snježne pahulje, ne možeš pronaći dvije osobe koje vole potpuno istu stimulaciju.

Zamisli da postoje samo obični rabbit vibratori. Neki bi to i voljeli, ali što je s onima koji vole veći vibrator? Recimo masažni? To uopće ne bi bilo fer, zato imamo tako raznoliku ponudu!

vibratori

Nekima su važni i boja i materijal, a drugima da se igračka puni preko USB-a ili na baterije. Budući da imamo tako različite preferencije i želje, nije ni čudo da postoji toliko kategorija i različitih proizvoda.

Kako bi pri sljedećoj kupnji lakše zamislila što je dostupno i kakav je vibrator savršen za tebe, danas ti predstavljamo kratak pregled vibratora koje možeš pronaći u našoj trgovini.

Rabbit vibratori

Rabbit vibratori su jedna od najpopularnijih seks igračaka na svijetu!

Toliko popularni postali su nakon što se Charlotte iz Seks u gradu zaljubila u rabbit vibrator. I to s dobrim razlogom!

To je igračka s dvostrukom stimulacijom. To znači da istovremeno stimulira tvoj klitoris i G-točku, što te također može dovesti do dvostrukih orgazama. Doživiš dva orgazma odjednom! No, postoje i oni koji ti nude trostruku stimulacijuklitorisnu, vaginalnu i analnu.

rabbit vibratori

A to nije sve! Neki vibratori također rotiraju ili skrivaju kuglice za dodatnu stimulaciju. Drugi se pomiču gore-dolje, a neki čak imaju funkciju potiska. Možeš dobiti praktički sve što želiš.

Vibratori G-točke

Kao što ime govori, vibratori G-točke stimuliraju G-točku. Nalazi se oko 5-8 centimetara duboko u vagini. To možeš osjetiti prstima ako ih saviješ prema pupku. Kada se žena uzbudi, G-točka malo nabubri i tada ju je najlakše pronaći.

No, iako kažemo da je to točka, to je zapravo više područje koje je na dodir blago ispupčeno i obično ima blago rebrastu strukturu.

Vibratori G-točke su zakrivljeni, zbog čega stvarno precizno pogode i stimuliraju G-točku. Neki ljudi ih koriste tako da samo pritisnu vibrator na G-točku i puste da vibracije odrade svoje. Drugi pak radije masiraju G-točku vibratorom. Isprobaj oboje i brzo ćeš saznati što ti najviše odgovara. Uostalom, njime možeš stimulirati i  klitoris!

Masažni vibratori

masažni vibratori

Masažni vibrator izvorno je zapravo bio dizajniran za masažu mišića. Ali onda su žene shvatile da se njime može masirati još nešto. Klitoris naravno! Sve ostalo je povijest.

Danas možeš kupiti masažne vibratore svih boja, oblika i veličina. Ako tražiš stvarno moćan vibrator, sigurno ćeš ga pronaći u ovoj kategoriji.

Uostalom, vibratori za masažu su pravi kameleoni među seks igračkama. Naime, postoji bezbroj različitih dodataka koji masažer pretvaraju u stimulator klitorisa ili vulve, vibrator G-točke ili anusa, stimulator za penis ili masturbator... Mogućnosti su beskrajne. Vibracije se s glave masažera prenose na nastavak i odjednom imaš potpuno novu igračku.

Vibrirajuća jaja

Vibrirajuća jaja su vrlo popularna jer su mala, tiha i diskretna. Zbog toga ih posebno često koriste oni koji tek upoznaju igračke i žele nešto nevinije.

Možeš ih koristiti za vanjsku i unutarnju stimulaciju. Također, ne zaborav da vibracije poprilično odgovaraju svima, bez obzira na spol. Pogotovo ako se usredotočiš na erogene točke.

Savršeni su za korištenje u paru, jer ih obično možeš upravljati daljinskim upravljačem ili telefonom. Žena umetne jaje u rodnicu, a partner nakon toga  u javnosti diskretno upravlja njezinim užitkom.

Manji ili bullet vibratori

erogene cone

Bullet vibratori su vrlo slični vibrirajućim jajima, jer su također mali, tihi i diskretni. No, od jaja se razlikuju po obliku i po tome što ih u principu ne možeš kontrolirati pomoću daljinskog upravljača.

Također obično imaju uži vrh, koji je savršen za preciznu stimulaciju klitorisa i drugih erogenih točaka. U njihovim vibracijama i muškarci mogu uživati, pogotovo ako stimuliraju testise, perineum, glavić penisa i slično.

Poput jaja, vibratori su savršena početna igračka ili poklon za nekoga koji je više sramežljiv.

Realistični oblici

Realistični vibratori su oni koji svojim oblikom podsjećaju na penis.

Zaista postoji velika raznolikost dizajna, boja i oblika. Neki su, na primjer, realistične boje kože s uključenim testisima, drugi izgledaju kao penis vanzemaljaca; raznih boja i oblika. Nekima se čak može upravljati i daljinskim upravljačem, dok drugi imaju kontrolne tipke na dnu.

U kategoriji realističnih vibratora ima zaista ponešto za svačiji ukus.

Klasični vibratori

Klasični vibratori postoje za sve one koje oblik realističnih vibratora ne privlači previše. Ako želiš igračku izduženog oblika, ali ne podsjeća na penis, onda ćeš u ovoj kategoriji sigurno pronaći nešto što će ti se svidjeti.

Klasične vibratore možeš koristiti za penetraciju, a njihove vibracije su ugodne i na klitorisu, vulvi, bradavicama i drugim erogenim točkama.

klasični vibratori

Izbor je ogroman. U ponudi je sve, od vrlo velikih vibratora do manjih, od rebrastih do glatkih i tako dalje. Također su izrađeni od različitih materijala, tako da možeš pronaći upravo onaj koji ti odgovara.

Analni vibracijski stimulatori

A na kraju još analni vibratori. Ovo je definitivno igračka koju bi svatko trebao imati u svojoj kolekciji, bez obzira na spol. Anus je zapravo erogena točka koju svi imamo, a prečesto je zaboravimo. Vibracije na ovom dijelu tijela su zaista nevjerojatne!

Analni vibratori dostupni su u svim mogućim oblicima, bojama i veličinama. Neki su glatki, drugi rebrasti, treći zakrivljeni, a treći ravni. Za početak svakako pokušaj s manjim pa postupno povećavaj veličinu.

Sve navedene vibratore i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura