Raven Rocket - EasyToys stimulator prostate

Erotske igračke

EasyToys stimulator prostate Raven Rocket idealan je izbor za svakog muškarca! Bit ćeš oduševljen njime, i ako je masaža prostate nešto što nikada nisi probao, onda si na pravom mjestu.

Zašto odabrati baš Raven Rocket

Zbog svog oblika Raven Rocket stimulator prostate prvenstveno je namijenjen stimulaciji prostate, ali naravno, mogu ga koristiti svi koji žele analnu stimulaciju. Savršen je izbor za početnike i već iskusne korisnike. Izrađen je od mekog i tijelu ugodnog silikona, što vibrator čini iznimno ugodnim za korištenje; pogotovo ako još nisi navikao na osjećaj. Istovremeno, ovaj silikon nudi bezbrižnu upotrebu, jer nije porozan pa se bakterije ne mogu sakriti u mikroskopskim rupicama na površini.

Također je važno da analne igračke imaju prošireno dno. Bez toga se brzo može dogoditi da igračka sklizne preduboko i da ju je tada gotovo nemoguće ukloniti.

Korištenje Raven Rocket stimulatora

Korištenje stimulatora iznimno je jednostavno. Sve što ti  treba je analni lubrikant i po želji analni tuš. Koristi ga ako se osjećaš bolje kada znaš da je dolje sve čisto i lijepo.

analni tuš

Koristiš ga tako, da u njega uliješ mlaku vodu i zatvoriš ga. Zatim čučneš ili nađeš neki drugi udoban položaj, istisneš  vodu u anus i pustiš vodu u zahod. Ponavlja postupak dok iz tebe ne iscuri čista voda.

Ako si početnik, posebno se preporučuje da se prvo pripremiš za korištenje Raven Rocket stimulatora. To možeš učiniti prstima ili koristiti neku drugu manju igračku. Raven Rocket nije jako velik, tako da ne treba puno pripreme, a ništa neće poći po zlu ako počneš s njim.

raven rocket

Uvijek je pametno početi polako i s osjećajem. U početku je normalan i često pomalo neugodan osjećaj, no boli svakako ne bi trebalo biti. Ako osjećaš da nešto nije u redu, zastani, udahni, dodaj lubrikant i polako nastavi.

Nakon što si se upoznao  s oblikom i analnim umetanjem, možeš uključiti vibracije. Možeš birati između 10 različitih načina vibriranja. Možeš jednostavno preklapati između njih pomoću tipke na dnu vibratora. Također ga možeš držanjem iste tipke na nekoliko sekundi uključiti i isključiti.

Prilikom igranja ne zaboravite na lubrikant, ali pazite da uvijek bude na bazi vode. Silikonska maziva će reagirati sa silikonskom površinom igračke i uništiti je.

Čišćenje

Vibrator je vodootporan pa ga lako možeš  očistiti prije, a pogotovo nakon igre, blagim sapunom i mlakom vodom, a možeš koristiti i antibakterijsko sredstvo za čišćenje igračaka. Zatim pusti da se osuši na zraku ili ga obriši krpom koja ne ostavlja dlačice.

Pospremanje igračke

Čuvaj  igračku podalje od izravne sunčeve svjetlosti. Preporučuje se da izvadiš  bateriju tijekom nekorištenja, jer to može uzrokovati pražnjenje kontakta čak i kada ne koristiš vibrator.

EasyToys Anal Collection

Osim Raven Rocket stimulatora, ima EasyToys zaista velik izbor kvalitetnih i pristupačnih proizvoda u liniji analnih igračaka i dodataka. Možeš pronaći sve od silikonskih i metalnih analnih čepova, analnih kuglica, tuševa, dildova... Provjeri i sigurno ćeš pronaći nešto za sebe!



Raven Rocket i druge masturbatore i proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura