Prstenovi za penis 101 - upotreba i savjeti

Predstavljanje proizvoda

Prstenovi za penis jedan su od popularnijih dodataka da začiniš stvari u krevetu. Čitaj dalje ako te zanima kako i zašto se koriste, što može poći po zlu, koje vrste prstenova postoje i još mnogo toga..

Zašto ljudi vole koristiti prstenove?

Prstenovi djeluju tako što zadržavaju krv u penisu, pa je erekcija čvršća i traje dulje.

Pogrešno je uvjerenje da su prstenovi samo za one muškarce koji imaju problema s erekcijom. Naravno, prikladni su i za rješavanje ovakvih problema, ali ih možeš koristiti i samo kao zabavni začin u krevetu.

prstenovi za penis

Mnogi muškarci kažu da korištenjem prstena u krevetu mogu izdržati dulje. Stišće im donji dio penisa i tako odgađa orgazam.

Kažu i da su osjećaji tijekom seksa intenzivniji kada nose i prsten. Zato još više uživaju!

Osim toga, dostupni su i vibrirajući prstenovi za dodatnu stimulaciju - i za tebe i za tvog partnera! Posebno su popularni kod žena jer stimuliraju klitoris tijekom seksa.

Ipak, pazi da prsten ne koristiš kao kontracepciju, jer  neće spriječiti da ejakuliraš.

Na što treba obratiti pažnju pri odabiru prstena?

Najvažnije pri kupnji prstena je odabrati pravu veličinu. Prsten ne smije biti ni premali ni preuski.

Prva opcija je kupiti onaj koji je podesiv. Tako ne možeš pogriješiti i bezbrižno korištenje je zajamčeno.

Druga mogućnost je da izmjeriš opseg svog penisa (izmjeri oko korijena penisa; ispod) i kupiš silikonski prsten odgovarajuće veličine.

Treća i ujedno najpreporučljivija opcija je, da nakon mjerenja penisa kupiš paket s najmanje tri prstena različitih veličina. Tako ćeš zasigurno među njima pronaći jednog koji će ti odgovarati.



Kako znaš da su prstenovi za penis prave veličine?

Kada staviš prsten, on ne bi trebao biti labav, već malo zategnut - stvar je u tome da stisne penis i ograničava protok krvi. Međutim, ne smije biti previše zategnut. Nikako ne bi trebalo boljeti, a posebno penis ne smije mijenjati boju. I suprotno tome, ako je prsten previše labav, željenog učinka neće biti.

Kako staviš prsten na penis?

Prsten je najlakše staviti kada je penis napola erektiran, uz to se preporučuje korištenje lubrikanta. Možeš ga nositi i prije nego što se uzbudiš.

Vrlo rastezljive prstenove možeš, ako želiš, staviti na svoj već tvrdi penis.

Dostupni su i prstenovi koji  u isto vrijeme grle testise i penis. Stavljaš ih dok penis nije u erekciji, tako da prvo prijeđeš preko jedne strane testisa, zatim druge i na kraju još penisa.

prstenovi za penis

Kako se skinejo prstenovi za penis?

Najbolje je da prsten skine onaj tko ga nosi, jer on sam najbolje zna koliko je u tom trenutku osjetljiv i koliko mora biti oprezan. Ako smatraš da je potrebno, i ovdje se preporučuje korištenje lubrikanta.

Ako koristiš prsten koji se također nosi oko testisa, skidaš ga obrnutim redoslijedom kako ga stavljaš - prvo penis, a zatim testise.

Često se postavlja pitanje mora li penis biti mekan prije uklanjanja prstena. Odgovor je načelno potvrdan. Naravno, rastezljivi silikonski prstenovi također se mogu skinuti tijekom erekcije.

Moguće komplikacije

Preduga uporaba: Prsten za penis možeš nositi najviše 20 do 30 minuta. Dugotrajna uporaba može dovesti do dugotrajnog oštećenja.

Premali prsten: pazi da prsten nije preuzak. Već se dogodilo da je netko morao posjetiti hitnu kako bi mu odsjekli prsten. To je osobito važno ako koristiš prstenove koji se ne rastežu, poput metalnih.

Loša higijena: dobro očisti prsten prije i nakon svake upotrebe kako bi spriječio infekciju tijekom uporabe.

Zdravstveni problemi: Ako imaš bilo koji od sljedećih zdravstvenih problema, razgovaraj sa svojim liječnikom prije uporabe - uzimanje lijekova za razrjeđivanje krvi; uzimanje lijekova koji utječu na svijest ili pažnju; postojeća ozljeda penisa; bol u preponama ili genitalnom području; Dijabetes; bolesti krvi ili živčanog sustava; kardiovaskularnih bolesti.

Kakvi prstenovi za penis postoje?

Mekani i rastezljivi prstenovi: obično izrađeni od silikona ili TPR gume.

Podesivi prstenovi: izvrsni su jer pristaju baš svima.

Vibrirajući prstenovi: nude dodatnu stimulaciju tebi i tvom partneru. Mogu stimulirati klitoris, ali ako ih okreneš, mogu stimulirati i testise.

Metalni prstenovi: nisu pogodni za početnike, jer moraš točno znati koja ti veličina odgovara. Također moraš dobro poznavati svoje tijelo.

Analni čep s prstenom: osim prstena ima i analni čep.

Prsten za penis i testise: postoje dvije vrste - prva je da prsten jednostavno prelazi preko penisa i testisa u isto vrijeme, a druga je mjesto gdje jedan prsten ide preko penisa, a drugi preko testisa.



Ove proizvode možeš kupiti u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama – možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Ako imaš bilo kakvih pitanja ili dilema, nazovi nas na 0800 804 851 ili nam piši na [email protected] i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura