Predstavljamo ti LELO HEX kondome!

Novo u ponudi

Na temu zaštite kondoma od nepoželjne trudnoće i spolno prenosivih bolesti, već smo nedavno pisali, a danas ćemo ti predstaviti nešto sasvim novo! To su novi LELO HEX kondomi. Zašto su toliko posebni? Čitaj dalje pa ćeš saznati!
Kondomi se međusobno razlikuju po boji, debljini, okusu i materijalu ... dok se LELO HEX kondomi od ostalih kondoma razlikuju po mnogo stvarima. Ponose se njihovom nevjerojatnom jačinom materijala i tankoćom koja poveća osjetljivost, tako da dragi muškarci ... dosta je izgovora da u seksu sa kondomima ne osjećate ništa – isprobajte HEX, osjećaj je potpuno drugačiji!

Ti kondomi su velika inovacija, doduše toliko velika, da je diljem cijeloga svijeta tretirana kao jedna od najvećih napredaka u tehnologiji kondoma u proteklih 70 godina! U samo nekoliko tjedana nakon što je proizvod bio predstavljen tržištu, bilo je prodanih više od 600,000 HEX kondoma, a taj broj iz dana u dan raste! Još uvijek te nismo uvjerili?

Njihov heksagonalni (šesterokutni) oblik jedan je od najtvrđih oblika u svijetu – takvog oblika su pčelinje saće te zmijine ljuske. Svaki kondom izrađen je od 350 šesterokuta koji zajedno čine cjelinu. To kondomu daje izvanrednu tankoću, zbog čega kondomi doprinose ka boljim osjećajima, dok je ujedno jako izdržljiv.

Na unutarnjoj strani osjeća se šesterokutni oblik zbog koje ćeš osjetiti dodatnu stimulaciju i intenzivnije osjećaje. Obzirom da je kondom tanak – prosječna debljina iznosi samo 0,045 mm, toplina tijela prenosi se sa jednog na drugog partnera i time stvaraju intimnije spolno iskustvo. 180 mm dužine i 54 mm širine osiguravaju udobno prilagođavanje prosječnim veličinama penisa.lelo-hex-2

LELO HEX kondomi ispunjavaju sve međunarodne standarde, a neke čak i prekoračuju. Proizvođač prije otpreme provjeri kvalitetu svakog kondoma.

Jedna od jako bitnih karakteristika kondoma je ta, da sadrže malo lubrikanta bez spermicida.

Prikladni su također i za vagene jer ne sadrže baš nikakve životinjske derivate.

TVOJ KONDOM JE ZASTARIO. OSJETI BUDUČNOST I ISPROBAJ HEX!

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura