Seks pozicije za lezbijke

Ljubav i seksualnost

Bilo da tek upoznaješ lezbijske seksualne položaje ili tražiš samo novu pozu kako začiniti vaš nestašluk u krevetu, ovaj te članak neće razočarati.

U svijetu u kojem je heteronormativnost i dalje vrlo raširena, možda ćeš teško pronaći informacije i ideje koje bi koristile tvom seksualnom životu. Možda se pitaš kako se tijekom lezbijskog seksa možeš zaštititi od spolno prenosivih bolesti, koje igračke možeš koristiti (naravno, na raspolaganju su ti mnogo više od samo strap-ona) i koje seks pozicije za lezbijke postoje.

O potonjem možeš barem malo naučiti nastavljajući čitati.

Fotelja

Lezi na leđa i podupri ih jastucima, a noge postavi ravno na krevet. Tvoja se partnerica tako može smjestiti između tvojih nogu, a od sada ste ograničene samo maštom.

Zbog svoje jednostavnosti, ovaj je položaj pogodan za sve: fingering, uporabu vibratora, dildosa, stimulatora klitorisa ili strap-ona. Međutim, ako se tvoja partnerica pomakne unatrag ili legne na leđa, u tom položaju može izvoditi i oralni seks.

Bez obzira koju ste tehniku ​​odabrale u ovom položaju, uvijek ima jednostavan pristup dojkama, a u romantičnijoj atmosferi može ti brzo ukrasti koji poljubac.

Stoga je ovaj seksualni položaj za lezbijke jedan od najsvestranijih.

Žlica

Ovaj je položaj pogodan za mnogo više od pukog maženja dok gledate film;). Obadvije ležite na boku, okrenute u istom smjeru. Partnerica iza tebe može rukom posegnuti preko bokova i stimulirati klitoris, a može koristiti i masažni vibrator, bullet ili stimulator.

Međutim, ako poželiš penetraciju, pusti da rukom putuje ispod bedra za nezaboravan fingering ili upotrebu vibratora.

Čak i u ovom položaju, naravno, možete koristiti i strap-on, i za vaginalni i za analni seks.

Kneeling-reach-around

U ovom ste položaju obadvije na koljenima. Osloni se na dlan, kao u položaju psa, a tvoja partnerica može rukom oko tvog struka doći do tvog klitorisa, a također može kod stimulacije koristiti naprstak.

Za penetraciju možete koristiti i strap-on.

Ovaj seksualni položaj također je sjajan za kinky iskustvo, jer je savršen za erotsko lupkanje, čupanje kose i korištenje ovratnika i povodca.

Klizač

Međutim, ovaj je položaj jedan od senzualnijih seksualnih položaja za lezbijke.

Sjedi partnerici u krilu, s nogama omotanim oko njenog struka. Tako se može u potpunosti posvetiti tvom klitorisu ili prodrijeti u tebe.

U tome joj može pomoći i neka erotska igračka iz naše ponude.

Blizina ovog položaja puno pridonosi intimnoj i romantičnoj atmosferi, a mirisne masažne svijeće također vam mogu pomoći da je uspostavite.

Po narudžbi

Posjedni svoju partnericu na rub kuhinjskog stola ili kuhinjskog pulta i bit ćeš na pravom mjestu da udovoljiš svim njezinim željama.

Fingering, oralni seks ili korištenje njene omiljene igračke - ovaj seks položaj omogućuje ti sve.

The daily grind

Ako obadvije uživate u stimulaciji klitorisa, ova lezbijska seksualna pozicija idealna je za vas!

Obadvije kleknite paralelno jedna uz drugu i već možete početi rukom stimulirati ili trljati klitoris jedna drugoj.

Za još intenzivnije senzacije možete upotrijebiti i jedan od mnogih stimulativnih gelova u našoj ponudi.

Dvostruki užitak

Upotrijebi bilo koju kombinaciju omiljenih igračaka svoje partnerice i odvedi je do vrhunca s njima u ovom seksualnom položaju.

Trebala bi udobno ležati na leđima i sama kontrolirati stimulator klitorisa (suočimo se s tim - ponekad je najbolje da kontrolira svaka za sebe ovu igračku), a ti možeš dildom ili vibratorom započeti penetraciju ili fingering.

Za još uzbudljivije iskustvo može koristiti stimulator klitorisa, kojim još uvijek možeš upravljati putem telefonske aplikacije, iako je u njezinim rukama;).

Sve ruke

Seks pozicija koja je idealna za dvostruku penetraciju.

Neka se tvoja partnerica postavi na sve četiri. Na ovaj način možeš palcem (i puno lubrikanta!), prodrijeti u njezinu stražnjicu. A istodobno palcem (a možda i prstom više) možeš joj prodrijeti u njenu rodnicu.

 Slobodnom rukom možeš doći i do grudi i tako stimuliraš bradavice ili se usredotočiš na klitoris.

Položaj je također pogodan za anilingus ili stani tako da jašeš donji dio njenih nogu i tako istovremeno stimuliraš sebe.

Ples u krilu

Sjedni na blago nagnutu stolicu ili naslonjač i podigni jedno od koljena, a stopalo neka odmara naslonjeno na rub stolice.

Tvoj partnerica sada može jahati tvoje bedro i trljanjem stimulirati svoj klitoris, a ti možeš uživati ​​u pogledu ili se usredotočiti na njezine grudi.

Ako ovoj seksualnoj situaciji želite dodati više senzualnosti i prisnosti, pusti  da jaše licem okrenutim prema tebi.

Espresso

Vrlo senzualni seks položaj za lezbijke, koji, međutim, pruža isti način stimulacije, je espresso. Kleknite jedna protiv druge tako da se koljena i bedra isprepliću.

To vam omogućuje da jašete bedra jedna drugoj, što intenzivno stimulira vaše najosjetljivije erogene zone.

To je izuzetno intiman položaj, jer su vam tijela vrlo blizu, a postoji i puno kontakta očima, mogućnost ljubljenja i nadraživanja drugih erogenih zona.

Aneja
bio_aneja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura