Produžetak za penis za bolji seks

Erotske igračke

Produžetak za penis je jedna od mogućnosti, ako vaš seksualni život trpi zbog veličine vašeg penisa. Provjerena je činjenica da puno muškaraca misli da je njihov penis premalen, pa iako je potpuno normalne veličine ili čak veći od prosjeka. Puno problema koji se tiču penisa je psihološke prirode, ali ako svejedno mislite da trebate nekoliko dodatnih centimetara u dužini ili širini ili je to samo želja vašeg partnera ili partnerice, onda je produžetak vaše rješenje.

Ako ne želite trajno povećati penis, ali svejedno želite biti „veći“ tijekom seksa, produžetak za penis je najbolji izbor koji si možete zamisliti! Poznati i pod nazivom rukav za penis ili engleski „penis sleeve“, nastavci za penis zadovoljavaju želje većine muškaraca. Uz to osiguravaju dodatni stupanj stimulacije za partnera.

Produžeci za penis su jedna od najčešćih muških seks igrački, jer kao i puno drugih muških pomagala nude dodatnu stimulaciju i uzbuđenje, kako za muškarca, tako i za ženu. Nastavak za penis je pripravak u obliku penisa koji se prilagođava različitim veličinama.

Iz kakvog su materijala?

Dandanas je većina produžetaka napravljena od plastičnih polimera, silikona ili gume. Oblik nastavka za penis je cilindričan, sličan obliku prirodnog penisa. Materijal je uglavnom jako elastičan tako da ga mogu koristiti muškarci sa svim veličinama penisa. Jedan kraj rukava ima otvor u koji stavite penis tako da pokrije glavić i dužinu penisa. Ponekad produžetak za penis ima i nastavak za muda.

Neki nastavci imaju unutra i izvana dodane mekane bodlje, kvržice, valove, rupe i druge oblike. Oni osiguravaju još veći i intenzivniji užitak tijekom spolnog odnosa.

Prednosti nastavaka za penis je puno:

  • Kvržice i ostale dodane funkcije osiguravaju dodatnu stimulaciju za ženu. Zanimljivi su za parove koji žele istražiti neotkrivene užitke njihovih tijela.
  • Slično kao i kondomi, također i oni nude dodatnu stimulaciju onom koji ga nosi.
  • Korištenje produžetka daje muškarcu psihološku prednost jer rješava neke psihološke blokade koje se mogu manifestirati u potpuno fizičkom obliku, kao što je mekana erekcija ili impotencija.

Ne zaboravite da nastavak mora dobro prileći. Pretijesan će vam biti neugodan, što tijekom seksa zasigurno nije poželjno, dok će vam se previše labav nastavak pomicati ili čak spasti s penisa tijekom spolnog odnosa. Neki materijali mogu na određenim tipovima kože uzrokovati iritaciju, svrabež ili crvenilo, još posebno u kombinaciji s pogrešnim lubrikantom ili bez njihove upotrebe.

S korištenjem nastavka za penis ćete se osjećati snažnije, šire i duže. Tako ćete moći poboljšati seksualno iskustvo s vašim partnerom bez slabe strane trajnog povećanja penisa. Dodane bodlje, kvržice i grudice te lakoća korištenja će stimulaciju tijekom seksa dignuti do neba.

Što više čekate, požurite i poboljšajte vaš seksualni život!

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura