Svakom ima vibrator s kamerom?!

Erotske igračke

Svakom je jedan od najpopularnijih brendova seks igračaka na svijetu! Tržištem dominira već dobrih 10 godina, a za svoje je proizvode već osvojio brojne nagrade. Zanima li te?

Zašto Svakom?

Većina proizvoda ispod ruke  brenda Svakom doista su klasa za sebe! Prodaju se u više od 70 zemalja svijeta i možeš biti siguran da takvih igračaka nećeš pronaći nigdje drugdje. Naravno, imaju i obične prstenove i vibratore, ali danas ćeš upoznati neke od najinovativnijih igračaka.

Vibrator s kamerom

Pitaš li se zašto je Siime Eye vibrator tako zanimljiv? Jer ima kameru! Na dnu vibratora nalazi se svjetlo i kamera, što ništa ne prepušta mašti. Vibrator povezuješ s aplikacijom na telefonu, gdje možeš pratiti akciju uživo ili kasnije pogledati snimke.

Siime Eye osvojio je 2 nagrade 2014. IF Design Award i Golden Pin Design Award. Od tada tvrtka Svakom samo još raste.

Nymph

svakom nymph

Vibrator Nymph osvojio je nagradu za dizajn 2019. Napravljen je tako da prsti s jedne strane vibratora kružno kreću i masiraju te, dok glava s druge strane igračke vibrira te služi kao mini masažer.

Sam Neo

svakom sam neo

Ako si muškarac, svakako si priušti masturbator Sam Neo jer je jedan od najboljih masturbatora na tržištu. O tome svjedoči elegantno i minimalističko pakiranje, a performanse ostavljaju bez riječi. Usisa te u sebe i jamčim da ćeš se oduševiti. A njegova je unutrašnjost tako nevjerojatno mekana!

Benedict

svakom benedict

Prsten za penis Benedict također ima savršen stimulator za perineum i stoga je zaista nešto posebno. S njim će tvoji orgazmi biti još intenzivniji, jer kada se stimulira perineum, stimulira se i prostata. Nalazi se odmah iznad perineuma, tako da vibracije mogu lako doprijeti do njega. Prsten za penis također osigurava dulje i jače erekcije, tako da možeš dulje uživati u akciji.

Dobivaš ga u lijepoj crnoj ambalaži na koju smo kod Svakom već navikli. Samo ga odmotaš i već možeš uživati, sam ili s partnerom.

Alice

svakom alice

Najprodavaniji proizvod Svakom svakako je rabbit vibrator Alice. Budući da je malo manji, idealan je ako nisi ljubitelj prevelikih igračaka.

Dugačak je 17,6 cm, od čega se može umetnuti samo 11 cm. Širok je oko dva prsta, pa je penetracija stvarno jednostavna.

Zbog svoje veličine, Svakom ga preporučuje i za analne igre. Ako ga koristiš za obje vrste penetracije, samo ga prije dobro očisti.

I to nije sve, vibrator ima i "intelligent  mode"!

Što je uopće intelligent mode?

Intelligent mode posebna je postavka određenih proizvoda Svakom. Nudi ti postupnu eskalaciju užitka, slično eskalaciji tijekom seksa s partnerom. Dakle, počinje polako i nježno, ali na kraju te dovodi do intenzivnog orgazma. Postavka se temelji na istraživanju, gdje su sa skupinom žena na temelju njihovih potreba i želja kreirali ovaj obrazac.

Još nekoliko zanimljivih Svakom igračaka

Cici: Cici je izuzetno dugačak i tanak vibrator, što ga čini jednom od najpraktičnijih igračaka za korištenje tijekom seksa. Neće ti smetati i moći ćeš samo uživati.

Alex Neo: Izgleda kao masturbator Sam Neo, što govori samo za sebe.

Emma Neo: Još se zagrijava!

Emma Neo Mini: Za one koje volite nešto malo manje.

Sve navedene igračke Svakom i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura