Orgazam bez penetracije

Savjeti za bolji seks

Desi se nekad, da si spreman za akciju a nije ti do penetracije. Može biti da zbog menstrucije, bolova, upale ili ti samo nije do toga. Dobra vijest je, da postoji puno načina kojima možeš uživati i doživjeti orgazam bez penetracije.

Činjenica je da puno žena ne doživi orgazam samo penetracijom, međutim dožive ga samo stimulacijom klitorisa. I zašto ne bi u takvoj stimulaciji uživala više puta? Zajedno sa partnerom potražite različite položaje koje vama najbolje odgovaraju i otvorit če vam se posve nov svijet orgazmičnih užitka.

1. Masturbirajte jedan prema drugim

Partnerov (partneričin) zadatak niije uvijek da udovolji tvojim željama i da te dovede do orgazma. Nekad je razburljivije ako se do orgazma dovedeš sam/a međutim kad partner pored tebe počinje isto. Možda čete u međuvremenu poželjeti da partner završi početo alli pokušajte pravilo »bez diranja« izdržati što duže jer če tako sve bite više seksi.

2. Erotske igračke

Predlažemo vam vibratore za parove ili takve sa upravljačem, jer tako može njime upravljati partner i time posve postaviti kontrolu na tvoj užitak. Svakako ako želite možete koristiti klasične G – spot ili rabbit vibratore.
Savjetujemo da pre korištenja erotskih igrački koristite primjeran lubrikant koje sprečava trljanje i tako uvečava uživanje.

3.Direktna stimulacija

Puno puta čujemo, da žena lakše dođe do orgazma oralnim seksom. Ali nije nužno uvijek tako. Naravno to ne znači da nikad više nečeš uživati u vještinama partnerovog jezika jer oralni seks može biti nešto najzadovoljivog, kažemo samo, da svima to ne odgovara. Razloga je više, žene najčešće nabrajaju da jih brine miris i okus, zato u tom slučaju najbolja je direktna stimulacija prstima ili kakvom igračkom.

Naravno, ti najbolje znaš svoj klitoris i znaš što ti najviše odgovara, nježan ili jaki dodir, kombinacija obadviju. Ipak dozvoli partneru, da pretraži tako klitoris kao sramne usne i naravno ne zaboravi da mu kažeš što ti se najviše sviđa ili ne.

orgazam bez penetracije

4. Dirty talk

Zna se, da je mozak naš najveći seksualni organ i ako to znaš može ti vrlo koristiti. Potpuno moguće je, da doživiš orgazam ili samo malo nedostaje, bez tjelesnok dodira, samo tako, da si partnerom pričate i zamišljate stvari koje vas pobuđuju.

Ako to još niste počeli, ništa zato. Uzmite si vrijeme i pođite polako. Ne treba početi najprljavijim fantazijama i partneru na uvo da sanja o orgiji. Dirty talk može sadržati i tako nešto kao » sviđa mi se, kad radiš...«, Želim, da mi radiš...«

Ako ste stidljivi možete početi tako, da šaljete jedno drugome prljave poruke (sexting). Možeš zamislit scenarij i napišeš. » Kad nočas dođeš kuči, čeka te...«

5. Trljanje

To možete raditi obučeni, djelno ili posve goli. Najlepše je, da je to jako uzbudljivo, jer parovi stariji od 21 godine obično to ne rade. Pri tom partneri nisu pod pritiskom, ne treba brinuti na zaštitu (kad je riječ da ste obučeni). I posve obučeni osjetit čete uznemiravajuču stimulaciju, koja če vas dovesti do vrhunca.

6. Tantrični seks

Jeste li čuli za Indijsku starodobnu tradiciju tantra? Postoje neki sretni pojedinci koji su tantrični seks upoznali i znaju koristiti seksualu energiju na način koji pravi orgazam u samo nekoliko minuta – bez fizičnog dodira. Tu energiju neka bi svi imali i treba samo da se nauči kako pravilno da se usmjeri da doživimo jaki orgazam.

7. Orgazam grudi

Žene grudima stavljamo puno pažnje, predasvega zbog izleda, međutim zaboravljamo da su jako funkcionalne i naše prijateljice kad govorimo o orgazmu. Kad smo uzbuđene naše grudi uvečaju se 25% i čak promjene malo boju. Kad partner bradavice stimulira lizanjem, masažom ili nježnim, ritmičkim tapkanjem ima to na naš mozak isti efekat kao stimulacija klitorisa. Za stimulaciju bradavica dostupne različite štipaljke, i takve utezima za još intenzivniji doživljaj.

8. Šamaranje/igranje uloga/BDSM

Ljubitelji ste Fifty Shades ili vas BDSM svijet uzbuđuje i želite probati kakvi su osječaji kod vezanja? Ne treba pretjirivati ili poći u ekstreme. Možete poći lisicama, prevjezima za oči i reketima, ako vam se svidi možete nastaviti.

Ako maštate o seksu sa strancem, možete igrati, da se ne znate ili da ste se tek upoznali. Dostupni su razni kostimi i perike da je igra stvarnija. Koje su najčešće fantazije čitajte ovdje.

Ovako, gore smo izabrali nešto ideja. Sigurno čete nači pravu, da začinite odnos i seksualni život i doživite lude, uzbudljive orgazme.

Urša
Pronađite njezine članke u svim kategorijama, najviše voli pisati o savjetima koji obogaćuju i poboljšavaju seks i davati odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura