Real Fantasy Deluxe - dildovi za realno iskustvo!

Erotske igračke

Real Fantasy ima novu kolekciju deluxe dildova koji su zaista fantastični! Ono što ih čini posebnima je njihova unutrašnjost. Ispunjeni su materijalom koji se zove silexpan, i podsjeća na memorijsku pjenu.

Što je uopće silexpan?

real fantasy silexpan

Silexpan je materijal patentiran posebno za Real Fantasy Deluxe kolekciju dildova, tako da možeš biti siguran da nikada nisi držali nešto slično u rukama (ili bilo gdje drugdje)! To je čvrst, ali fleksibilan materijal koji se lako prilagođava tvom tijelu. Podsjeća na antistres loptice.

Također ima jednu vrlo posebnu značajku! Ako ga staviš u hladnjak na nekoliko minuta, dildo će postati tvrđi, ali ako ga uroniš u vruću vodu, postat će mekši. Silexpan savršeno prenosi toplinu, tako da kada se koristi brzo zagrijava do tjelesne temperature. Osjećaj je stoga još realniji.

Sukladno tome, idealan je i za temperaturne igre. Prije upotrebe ga možeš ohladiti ili zagrijati pa će doživljaj svaki put biti potpuno drugačiji.

Real Fantasy Deluxe dildovi presvučeni su silikonom

Dildovi Deluxe kolekcije presvučeni su silikonom, zato su neporozni. To znači da na površini nemaju mikroskopskih rupica, gdje bi se bakterije mogle udomiti.

Zbog silikona čišćenje je zaista jednostavno, ali ako ga želiš jako dobro očistiti možeš ga i prokuhati.

Povrh svega, ovaj silikon je posebno mekan i gladak na dodir. Čim dildo uzmeš u ruke, primijeti ćeš da je kvalitetan i da će biti ludo ugodan za korištenje.

Real Fantasy Deluxe dildo također vibrira?!

Kolekcija uključuje 8 dildova različitih veličina i debljina. 2 dildova također vibriraju! To je posebno ugodno kod silexpana jer ovaj materijal jako dobro prenosi vibracije i više ćeš ih osjetiti. Možeš birati između 10 različitih načina vibriranja, a između njih se možeš prebacivati pritiskom na gornju tipku.

Dildovi se pune putem priloženog USB kabela, tako da ti za rad nisu potrebne baterije.

Izgled i uporaba

Real Fantasy Deluxe dildovi su nevjerojatno realistični. Polovica ih ima testise, a druga polovica ih nema. Svi također imaju vrlo istaknute vene i realistični glav.

Preporučuje se da s dildovima koristiš lubrikant na bazi vode.

Prije i nakon svake uporabe igračku zaista dobro očisti. To ćeš jednostavno učiniti s antibakterijskim sredstvom za čišćenje igračaka i mlakom vodom.

Dildovi su također vodootporni pa ih možeš koristiti i pod tušem ili u kadi. Svi imaju i vakuumsku bazu, tako da ih možeš pričvrstiti na bilo koju ravnu, glatku površinu, ostavljajući ruke slobodnima. Pločice u kupaonici idealne su za to!

Kompatibilni su s većinom strap-on pojaseva, tako da njima možeš zadovoljiti i svog partnera.

Ako želiš saznati više o dildovima, kako ih koristiti i što trebaš znati pri kupnji, pogledaj našu video seriju o dildovima. Naučit ćeš puno korisnih stvari!

Još više Real Fantasy dildova

real fantasy

Marka Real Fantasy ima osim Deluxe kolekcije još jednu liniju sa 17 različitih dildova svih mogućih veličina i oblika. Neki vibriraju, neki ne, neki dolaze s testisima, neki ne. Opet, neki su mali, dok su drugi prilično veliki.

Navedena linija je izrađena od PVC materijala i nema silexpan punilo. Ali izbor je vrlo raznolik, tako da ćeš među njima sigurno pronaći svoj omiljeni realistični dildo.

Sve navedene Real Fantasy igračke i ostale proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: