Seks položaji za gejeve

Savjeti za bolji seks

U ovom ti članku predstavljam razne seks položaje za gejeve, koji će definitivno unijeti malo začina u vašu spavaću sobu i s kojima ćete postići sjajan vrhunac.

Kao i svugdje, ovdje je važno  seks prakticirati što sigurnije. Preporučuje se upotreba kondoma, pogotovo ako se radi o osobi s kojom nisi u dugotrajnoj vezi.

Pa, prijeđimo na stvar.

Pogledajmo različite položaje koje možeš izvoditi sa svojim partnerom tako da oboje uživate i osjećate se ugodno i opušteno jedan pored drugog

MASTURBACIJA

Možda još nisi spreman za penetraciju i radije bi započeo samo dodirom.

Masturbaciju može izvoditi samo jedan partner, a drugi ga promatra. Možete to raditi oboje, jer vas gledanje jedno drugog uzbuđuje, ili to možete učiniti jedan drugome. Potonji je idealan seks položaj za gejeve koji još ne žele penetraciju, jer obojica obraćaju pažnju samo svog partnera.

Izvenje:

Stvar je sasvim jednostavna. Udobno sjednite jedan pored drugog i započnite igru. Kako biste si olakšali "da ruke što više klize", tijekom igranja upotrijebite lubrikant.

Želite li začiniti stvari?

A možete koristiti i igračku poput masturbatora. Smatra se da se koriste samo kad se sam  igraš, ali to je daleko od istine.

KLASIKA

Tko ne poznaje "klasični" oralni seks? Ništa posebno, a opet toliko poželjno, ugodno i uzbudljivo.

Izvođenje:

Jedan bi trebao udobno sjediti, a drugi bi mu trebao pokazati što zna svojim ustima i jezikom.

Savjet: oni koji se bave oralnim seksom mogu se usredotočiti i na testise i međicu, a s koliko intenziteta neka kaže partner.

RIMMING

To je oralna stimulacija anusa i vrlo je popularan seks položaj za gejeve. Na taj način može se stimulirati i opustiti partnera prije analnog seksa.

Izvođenje:

Položaj se izvodi tako da je jedan na sve četiri ili leži na leđima i povlači koljena prema sebi. Drugi posvećuje jezikom pažnju anusu. Može se izvesti i fingering anusa, a za još više začina možete dodati i masturbaciju.

POLOŽAJ 69

69 je položaj u kojem se istovremeno oralno zadovoljavate.

Izvođenje:

To možete učiniti tako da jedan leži na leđima, a drugi na njemu. Okrenuti ste tako da glava okrenuta prema genitalijama partnera.

Ovisno o načinu kretanja, preporučujem vam da izvodite ovaj položaj na boku, jer ćete tako imati više prostora za kretanje.

Međutim, kada budeš dovoljno spreman za analni seks, možeš nastaviti sa sljedećim položajima, koje ti predlažem.

Najvažnije je da je tvoj anus ili anus partnera dovoljno opušten, a pri tome možete si pomoći predigrom. Preporučujem vam da koristite različite analne čepove koristeći dovoljnu količinu lubrikanta.

POLOŽAJ ŽLICE

Ako želiš malo romantičniji seks u kojem će se više naglašavati maženje, predlažem ovaj položaj.

Izvenje:

S partnerom priljubljeni ležite na boku, okrenuti u istom smjeru. Položaj se može izvoditi i bez stvarne penetracije, tako da onaj koji je iza njega samo trlja svoj ud između bedara svog partnera.

MISIONARSKI POLOŽAJ

Vječna klasika koja omogućava istovremeno penetraciju, kontakt očima i ljubljenje.

Izvenje:

Jedan bi trebao ležati na leđima, a drugi izvodeći penetraciju na njega. Za lakšu penetraciju, ležeći partner trebao bi kukove malo okrenuti prema gore, jer će to učiniti analni otvor dostupnijim.

Nadogradnja:

Ovaj položaj ti predlažem ako želiš stvarno duboku penetraciju. Ako nisi dovoljno opušten ili fleksibilan, ovo ti ne preporučujem. Međutim, možete si pomoći postavljanjem jastuka ispod stražnjice osobe koja leži.

Jedan legne na leđa i rukama povuče koljena prema prsima ili ih stavi na ramena svojeg partnera. Drugi može početi penetracijom.

DOGGY POLOŽAJ

Tko ne obožava ovaj položaj?

Kao među oba partnera, koji se ovdje stvore, to je fantastičan seks položaj za gejeve jer se stvara sjajan kut za analnu penetraciju. Pored toga, položaj je pogodan i za nježnu i sporu penetraciju kao i za grubu, divlju verziju, jer je vrlo popularan pri igranju BDSM igara.

Izvenje:

Sama provedba vrlo je jednostavna. Jedan se postavlja na sve četiri, dok drugi penetrira u njega. Hoće li onaj koji penetrira stajati ili klečati, ovisi o visini na kojoj je partner.

KAUBOJSKI POLOŽAJ

Kauboj je u vrlo dobar položaj ako želi imati više kontrole nad brzinom i intenzitetom penetracije onaj koji same penetracije ne izvodi.

Izvođenje:

Jedan leži na leđima ili udobno sjedi, a drugi sjedi preko njega tako da su okrenuti licem jedan prema drugome. Najlakše je, ako onaj gornji čuči.

OBRNUTI KAUBOJ

Ako ti je draži neki drugi kut ili te uzbuđuje pogled na partnerova leđa  (možda onaj koji je gore želi dodirivati i testise partnera),onda ti predlažem da isprobate ovu verziju kauboja.

Izvođenje:

Ovaj je položaj sličan kauboju. Jedina je razlika u tome što se onaj koji je gore okrene tako, da gleda stopala partnera.

STOJEĆKI

Što se tiče stajanja tijekom penetracije, zaista se možete poigrati maštom.

Možete oboje stajati, okrenuti u istom smjeru i penetrirati odostraga. Za bolju stabilnost možete si pomoći tako da se onaj ispred nasloni na zid, stolicu, stol ... i tako također promijenite kut pod kojim se penis umetne u anus.

Penetraciju stojećki  može se izvesti i tako da ste okrenuti jean prema drugome.

Ako je onaj tko penetrira dovoljno jak, može podići partnera, a taj ga zagrli nogama oko struka, i za veću stabilnost zid vam opet može pomoći .

ODBIJAČ

Vrlo zanimljiva situacija ako ste raspoloženi za malo eksperimentiranja.

Izvenje:

Jedan leži na trbuhu, a drugi počinje penetrirati, okrenut tako da gleda stopala svog partnera.

Ako se prvi put susrećeš analnim seksom, preporučujem ti čitanje članka Analni seks - kako i gdje započeti?

Članak je namijenjen svima koji žele analni seks.

Ako imaš bilo kakvih pitanja, uvijek smo ti dostupni putem e-maila, telefona, chata i na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu. Kontaktiraj nas, pitaj, napiši komentar.

Za još zanimljiviji sadržaj iz svijeta seksa i erotskih igračaka također se možeš pretplatiti na naš YouTube kanal.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura