Tehnika usklađivanja koitala - seks položaj koji uvijek ženu vodi do orgazma?!

Savjeti za bolji seks

Jedna od najpoznatijih i možda čak i najčešće korištenih seks pozicija poznata gotovo svima jest misionarska pozicija. Međutim, manje je poznato da samo oko 25% žena doživi orgazam u klasičnom misionarskom položaju. Ako vas zanima kako poboljšati ovu situaciju nastavite čitati - tehnika usklađivanja koitala.

Tehnika usklađivanja koitala - ili kako poboljšati misionarski položaj

Tehnika usklađivanja koitala

1988.godine američki istraživač Edward Eichel predstavio je tehniku usklađivanja koitala (CAT ukratko) i tvrdio da u ovom pomalo prilagođenom misionarskom položaju žene mnogo lakše doživljavaju orgazam.

U osmotjednom istraživanju provedenom 1995.godine sa ženama koje nikada nisu postigle orgazam u misionarskom položaju, čak 56% ih je izjavilo da su doživjele orgazam bez poteškoća s ovom tehnikom.

Što trebaš znati prije nego što se upustiš u tehniku ​​ usklađivanja koitala?

Prije nego što te upoznam s tehnikom usklađivanja koitala, željela bih spomenuti kako je važno da žena bude što opuštenija i usredotoči se na svoje tijelo i sve osjećaje koje proživljava tijekom odnosa, da bude sa svojim mislima, a ne da se previše usredotočiš na to kada će doživjeti orgazam ili na to hoće li ga uopće imati.

Čak i ako isprobaš ovu tehniku ​​i prvi put ne doživiš orgazam, nemoj misliti da nešto nije u redu s tobom. Ponekad je potrebno nekoliko eksperimentiranja i malo vježbanja, sljedeći put se ne usredotoči toliko na orgazam, već više na sve osjećaje i užitke koje proživljavaš, a vrhunac ćeš možda doživjeti baš kada to najmanje očekuješ.

Pa kako se uopće boriti s "coital alignment tehnike"?

Pripremite se tako da žena leži na leđima ispruženih i malo raširenih nogu, a njezin se partner namjesti između njezinih nogu.

Razlika od uobičajenog misionarskog položaja je u tome što će se penetracija odvijati više okomito, a ne vodoravno. Suština tehnike coital alignment je u tome što je veći naglasak na stimulaciji klitorisa, a tek onda na penetraciji. Grudi gornjeg partnera više su poravnate sa ženskim ramenima, umjesto s njenim grudima (osim ako, naravno, među njima postoji tako velika razlika u visini).

Što izgleda Tehnika usklađivanja koitala

Jednom kad se udobno postavite u početni položaj, onaj s penisom ili strap-onom polako počinje penetracijom - ali to nije duboka penetracija, penetrira samo glava penisa, dok tijelo penisa stimulira klitoris.

Kao što je spomenuto u ovoj tehnici, naglasak nije na penetraciji već na stimulaciji klitorisa penisom. Sex bi trebao biti spor i ujednačen, jer ženama treba upravo to - dosljednost. Uzmite si vrijeme, ne žurite i uživajte jedan u drugome.

Želite li položaj CAT još poboljšati?

Koristi jastuk

Koristite jastuk i namjestite ga ženi ispod zdjelice tako da joj je zdjelica podignuta i pod kutom, što omogućuje lakšu i precizniju stimulaciju.

Koristi lubrikant



Suština ovog položaja je stimulacija klitorisa klizanjem penisa ili dilda duž njega, a ako se vulva previše isuši, može doći do trenja koje može postati neugodno.

Usredotočite se na erogene zone

Erogeni konus

Klizni prstima po unutrašnjosti partnerovih ruku ili preko prsa, nježno ga ljubi u vrat, igraj se s njegovom kosom i slično (to mogu učiniti i partner na vrhu i onaj dolje).

Želiš li još intenzivnije iskustvo?

Predlažem da isprobaš Snail vibe- to je revolucionarna seksualna igračka koja je razvijena na temelju mnogih studija za poboljšanje ženskog orgazma.

Razvili su prvi vibrator koji stimulira klitoris u svim fazama penetracije, bez obzira koliko je dubok. Njegov poseban oblik - pokretna vrtložna kuglica, prilagođava se ženskoj anatomiji i pruža užitke kakve ne nudi nijedan drugi vibrator.

Kako snail vibe djeluje

Snail vibe možeš koristiti i sama i s partnerom. Ako odlučiš istražiti tehniku usklađivanja koitala s partnerom, izvrsna je ideja korištenje ove igračke, jer ju tvoj partner može koristiti na tebi kao predigru ili te s njom dovede do tvog prvog vrhunca – tako je prvog, jer kad žena doživi prvi orgazam, puno lakše doživi i drugi i treći …

Lucija
bio_lucija

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura