Provjeri: Da li seks i struja zaista idu zajedno?

Video prilozi

Bok, danas sam električna Eva koja će ti predstaviti elektrostimulaciju u krevetu. Što je sad to? Znam da struja i seks ne idu zajedno jer je struja opasna i ne možeš se igrati s njom. I preporučujem da za postizanje seksualnog zadovoljstva ne eksperimentiraš s opasnim električnim uređajima. Želim ti samo otkriti kako možeš uživati u elektroseksu na siguran i bezopasan način.

Elektro seks je metoda stimulacije sa sigurnom količinom električne energije. Boli li to? Ne, ne radi se o bilo kakvoj boli. To je potpuno novo iskustvo, novi osjećaj, potpuno drugačiji od onih koje poznaješ.

Ako pokušam opisati ...

Pri nižim postavkama stimulacija je toliko slaba da je jedva možeš osjetiti. Zamisli osjećaj da te netko nježno škaklja, i tom osjećaju dodaj lagane vibracije. To je to. Taj osjećaj možeš povećati. Na većoj brzini malo je snažniji i škakljanje se poveća - isto kao kad dodirneš kožu vibratorom na najvećoj brzini. Na najintenzivnijim postavkama snage osjetit ćeš intenzivnije trnce i lagane ubode.

Kako izgledaju električne igračke?

Postoje dvije vrste: one koje se spajaju na bazu (izgleda kao kutija) i one koje već imaju ugrađenu funkciju elektrostimulacije i ne treba ti kutija. Na osnovnu jedinicu, tj. na kutiju, možeš uključiti više igračaka ako jedinica to dopušta. Naravno, svaka igračka nije prikladna za elektroseks, mora imati elektrode. Samostalne električne igračke imaju vlastiti električni stimulator. To znači da za rad nisu potrebni dodaci.

Je li elektro seks siguran?

Elektro seks definitivno preporučujem naprednim korisnicima, tj. onima koji mi kažu da su isprobali sve. Elektro stimulacija je podjednako pogodna za muškarce i žene. Naročito je aktualna u svijetu BDSM-a, gdje gospodar pokaže moć nad podređenim. Izvan BDSM-a to prakticiraju parovi koji žele probati nešto novo.

Za koga elektroseks nije prikladan?

Ovo područje ne preporučujem početnicima. Zašto? Postoji puno igračaka koje trebaš upoznati prije nego što započneš elektro stimulaciju: dildo, vibrator, prsten za penis, analni čep, ... Električna stimulacija pogodna je samo za fizički zdrave ljude. Nije pogodno za osobu sa srčanim problemima, rakom, epilepsijom, drugim ozbiljnim zdravstvenim problemima, s ugrađenim pejsmejkerom. Upotreba se strogo ne preporučuje trudnicama.

Budući da sigurnost uvijek mora biti na prvom mjestu, evo nekoliko korisnih savjeta:

  • Ne koristi električnu seksualnu igračku na području očiju, glave, grudi (osim onih koje su tome namijenjene). Ni u kojem slučaju ne smiješ koristiti proizvode na prsima, jer to može ometati rad srca. Opće je pravilo: ispod pojasa
  • Koristi samo odobrene igračke namijenjene elektrostimulaciji. Igračka ne smije biti oštećena.
  • Uvijek započni s elektrodama u najnižim postavkama. Ne prebaci odmah na najviši, najteži ili najintenzivniji stupanj. Na početku vježbaj na ruci, bedru ili podlaktici.
  • Svakako isključi električnu stimulaciju prije nego što igračku odložiš.
  • Koristi lubrikant na vodenoj bazi da povećaš prevodivost. Ne koristi lubrikanta na bazi silikona, jer je silikon izolacijski materijal, a također može oštetiti igračku ako je izrađena od silikona.

Zanima te više? Ostavi mi komentar, nazovi me, pošalji e-poštu na FB ili IG, lajkuj i šeruj. Radujem se pitanjima. Čujemo se uskoro. Bok bok.





Luka
Zainteresiran je za sve o seksu, tako da na njegovom blogu možete pronaći širok raspon članaka koji pokrivaju različita područja - od svakodnevnih savjeta do mnogih freaky fetiša.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura