Prsteni za penis - zašto ih koristiti?

Erotske igračke

Prsteni za penis su jedna od najjednostavnijih seks igrački, koje ne samo da će vam omogućiti dužu i tvrđu erekcije, nego vam donose i jako puno užitaka – posebni oni vibracijski. Ako ih još niste koristili, pročitajte si članak te saznajte kako ih možete koristiti, kakve možete izabrati te kako uopće pomažu.

Kako djeluju?

Puno puta možete čuti da prstenovi za penis pomažu kod duže i tvrđe erekcije. Ali kako sve to može napraviti mali prsten? Kada ga namjestite na penis, on omogućava protok krvi u penis, ali ne i iz njega. Jednostavno rečeno – krv omogućava da je vaš penis tvrd, stalna krv je u njemu i ne može nigdje odteći, što je razlog za erekciju, koja je tvrđa i traje duže vremena. Penis će biti nešto veći, žile istaknutije, a može postati i nešto crveniji nego inače. Važno je upozoriti da prsten ne smijete nositi predugo, preporučljivo je da ga skinete nakon pola sata te tako opet omogućite normalan protok krvi.

Kako ih koristiti?

prsten-za-penisJako su jednostavni za upotrebu. Prsten mora biti tijesan, ali ne tako da uzrokuje nelagodu ili čak bolove. Započnite tako da na unutrašnjost prstena nanesete malo lubrikanta, jer ćete ga tako lakše staviti. Namjestite ga dok vam penis još nije u erekciji, tako da ga potisnete preko glavića do kraja penisa. Tijekom erekcije će prsten postati tjesniji.

Na jednak način se namješta i prsten za penis i muda, ali samo u tom slučaju prsten najprije namjestite na muda, a onda preko penisa, to napravite tako da kroz prsten najprije progurate muda, a onda savijete glavić penisa te i njega progurate kroz prsten. Ako imate probleme kod toga, koristite lubrikant te ga nanesite na prsten, muda i penis.

Naravno da je važno da izaberete pravu veličinu. Ako primjetite otiske prstena, gdje ste ga namjestili, to znači da je preuzak za vas, zato ga odstranite i nemojte ga više koristiti , nego kupite novog, većeg te iz mekanijeg materijala.

Kako izabrati pravu veličinu?

Mjere koje su navedene na prstenovima su promjeri, odnosno dužina od jedne do druge strane unutar prstena. Vi trebate onoga, koji ima manje mjere nego vaš penis, jer će vam tako osigurati odgovarajuću stegnutost. Većina prstenova se može prilagođavati tako, da veličinu i stegnutost sami namjestite, ali da biste bili sigurni da će vam veličina odgovarati, morate odrediti opseg vašeg penisa i muda.

izmjeraMorate se izmjeriti tijekom erekcije, izmjerite se uz sami korijen penisa, tako da traku za mjerenje namjestite oko penisa, na taj način ćete dobiti opseg, a da biste dobili promjer prstena koji je odgovarajuć za vaš penis, morate dobijen opseg podijeliti s 3.14. To znači da, ako je npr. vaš opseg 102 mm, za vas je primjeren prsten veličine 32 mm, a više mjera možete pogledati u tablici ispod.

Obseg penisa Primjeren prsten
140 mm 45 mm
152 mm 48 mm
165 mm 51 mm
172 mm 54 mm
178 mm 57 mm

izmjera2Na jednak način možete izmjeriti i opseg penisa i muda. Traku za mjerenje namjestite oko penisa i muda, što bliže tijelu. I ovdje ćete dobiti opseg kojeg morate podijeliti s 3,14 da biste dobili veličinu, koja je odgovarajuća za vas.

Ako je to vaš prvi prsten te oklijevati između dvije veličine, izaberite veću.

Kada budete znali koju veličinu kupiti, tada je vrijeme za kupnju i odluku kakav prsten ćete si priuštiti. Za početnike nisu preporučljivi metalni, jer su tjesniji, zato radije izaberite neki iz mekšeg materijala, jer metalnog nećete moći brzo skinuti, u primjeru da vam je pretijesan.

Vrste prstenova

Postoji više vrsta prstenova, uz obične i one za penis i muda, na volju su i vibracijski, koji povećavaju stimulaciju te nude užitak i vašem partneru. Ako se partnerici sviđa vibrirajući osjećaj vašeg penisa, možete razmisliti i o rabbit prstenu koji je sličan rabbit vibratoru, odnosno, uz to da vibrira, stimulira i klitoris, što pruža još dodatan užitak.

Sada je na vama još samo to da si izaberete najdražega i uživate!

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura