Satisfyer Pro G Spot za dvostruke orgazme

Erotske igračke

Satisfyer Pro G spot rabbit vibrator je definitivno ona igračka, s kojom ćeš doživjeti najnevjerojatnije orgazme u svom životu! Ova igračka istovremeno stimulira klitoris i G-točku, a osjećaj takve dvostruke stimulacije toliko je poseban da ga je teško zamisliti dok ga ne doživiš.

Najbolja stvar kod njega je to, što je penetracijski dio prilično čvrst, tako da ga možeš jako dobro i precizno prisloniti na G točku. Jako će se svidjeti svima onima koje niste ljubiteljice preduboke penetracije, jer je vibrator taman onoliko dug da pogodi G točku, a pritom ne prodire preduboko.

Možeš ga koristiti na mnogo različitih načina. Prvi je najpoznatiji i uobičajeni - duži dio vibratora penetrira, a kraći stimulira klitoris.

Vibrator možeš postaviti i između nogu tako da dulji dio stimulira cijelu vulvu i ulaz u vaginu, a kraći dio klitoris.

Ali kada poželiš samo vanjsku stimulaciju, možeš koristiti dulji dio i za stimulaciju klitorisa. Samo ga prisloni i uživaj.

Zašto odabrati Satisfyer Pro G Spot rabbit vibrator?

klitoris

Kod većine rabbit vibratora dio za stimulaciju klitorisa vibrira, ali kod Satisfyer Pro G Spot vibratora stimulator klitorisa radi na zračnim valovima; odnosno stimuliraju klitoris bez izravnog kontakta. Pulsacije zraka su izuzetno intenzivne i prodiru duboko u tkivo stimulirajući cijelu strukturu klitorisa, a ne samo onaj dio koji je vidljiv na prvi pogled. Ovo je, u kombinaciji sa stimulacijom G-točke, najbolja stvar koju ćeš ikada doživjeti! I samo iz tog razloga, ovo je igračka koja ne smije nedostajati ni u jednoj kolekciji.

Satisfyer Pro G spot je rabbit vibrator najviše kvalitete

Igračka je izrađena od mekanog i tijelu prijatnog silikona, a ujedno je i vodootporna. Pogodna je za korištenje pod tušem i u kadi, što će zasigurno učiniti tvoju svakodnevicu manje dosadnom. Još jedan plus vodootpornosti je to što je čišćenje igračke iznimno jednostavno, jer je nakon upotrebe samo opereš blagim sapunom i mlakom vodom ili koristiš antibakterijsko sredstvo za čišćenje seks igračaka.

Satisfyer Pro G Spot također u sebi krije 2 snažna motora. Jedan se nalazi u dužem, a drugi u kraćem dijelu. Svaki dio kontroliraš zasebno, tako da možeš uključiti samo vibracije ili samo zračne valove. Naravno, možeš imati oboje odjednom!

Što je još dobro znati o Satisfyer Pro G Spot vibratoru?

Punjenje

Kada dobiješ vibrator, prvo ga moraš potpuno napuniti, što činiš pomoću priloženog USB kabela za punjenje. Vibrator je pun kada svjetlo tipke prestane treperiti. Za punjenje je potrebno oko tri sata, a baterija traje do 2 sata korištenja.

Upravljanje

satisfyer pro g spot upotreba

Vibracije uključuješ pritiskom donje brončane  tipke tri sekunde, a kratkim pritiskom iste tipke, prelaziš između deset različitih načina vibriranja.

Pulsiranje zraka uključuje se pritiskom donje bijele tipke s četiri crte u trajanju od tri sekunde, a zatim se kratkim pritiskom iste tipke, mijenja jedanaest različitih intenziteta zračnog pulsiranja. Ako pritisneš gornju tipku s dvije crte, intenzitet će se smanjiti.

Vibrator se isključuje pritiskom iste tipke, kojom si uključila igračku, na tri sekunde. Ako imaš uključena oba motora, naravno da ih moraš gasiti pojedinačno.

Lubrikant

Preporučljivo je, da  s igračkom koristiš i lubrikant. Ne smije biti na bazi silikona, jer će reagirati s površinom igračke i uništiti je. Stoga sa silikonskim igračkama koristi samo lubrikante na bazi vode.

Satisfyer Pro G Spot vibrator i ostale proizvode možeš pronaći u našoj internet trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. Također možeš pročitati ostale postove na blogu i tako naučiti puno novih stvari. Ako imaš bilo kakvu dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na e-mail adresu ili nas nazvati na broj linije za pomoć i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: