Povećajte spolnu želju s afrodizijakom

Erotske igračke

Afrodizijak je već više stoljeća znan sastojak koji pomaže povećati libido, odnosno spolnu želju, a ime potječe iz imena starogrčke boginje Afrodite. Njegova korisnica bila je i poznata Kleopatra koja je svoje ljubimce zavodila s poznavanjem različitih mirisa te ih je s tim ujedno dovodila do ruba propasti.
Korištenje afrodizijaka je bilo jako popularno i u stoljećima koja su slijedila, a jer su mnogi od njih štetni, u današnje vrijeme ih zamjenjujemo afrodizijacima kao što su Viagra i prije svega različita hrana. Na osnovu toga danas poznajemo dvije osnovne vrste afrodizijaka, i to naime one, koje možemo pomirisati i osjetiti, a zovemo ih psihofiziološki te na unutarnje, koji izviru iz različitih ljubavnih napitaka, hrane i pića.

I koji su afrodizijaci danas najpopularniji za povećanje spolne želje? Bez sumnje tvrdimo da se na vrhu ljestvice nalaze slasne jagode s kremom koje već na prvi pogled u mnogima probude želju, a nakon njih slijede artičoke.

Kao afrodizijak djeluju i neke druge vrste voća i povrća, za povećanje spolne požude su, pored rajčice, još i šparoge, grožđe, mango, banana i slatki med, koji je simbol razmnožavanja zbog svog nastanka. Naravno da ne smijemo zaboraviti čokoladu. Stručnjaci tvrde da na spolnu požudu utječe sve što je slatko te su naime mnogi uvjereni da afrodizijaci, bolje nego s fiziološkog vidika, djeluju s psihološkog. To je potpuno razumljivo, ako pogledamo da kao i seks, tako i hrana povećava dobar osjećaj i požudu, posebno kada izgleda seksi. Želju za seksom povećavaju i neki začini. Peršin je prije svega odličan afrodizijak za žene jer djeluje ugodno na blagostanje i zdravlje općenito, anis sadrži sastojke slične estrogenu te je dobar i za žene i za muškarce, a spomenimo i češnjak, ružmarin i mentu. Alkohol se smatra za jednog od najpoznatijih afrodizijaka s kojim si možete povećati spolnu požudu, ali ima i jedan negativan učinak, a to je da smanjuje sposobnosti za sam spolni odnos.

Da bi raspoloženje u spavaćoj sobi bilo uzavrelo, možete koristiti svima dobro poznatu španjolsku muhu, koja će povećati libido. To je afrodizijak, kojeg koriste muškarci i žene te je zbog svoje popularnosti na volju i u brojnim različitim voćnim okusima. Nekoliko kapljica u piće i vaš partner vam neće moći odoliti. Još jedan odličan afrodizijak su mirisi i različita eterična ulja koja će probuditi požudu i djelovati stimulativno. Nitko ne može odoljeti nekome tko lijepo miriše. Vanilija, jasmin, miris ruža i cimeta ili pačule će probuditi strast te se pobrinuti za šarolikost vašeg ljubavnog života.

Danas je na tržištu jako šarena ponuda različitih pomagala za povećanje spolne želje. Svoj libido možete probuditi s različitim mastima, tabletama i dodacima prehrani, koji su odgovarajući i za muškarce i za žene koji si žele probuditi strast i požudu.

Ali prije nego se odlučite za korištenje bilo kojega od njih, pročitajte upute te se po potrebi posavjetujte s liječnikom jer neki od njih mogu imati neugodne posljedice.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura