Povećanje penisa i rješavanje problema sa impotencom pumpicama Bathmate

Erotske igračke

Bilo je to 2004. godine kada je izumitelj John Oakes razvio prvu pumpicu za hidroterapiju kako bi pomogao svom prijatelju. Bio je entuzijastičan sportaš i motociklist, ali kad je oštetio kralježnicu, došlo je do problema s erekcijom. Nakon nekoliko godina razvoja, John je razvio prvu vodenu pumpicu za penis, koja je njegovom prijatelju uveliko pomogla.Tako je 2006. godine osnovana tvrtka Bathmate. To je ubrzo postalo najprodavanija marka pumpica za penise na svijetu.

Bez obzira radi li se o erektilnoj disfunkciji ili bilo kojem drugom problemu, nesposobnost erekcije može otežati život, uzrokovati zbunjenost, neugodu i tjeskobu, osobito ako se to dogodi pred partnerom. Veličina penisa tijekom seksa zapravo nije najvažnija - duži seks može biti mnogo ugodniji za sve.

Međutim, za mnoge je vrlo niska seksualna izdržljivost razlog za zabrinutost, jer su suočeni s negativnim mislima i idejom da ne mogu zadovoljiti svog partnera. To izaziva osjećaj nezadovoljstva i odbijanja.

Bathmate ti stvarno može pomoći kod gore navedenim problemima. Upotreba pumpice je vrlo jednostavna i vrlo udobna. Pumpica koristi toplu vodu kako bi stvorila vakuumski pečat oko penisa, što omogućuje da krvne žile rade s najvećim kapacitetom (što ti daje jaču i trajniju erekciju), a istovremeno, redovitim korištenjem, povećavaš penis.

Kombinirajući korištenje Bathmate pumpice i vježbi koje smo već opisali u članku Kako do većeg penisa, moći ćeš značajno poboljšati svoju seksualnu izdržljivost i veličinu penisa kako bi se osjećao sigurnije - a partner će se osjećati zadovoljnijim.

Tvrtka Bathmate nalazi se u Ujedinjenom Kraljevstvu, Wakefieldu u istočnom Yorkshireu. Za proizvodnju proizvoda koji koriste samo najkvalitetnije materijale, uključujući i silikon, koji je pogodan za kožu, visoko vrijednošću polikarbonata i visokokvalitetni nehrđajući čelik. Kod rada pomognu im roboti za postizanje visoke razine točnosti. Može se pohvaliti i najdužom pumpicom za penis na svijetu koja se zove HydroXtreme 11.

Postoji nekoliko ključnih stvari koje čine Bathmate za najbolju (i najprodavaniju) pumpicu za penis na svijetu.

  1. Stvarni rezultati: Bathmate pumpice za penis nude niz pozitivnih učinaka za korisnike, s različitim pogodnostima za različite ljude.
  2. Siguran dizajn: Sigurnost kupaca je presudna, tako da su svi Bathmate proizvodi izrađeni od materijala koji su sigurni za tijelo, gdje su vodene pumpe klinički dokazano sigurne za upotrebu.
  3. Praktična upotreba: Kako biste dobili najbolje moguće rezultate s Bathmate pumpicom za penis, najbolje ju je koristiti svaki dan. Jedinstveni oblik Bathmate je lako uklopiti u rutinu tuširanja.

Što čini Bathmate posebnim?

Bathmate pumpice ističu se od konkurencije na mnogo načina. Kao i sve pumpice, Bathmate stvara vakuumski pritisak čime krv u penisu stvara jaku erekciju.

Za razliku od drugih pumpica za penis, Bathmate pumpice ne koriste zrak za stvaranje vakuuma - cijeli sustav je na vodeni bazi. To znači da možemo stvoriti mnogo učinkovitiji, točno isti pritisak bez ikakvog rizika.

To stvara izvrsne, neusporedive rezultate. Kao što smo već rekli, korisnici su primijetili povećanje penisa nakon redovite mjesečne upotrebe, veču,dulju erekciju, a korisnici koji imaju/ili su imali erektilnu disfunkciju, zabilježili su barem djelomično poboljšanje. Nakon svega slijedi povećanje samopoštovanja i, što je najvažnije, bolji seks. Pumpica Bathmate ti može pomoći u stjecanju samopouzdanja i da stekneš penis koji će ti se više svidjeti.

Prednosti Bathmate pumpice:

  • Brzo dobivanje rezultata
  • Postupak pumpanja je nježan i ugodan. Pruža ga nevjerojatno udoban i prilagodljiv prsten i vrlo mekana unutrašnjost.
  • Penis je povećan u duljinu, čak i do nekoliko centimetara
  • Penis je povećan po opsegu do 30%
  • Penisu je povećan volumen do 40 %
  • Steći ćeš samopouzdanje, tvoje blagostanje će se poboljšati
  • Pomaže u liječenju impotencije
  • Pomaže u liječenju Peyronijeve bolesti, što znači da ti pomogne da ispraviš svoj savijeni penis.
  • Pomaže kod povećanja glavice penisa
  • Proširuje vrijeme spolnog odnosa
  • Poboljšava intenzitet orgazama
  • Pumpica nema neželjenih nuspojava

Iako određene tehnike povećanja penisa daju rezultate, ništa ne postiže tako dobre rezultate kao Bathmate pumpica. Mnoge od njih čak ne daju rezultate ili su opasni po zdravlje.

Koji model Bathmate pumpice odgovara tebi?

Hydro serija - savršen izbor, ako pumpicu za penis koristiš prvi put, Bathmate Hydro serija nudi izvrsnu vrijednost za svoju cijenu i trajne promjene u veličini i snazi penisa. Kao prva vodena pumpica na svijetu, koristi vodu kako bi stvorila snažan ali siguran pritisak koji pomaže korisnicima da povećaju svoju veličinu. Hydro serija, koja stvara relativno umjerenu razinu pritiska, omogućuje ti da počneš s proširenjem penisa i povećaš veličinu u što kraćem vremenu.

Trenutno je u ovoj seriji dostupan model Bathmate Hydro 7. To je osmišljeno tako da odgovara potrebama većine korisnika, jer je idealno za duljinu penisa između 5 i 7 inča ili od 12,7 cm do 17,8 cm (mjereno u stanju erekcije).

HydroXtreme serija - Za profesionalne korisnike koji traže izvanredne performanse preporučujemo Bathmate HydroXtreme, najjaču pumpicu za penis na svijetu.

Ako tražiš snažnije performanse ili želiš da se pumpica za penis uklopi u neku drugu veličinu, isprobaj seriju Bathmate Hydromax s većim rasponom veličina, a istovremeno pruža čak 35% više energije od serije Bathmate Hydro. Ona je jedna od najprodavanijih pumpica za penis na svijetu.

HydroXtreme serija - Za profesionalne korisnike koji traže izvanredne performanse preporučujemo Bathmate HydroXtreme, najjaču pumpicu za penis na svijetu. HydroXtreme omogućuje korisnicima da iskuse najveći mogući pritisak za nevjerojatne efekte bez poteškoća i opasnosti.

Koja je prava veličina pumpe?

Različiti ljudi imaju različite potrebe i zahtjeve, posebno kada su u pitanju pumpice. Važno je odabrati vodenu pumpicu koja odgovara tvojoj veličini. Ako odabereš model koji je prevelik, u konačnici ćeš izgubiti učinkovitost, jer pumpica neće moći stvoriti idealan pritisak, a premali modeli mogu biti neugodni i neproduktivni.

Bathmate pumpice su podijeljene u četiri grupe, po veličini:

  • Do 5 inča, ili do 12,7 cm
  • Od 5 do 7 inča, ili 12,7 do 17,8cm
  • Od 7 do 9 inča, ili 17,8cm do 25cm
  • Više od 10 inča ili 25 cm

Iako postoji mnogo izbora na tržištu pumpica za penis, postoji jednostavan razlog što je Bathmate jedna od najprodavanijih brandova u svijetu - postiže najbolje rezultate.

Svojim jedinstvenim vodenim dizajnom, pumpice pružaju ujednačeno i udobnije iskustvo, što omogućuje bolje povećanje veličine i veliko povećanje samopouzdanja.

Upute za upotrebu Bathmate pumpica:

  1. Pumpico koristi u toploj vodi, prvo pričekaj da se genitalije naviknu na temperaturu vode.
  2. Vodenu pumpicu uroni u vodu i oslobodi sav zrak iz nje.
  3. Stavi Bathmate na penis i okreni ga prema dolje. Dakle, tako da osjetiš blagi pritisak na penis. Na vrhu pumpice nalazi se nepovratni ventil kroz koji će teći višak vode. Svaki put kad pritisneš pumpicu prema dolje, stvoriš veći pritisak na penis.
  4. Kao što je gore opisano pokušaj povećati pritisak svakih 5 minuta.
  5. Svaki put kada to smatraš potrebnim ili kada voda ne procuri kroz ventil, čak i ako gurneš pumpicu dolje, podesi optimalni tlak.
  6. Ako misliš da je pritisak na penis prevelik, otpuštaj nepovratni ventil.
  7. Nakon 15 do 20 minuta otpuštaj pritisak na nepovratnom ventilu i zatim ukloni pumpicu.
  8. Iznenadit ćeš se rezultatom.
  9. Na kraju upotrebe ne zaboravi očistiti pumpicu blagim sapunom i vodom ili sredstvom za čišćenje erotskih igračaka.

Kada će biti vidljivi rezultati povećanja penisa?

Nakon prve upotrebe učinak traje do 24 sata. Za dugotrajnu promjenu, savjetujemo ti da koristiš 15 do 20 minuta dnevno u razdoblju od najmanje 1-2 mjeseca.

John, osnivač tvrtke BATHMATE, gotovo je svaki dan koristio svoju vodenu pumpicu za penis gotovo 11 godina. Kaže, da se korištenjem  nekoliko puta tjedno, nakon samo nekoliko minuta dnevno, poboljšava dobrobit, seksualna izdržljivost i veličina penisa.

Zdrav, snažan i veliki penis oduvijek se smatrao simbolom snage, a snažna erekcija za zdravlje muškarca. Kao što znaš, čak 30 posto muškaraca nakon 40 godina starosti susreće se s erektilnom disfunkcijom ili poznatom impotencijom. Postoji mnogo razloga zašto penis jednostavno ne otvrdne. To može biti stres, nezdrav život ili preveliko bavljenje sportom.Samo - to također može biti i posljedica smanjenja penisa. Osim vježbanja pumpicom za penis, jedno rješenje je i upotreba tableta za erekciju.

Bathmat pumpice spriječe štetne toksine u samo nekoliko minuta. Oni se počinju akumulirati kao posljedica neuspjeha cirkulacije krvi u penisu i, s vremenom, mogu ga ozlijediti.

Iako je ovo osjetljiva i često istinski emocionalna tema, važno je zapamtiti da se ne moraš sramiti bilo čega. Na impotenciju utječu mnogi fizički ili psihološki uzroci. Bathmate je izvrsno rješenje za tvoje probleme i za tvoj bolji sutra.

Lidija
Radujem se istraživanju novih stvari koje će ti kroz moje članke otkriti novi svijet erotike. Kombiniraj učenje i zabavu.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura