Plug-ilicious 1 & 2 - vibrirajući analni čep

Predstavljanje proizvoda

Plug-ilicious je pametni vibrirajući analni čep kojim možeš upravljati putem telefona ili drugog pametnog uređaja!

Možeš birati između dva: Plug-ilicious 1 (ljubičasti, zelen) i Plug-ilicious 2 (crven, plavi, crni). Oni su međusobno prilično slični i ako želiš znati koje su razlike među njima, čitaj dalje.

Zašto odabrati Plug-ilicious vibrirajući analni čep

Dizajn

Ako želiš nešto elegantno i mekano, onda su Plug-ilicious čepovi baš za tebe. Izrađeni su od mekog silikona ugodnog za tijelo i ugodnog za nošenje i korištenje. Uz to su i potpuno vodootporni, što znači da ih možeš ponijeti sa sobom pod tuš ili u kadu i tako zaćinitii svoju svakodnevicu.

Duboke i intenzivne vibracije

U čepu su skrivena dva snažna motora koji će te impresionirati dubokim i intenzivnim vibracijama.

Upravljanje aplikacijom

Uz pomoć aplikacije možeš upravljati svakim motorom u čepu zasebno i neovisno jedan o drugom. Tako mogu vibrirati oboje odjednom, samo jedan ili malo pomiješano.

Tihi način rada

Unatoč činjenici da dva motora u čepu nude jako intenzivnu stimulaciju, čep je iznimno tih! Tako nećeš morati brinuti o glasnoći i moći ćeš se u potpunosti prepustiti užitku.

Stimulacija prostate

Plug-ilicious čepovi također se mogu pohvaliti da su prikladno dugi i za stimulaciju prostate. Ako si muškarac koji se želi prepustiti stimulaciji prostate, onda je Plug-ilicious idealan izbor!

USB punjenje

Pune se priloženim USB kabelom. Tako ne moraš brinuti o zamjeni baterija. Kada je čep prazan, jednostavno ga uključi u magnetni kabel za punjenje, pričekaj malo i spreman si za avanture.

Kome je namijenjen vibrirajući čep Plug-ilicious?

plug-ilicious unisex

Čepovi su prikladni za gotovo svakog, kojeg  zanima analna stimulacija. Dizajnirani su tako da i muškarci i žene mogu uživati u njihovim vibracijama, tako da upotreba nije rodno specifična. Možeš ga koristiti i ako si početnik ili već iskusan korisnik analnih igračaka. U svakom slučaju, čep će ti donijeti puno užitka!

Korištenje Plug-ilicious čepova

Lubrikant

Kao i kod svih analnih igračaka, upotreba lubrikanta je najvažnija kod Plug-ilicious čepova. Budući da je silikonska igračka, moraš koristiti lubrikant na bazi vode. Silikonski lubrikant će reagirati sa silikonskom površinom igračke i tako će postati ljepljiva, te je više nećeš moći očistiti i posljedično koristiti.

Najviše se preporučuje korištenje EasyGlide analnog lubrikanta. Gušći je nego običan, pa se ne suši tako brzo i nećeš ga morati nanositi više puta.

I još nešto – ne moraš biti štedljiv s lubrikantom. Nanesite puno kako bi umetanje bilo što jednostavnije. Možeš ga nanijeti na ulaz u anus kao i na sam anus te ga namazati i po igrački.

Analno tuširanje

Korištenje analnog tuša nije nužno, ali ga možeš koristiti ako te brine čistoća tamo dolje. Korištenjem tuša pobrinut ćeš se da ukloniš višak komadića stolice i tako se kasnije potpuno prepustiš užitku.

Upravljanje vibracijama

Igračka se uključuje i isključuje tipkom na dnu čepa. Da ga uključiš drži je nekoliko sekundi, a možeš ga koristiti sa  aplikacijom ili bez nje.

Aplikacija

satisfyer connect

Ako odlučiš kupiti čepove, obavezno probaj  koristiti s aplikacijom Satisfyer Connect.

Ne samo da možeš s aplikacijom koristiti bezbroj kombinacija vibracija, možeš  stvoriti i spremiti vlastite uzorke ili možeš koristiti one koje dijele drugi korisnici aplikacije.

Možeš se povezati sa svojim partnerom bilo gdje u svijetu i dopustiti mu da upravlja vibracijama. Možeš ih kontrolirati i glasom ili slušati erotsku priču uz koju se vibracije automatski povećavaju.

Aplikacija je također na hrvatskom jeziku, pa će otkrivanje svih njenih načina biti vrlo jednostavno!

Čišćenje Plug-ilicious čepova

Vibrator moraš  jako dobro očistiti prije i nakon upotrebe. Budući da je vodootporan, to možete jednostavno učiniti mlakom vodom i blagim sapunom, a preporučuje se korištenje antibakterijskog sredstva za čišćenje igračaka. Nakon pranja dobro ga osuši, a zatim spremi na sigurno mjesto dok ti opet ne zatreba.

Razlika između Plug-ilicious 1 i 2

plug-ilicious 1

Plug-ilicious 1

plug-ilicious 2

Plug-ilicious 2

Plug-ilicious 1 i 2 razlikuju se po obliku. Jedinica ima uži vrh, ali je i dizajn proširenog dna drugačiji. Također, vibracije su kod jedinice nešto slabije, a sve ostalo je isto.

Ako si početnik, odaberi Plug-ilicious 1, jer će umetanje biti malo lakše zbog užeg vrha.

Plug-ilicious 2 odaberi  ako ne mariš previše za širi vrh.

Proizvode možeš pronaći u našoj online trgovini. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku i YouTubeu. A možeš čitati i druge postove na blogu i naučiti puno novih stvari. Ako imaš dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura