Savršena erotska igračka za vaš astrološki znak.

Ljubav i seksualnost

Svaki je nebeski znak jedinstven, s posebnim kvalitetama koje te razlikuju od ostalih. Stvorili smo ovaj vodič kako bismo ti pomogli da pronađeš savršenu erotsku igračku za vaš astrološki znak.

Ovan (21. ožujak - 19. travanj)

U svom svakodnevnom životu Ovnovi su često odvažni i snažni. Ali što se tiče njihovog seksualnog života, oni mogu biti romantičari koji žude za ljubaznom i nježnom ljubavnom vezom. Ali samo zato što žude za nježnijom ljubavlju od ostalih nebeskih znakova ne znači da se ne boje tražiti ono što žele.

Klasični dizajn i senzorični užitak kombiniraju se u ovom snažnom malom vibratoru. G-Spot vibrator Lici

savršen je vibrator koji pomaže Ovnici i njezinim partnerima da uživaju u slatkoj ljubavi kojoj teže. Za ovnove imamo posebnu igračku nazvanu Fleshlight girls.

Bik (20. travanj - 20. svibanj)

Bikovi seksa i romantike ne uzimaju kao malu šalu. Obično ne vole veze za jednu noć i besmislene veze. Vole ozbiljne i dugotrajne veze u kojima nastoje napredovati kao predani i pouzdani partneri.

Bikovi obično žele da se stvari odvijaju sporo i senzualno u spavaćoj sobi, pa bi neke bikove barem u početku zastrašila ideja da se igračka koristi u spavaćoj sobi. Preporučujemo masažni vibrator Wando s USB punjenjem, jer je prikladna karakteristika i kompaktne je veličine. Bikicama preporučujemo masažni vibrator Wando sa snažnim motorom, a njegova mekana, fleksibilna silikonska glava pruža prekrasnu stimulaciju klitorisa.

A za bikove Lelo Tor zelene boje.

Blizanci (21. svibanj - 20. lipanj)

Blizanci su poznati po tome što su vrlo zabavni partneri i što znaju kako začiniti stvari. Lako se uzbude i brzo su zadovoljni, pa se ne boje eksperimentirati. Vole isprobavati nove stvari i htjeli bi isprobati sve odjednom.

Istraži nove avanture s klitorisnim vibratorom Bloom – The Tulip. Vibrator možeš koristiti i na drugim dijelovima tijela, kao npr. na bradavicama. Vibrator je također opremljen jedinstvenom tehnologijom klizanja koja olakšava prilagođavanje igračke vlastitim željama. To ga čini savršenim za avanturističke blizankinje koje se žele igrati!

Muškarcu Blizancu za brzo i lako zadovoljenje preporučujemo masturbator Tenga Egg Surfer.

Rak (21. lipanj - 22. srpanj)

Poznato je da su rakovi jedan od najsenzualnijih astroloških znakova, ali su po prirodi suzdržani. Žena Rak će uživati ​​s ovim rabbit vibratorom Doreen marke Pretty Love, ergonomski ispravan dvostruki stimulirajući vibrator koji će seksualnost definitivno podići na potpuno novu razinu. Doreen će te dodirnuti kao nitko prije i brzo će postati tvoj najbolji prijatelj u spavaćoj sobi.

Muškarac Rak će zaista uživati ​​s ovim masturbatorom Sally, koji ima 12 različitih postavki vibracija, pa će ga sigurno odvesti do ludih užitaka.

„Astrološki znak u kojem je netko rođen utječe na osobnost pojedinca. I dobre osobine i one koje još sami možda niste otkrili. "

Lav (23. srpanj - 22. kolovoz)

Lavovi su poznati kao najviše karizmatični i s intenzivnim avanturističkom duhomi od svih astroloških znakova.

Vibracijske gaćice Panthra savršen su pratitelj Lavice u spavaćoj sobi. S obzirom na to da su Lavovi otvoreni i ne brane se avantura, partneru će sa zadovoljstvom prepustiti kontrolu, a gaćice će zasigurno donijeti puno radosti u spavaću sobu.

Muškarac Lav će, međutim, zasigurno rado probati, a također redovito koristiti vibrator prostate Big Boy, koji svojim jedinstvenim oblikom nudi uzbudljivu stimulaciju.

Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

Djevice su poznate po svojoj praktičnosti i diskreciji, posebno kada je riječ o stvarima u spavaćoj sobi. Iako vole privatnost, djevice teže savršenstvu u svemu što rade, što ih čini nesebičnim i uslužnim partnerima.

Za ovaj znak preporučujemo mini bullet vibrator LELO Mia, jer je diskretan kao djevica. Djevice će se osjećati ugodno ako ovu malu igračku uključe u svoju rutinu masturbacije ili tijekom seksa s partnerom.

Za sramežljive muškarce Djevice preporučujemo španjolsku mušicu Extreme za muškarce kako bi bili još opušteniji i divlji u krevetu.

Vaga (23. rujan - 22. listopad)

Interes Vage za seksom obično počinje rano. Budući da su veze toliko važne onima koji su rođeni pod ovim znakom, mnoge su vage u ozbiljnim vezama od malih nogu.

Bez obzira jesi li u vezi ili si slobodne, Vage ćete uživati u upotrebi ovog vibratora dizajniranog da oponaša pokrete jezika, jedina razlika je u tome što se nikada ne umori. S dva motora koji ne ovise jedan o drugom, brzo ćeš ustanoviti da te to može dovesti do intenzivnih orgazama. Pulsirajući vibrator u obliku jezika Inmi.

Za muškarca rođenog u znaku Vage preporučujemo posebnu igračku Otouch Airturn2 koja oponaša oralno zadovoljavanje.

Škorpion (23. listopad - 21. studeni)

Neki mogu misliti da su Škorpioni sramežljivi, ali neka vas ne zavedu - Škorpioni mogu osloboditi neke od najintenzivnijih seksualnih energija od svih znakova. Škorpioni se smatraju jednom od najintenzivnijih, najsloženijih i najintuitivnijih osobnosti svih horoskopskih znakova. Oni su ujedno i jedan od najeksperimentalnijih znakova, pa mnogi od njih koriste i BDSM igre u spavaćoj sobi, jer vole kontrolirati svog partnera. Preporučujemo BDSM komplet koji je crn poput duše škorpiona i pruža intenzivno iskustvo do kojeg te može dovesti samo škorpion.

Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

Poznato je da su Strijelci vedre, srdačne osobe i prijateljski raspoložene osobe ali i znatiželjni. Uživaju u spontanosti u svakodnevnom životu kao i u spavaćoj sobi. Optimistični i entuzijastični su oni koji su rođeni u znaku Strijelca, oni također čeznu za putovanjima, učenjem i novim iskustvima. Uzbuđuju ih prirodni tragači za uzbuđenjem, spontani seks i avanturističke fantazije ih uzbuđuju. Stoga se nemoj bojati pitati svog Strijelca da isproba neke nove pozicije.

Za pustolovne i znatiželjne Strijelce preporučujemo metalni analni čep u obliku srca iz kolekcije Easytoys Anal Collection. Budući da je osjetljiv na toplinu, možeš ga zagrijati ili hladiti pod vodom. Strijelcima preporučujemo krznene lisice jer će moći imati potpunu kontrolu nad svojim partnerom.

Jarac (22. prosinac - 19. siječanj)

Jarci su najoprezniji znakovi, čak i kada je riječ o seksualnim užicima. Seksu pristupaju s praktičnim načinom razmišljanja, baš kao što pristupaju svemu ostalom. Uvijek dugoročno razmišljaju, pa smo odabrali igračku koja neće odustati od naših praktičnih Jarca.

Iako su Jarci pragmatični, to ne znači da ne uživaju u čestom i zabavnom seksu. Uključi ovaj crni silikonski vibrator u svoje osobno vrijeme ili u vrijeme igranja s partnerom.

Za jači spol imamo na umu diskreciju, ali i praktičnost, pa smo za njega odabrali gotovo neprimjetan silikonski prsten za penis, koji će poboljšati osjećaj tijekom seksa ili masturbacije, jer održava duže i teže erekcije.

Vodenjak (20. siječanj - 18. veljača)

Vodenjacima brzo može dosaditi čak i u spavaćoj sobi. Da bi s njima postigli najveće seksualne užitke, pripremi si kolekciju mnogih uzbudljivih igračaka, bilo da si Vodenjak koji želi masturbirati ili uživati ​​s partnerom. Vibratorom Senzi možeš stimulirati sve točke na tijelu, poput klitorisa, bradavica ili čak analnog otvora. Odlikuje se snažnim i tihim motorom koji nudi 12 različitih ritmova vibracija. Vibrator je također vodootporan, pa se s njim možeš bezbrižno opustiti u kadi ili pod tušem.

Za uzbuđivanje partnera Vodenjaka, možeš se pobrinuti pomoću kaveza za penis Mancage , koji će se pobrinuti za uzbuđenje u spavaćoj sobi, kao izvan njega. Kavez za penis spriječit će erekciju ili bilo kakvu stimulaciju, tako da mu definitivno neće biti dosadno.

Ribe (19. veljača - 20. ožujak)

U Ribama seks i seksualno zadovoljstvo mogu biti komplicirani zbog njihove osjetljivosti. Obično sa seksom  rješavaju probleme, poput loših dana, frustracija, pa čak i usamljenosti. Korištenje seksa i fizičkog dodira na ovaj način može dovesti do negativnih veza s fizičkom intimnošću bilo do tebe ili tvog partnera.

Preporučujemo da Ribe pokušaju uživati ​​u seksualnoj igri kako treba. Ovo bi trebalo biti vrijeme kada trebaš živjeti u trenutku i ne razmišljati o problemima!

Ribi preporučujemo G-Spot vibrator Tate, tirkizne boje kao kućno okruženje;) Ima zakrivljeni zadebljani vrh asimetričnog oblika koji doseže tvoju najosjetljiviju točku. Pokušaj se posvetiti svim osjećajima koje ti nudi ovaj G-spot vibrator i otkrij nove erotske točke i posveti im svoje vrijeme. Vibrator je vodootporan pa ga možeš koristiti i pod tušem i u kadi.

Također preporučujemo gel za masažu Nuru Play Body2Body, koji je pogodan za masažu tijelo na tijelo i umiruje kožu zahvaljujući svojim sastojcima. Namaži svog partnera ovim senzualnim i umirujućim gelom za masažu kako bi mogli kliziti jedno pored drugog poput prave ribe u vodi.

Piši nam i prati naše postove na FB i IG-u, da saznaš još više.

Barbara
bio_barbara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura