Prstenovi za penis - jednostavna, ali učinkovita igračka

Erotske igračke

Osim masturbatora, prstenovi za penis su najprodavaniji erotski proizvod za cisseksualne muškarce. Zbog pomoći u održavanju čvršće erekcije dulje vrijeme i moguće dodatne vibracijski stimulaciji oba partnera, oni su s razlogom među najpopularnijim proizvodima u našoj ponudi.

Izuzetno su jednostavan i relativno pristupačan način za poboljšanje seksualnosti i kako je začiniti.

Zanima li te kako djeluju prstenovi za penis, kako se koriste i kako odabrati pravi (postoji naime mnogo različitih vrsta)? Odgovori na ova pitanja i više informacija prikupljeni su u ovom članku.

Što je prsten za penis i kako djeluje?

Prstenovi za penis su kružni proizvodi izrađeni od čvrstog materijala, najčešće silikona, metala, gume, kože ili plastike.

Namijenjeni su zadržavanju krvi u penisu. To pridonosi većoj i čvršćoj erekciji, odgođenoj ejakulaciji, a utječe i na izgled penisa: vene su vidljivije, ud također može izgledati crveniji i izgledati veći.

Kako koristiti prsten za penis?

Odabir veličine:

Kako bi uporaba prstena bila sigurna i učinkovita, neophodno je da za sebe odabereš pravu veličinu ili promjer prstena.

To ćeš najlakše izračunati mjerenjem opsega korijena svog penisa u erekciji i dobiveni broj podijeliš s 3,14. Rezultat je za tebe pravi promjer prstena za penis.

Preporučujem da odabereš prsten s nešto manjim (ali ne značajno!) promjerom od promjera tvog penisa, jer je to jedini način da se osigura odgovarajuće stezanje i željeni rezultat.



Stavljanje:

Prsten treba staviti na korijen penisa prije nego što se uspostavi puna erekcija. Najbolje je pomoći si prikladnim lubrikantom kojeg nanesi na unutrašnjost prstena.

Ako je prsten izrađen od silikona, upotrijebi lubrikant na bazi vode!

Tijekom erekcije prsten će se zategnuti, ali ne smiješ osjećati nelagodu ili bol.

Jesu li prstenovi za penis sigurni?

Prstenovi za penis su potpuno sigurni, ali moraš slijediti određene smjernice:

  • Ne koristi prsten više od 20-30 minuta odjednom.
  • Izbjegavaj upotrebu alkohola ili droge zbog kojih bi mogao pasti u nesvijest ili zaspati i ostavio prsten na penisu dugo vremena.
  • Izaberi odgovarajuću veličinu prstena za penis.
  • Ako osjetiš bol, trnce, utrnulost penisa prilikom korištenja prstena ili ako postane plavo / ljubičast, odmah ga prestani koristiti.
  • Ako tek ulaziš u svijet upotrebe prstenova za penis, odaberi silikonski ili onaj s podesivom petljom.
  • Prije prve upotrebe novog prstena provjeri da nisi alergičan na bilo koji od sastavnih materijala proizvoda.

Vrste prstenova za penis

Postoji mnogo različitih vrsta prstenova za penis, od najosnovnijih silikonskih prstenova koji se stavljaju na korijen penisa, pa sve do podesivih petlji i prstenova s ​​vibratorima, analnim čepovima i mnogim drugim dodatnim stimulativnim svojstvima.

Klasični silikonski prstenovi za penis

Silikonski prstenovi najosnovniji su od prstenova za penisa. Izrađeni su od rastezljivog silikona, pa je njihova upotreba jednostavna i prikladna za početnike. Udobniji su i od prstenova izrađenih od metala ili drugih manje fleksibilnih materijala poput kože.

Često se prodaju u kompletu od tri ili više prstenova različitih veličina. Ovo je također vrlo korisno za početnike koji još uvijek traže pravu veličinu prstena ili za one koji uživaju u istodobnom stavljanju više prstenova na penis ili testise.



Podesive petlje za penis

Podesive petlje također su prikladne za početnike. S njima je regulacija stezanja izuzetno jednostavna, što također pomaže lako i brzo stavljanje i uklanjanje prstena za penis.



Teksturirani prstenovi na penisu

Prstenovi za penis raznolike površine nude tebi i tvom partneru dodatnu stimulaciju.



Metalni prstenovi za penis

Korištenje metalnih i čeličnih prstenova za penis ne preporučujemo početnicima. Kad ih odabireš, potrebno je dobro paziti na njihovu veličinu i odabrati odgovarajući promjer, inače će njihovo stavljanje biti vrlo teško, a brzo uklanjanje u slučaju nužde može biti čak i nemoguće.

Za razliku od silikonskih prstenova, oni nude veće stezanje i zbog svoje težine dodatnu jedinstvenu stimulaciju koju je nemoguće postići drugim proizvodima.

Zbog njihovog materijala možeš ih jednostavno kombinirati sa svim vrstama lubrikanata.



Kožni prstenovi za penis

Prstenovi za penis izrađeni od prave ili umjetne kože nude čvrstoću slabiju od one koju pružaju metalni prstenovi, ali svejedno jaču od čvrstoće silikonskih prstenova i drugih fleksibilnih materijala.

Ove vrste prstenova imaju i nekoliko žljebova pomoću kojih lako možeš prilagoditi njihovo stezanje.

Zbog materijala od kojeg su izrađeni, idealan su izbor za ljude s fetišem na kožu i one koji žele nadopuniti svoju kolekciju kožnih BDSM dodataka.



Vibracijski prstenovi za penis

Vibracijski prstenovi za penis najpopularniji su od svih prstenova i petlji. Zbog svoje jednostavnosti i ne zastrašujućeg izgleda, su uz vibratore za parove, jedna od najčešćih i prvih igračaka koje parovi donose u spavaću sobu.

Vibracije koje emitira prsten stimuliraju i korijen penisa i klitoris.

Zbog svoje raznolikosti dostupni su u svim cjenovnim razredima.

Postoje i oni kojima se može upravljati daljinskim upravljačem ili putem aplikacije na telefonu.



Prstenovi za penis i testise

Stimulacija testisa nije ništa novo i u njoj uživaju mnogi muškarci. Pa zašto onda ne bi kombinirao čvršću erekciju koju pružaju prstenovi za penis i jedinstveni osjećaj istezanja skrotuma koju nudi rasteznik za testise?



Prstenovi za penis sa stimulatorima prostate

Stimulacija prostate nažalost i danas je tabu-tema, koju prati ogromne količina predrasude, iako je dokazano da je erogena zona, čija stimulacija muškaraca dovodi do najintenzivnijih orgazama.

Stimulator za prostatu možeš koristiti sam tijekom masturbacije ili zajedno s partnerom.

Kombiniraj ga s (vibracijskim) prstenom za penis kako bi osigurao intenzivan orgazam za sebe i svoju dragu.



Prstenovi za penis s dildom

Želite s partnerom istodobno istražiti vaginalnu i analnu penetraciju, ali ne znate što učiniti? Prstenovi za penis s dildom pružaju ti drugi penis, tako da se ne morate zamarati tijekom dvostruke penetracije ručnom kontrolom dildo-a ili vibratora.



Još nemaš svoj prsten za penis? Sad kad znaš za što i kako se koriste, kako odabrati pravu veličinu i koje su razlike između njih, pogledaj našu ponudu i pronađi svoj novi omiljeni pribor koji će začiniti tvoj ili vaš seksualni život.

Ako imaš bilo kakvih pitanja, uvijek smo ti dostupni putem e-maila, telefona, chata i na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu. Kontaktiraj nas, pitaj, napiši komentar.

Za još zanimljiviji sadržaj iz svijeta seksa i erotskih igračaka također se možeš pretplatiti na naš YouTube kanal.

Aneja
bio_aneja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura