Sexy rublje za vruće noći

Novo u ponudi

Erotsko rublje je jedan od najpoželjnijih proizvoda u našoj trgovini. Kupuju ga žene koje žele iznenaditi muškarca ili muškarci koji jednostavno ne mogu odoljeti partnerima u sexy setu. Dodali smo nove, čak oštre modele rublja, koje će zasigurno povećati temperaturu u spavaćoj sobi.

Svi proizvodi iz kategorije seksi donjeg rublja mogu se vidjeti ovdje. Odabrali smo 5 proizvoda koji najviše volimo, a mi mislimo da će ih voljeti i žene, ako ih budu dobile kao poklon, kao i muškarci kada ih budete iznenadili.

Haljina GP Datex Front Exposure

Za svakoga tko je oduševljen latexom nalazi se posebna, nova kolekcija odjeće iz latexa. Odijela od ovog materijala su na vanjskoj strani iz latexa. Na unutarnjoj strani su mekani, što znači da se koža ne pridržava, tako da prašak i kreme više nisu potrebni. Latex odjeća savršeno se uklapa u tijelo i naglašava sve krivulje. Ovaj put smo odabrali seksi gazište s otvorenim vrhom koji potpuno otkriva grudi.

Čipkaste gaćice sa biserima

Odabrali smo crveno jer je crvena boja strasti i ljubavi. Gaćice čini jedinstvenim čipka i, naravno, otvor u prepone, što znači da ih ne morate skidati. Ne samo da ćete biti entuzijastičan partner u gaćicama, nećete ostati ravnodušni, budući da imaju bisere, koji nisu samo dekorativni. Ako ih stavite na posao ili šetnju gradom, brzo ćete otkriti da oni nude izvrsnu stimulaciju klitorisa.

Body i povezi

Sexy body, gdje prozirna tkanina isprepliće izgled kože savršen je za obogaćivanje BDSM igara. U paketu također dobivate povezu. Dodajte bič i lisice i igre mogu započeti.

Bodystocking s otvorenim prepone

Bodystocking ili catsuit je ubojstvo seksi odijela. Izrađen je od prozirnog materijala i ima otvore na trbuhu. Odabrali smo ga s otvorenim prepone tako da ga ne trebate skinuti tijekom seksa;)

Grudnjak i gaćice

Ne možete propustiti kit grudnjaka i gaćica. U paketu dobivate crveni grudnjak s naramenicama, isprepleteni na leđima i odgovarajuće gaćice s otvorenim prepone. Za vruću noć u krevetu, dodajte čarape i cipele s visokom petom.

Kostimi

Također ga možete iznenaditi u kostimu. Naravno, naći ćete kod nas samo one, koji su uglavnom pogodni samo za spavaću sobu :) Iznenadite ga kao seksi medicinska sestra, policajca ili sluškinja. Ako ne znate što odabrati, pročitajte naše savjete u člancima ideje za seksi igranje uloga - 1. i 2. dio

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura