Nexus Revo stimulatori prostate

Erotske igračke

Nexus Revo stimulatori prostate proizvod su britanske marke poznate po svojim inovativnim seks igračkama koje mogu koristiti i muškarci i žene. Nexus najveći naglasak stavlja na dizajn i funkcionalnost, zbog čega njihovi masažeri prostate imaju vrlo poseban oblik koji se savršeno prilagođava tijelu i zaista precizno stimulira prostatu. Zanima li te zašto je Revo linija tako posebna? Nastavi čitati!

Zašto Nexus Revo stimulatori prostate?

Nexus Revo stimulatori prostate jedni su od posebnijih na tržištu. Pitaš se zašto?

Sve igračke iz ove linije imaju rotirajući vrh koji kružnim pokretima masira prostatu. Ali to nije sve! Iako se igračke prodaju kao stimulatori prostate, mogu ih koristiti i žene. Jedina iznimka je čep s prstenom za penis, budući da ga žene u praksi ne mogu u potpunosti koristiti.

Nexus Revo stimulatori prostate prikladni su za muškarce i žene!

masaža prostate

Svima je jasno da muškarci vole analnu stimulaciju jer se njome stimulira njihova prostata. A nju se također naziva muška G točka. Ali jesi li znao da i žene mogu analnom stimulacijom stimulirati G točku?!

Opna koja odvaja anus od vagine vrlo je tanka, pa se svi pokreti i vibracije iz anusa lako prenose u vaginu. Zato ponekad žene kod stimulacije anusa dožive i analne orgazme!

Nexus Revo stimulatori prostate stoga su izvrsna igračka za sve parove koji vole analnu stimulaciju jer igračku mogu dijeliti. Samo ga nemoj tijekom dijeljenja zaboraviti dobro očistiti kako se bakterije ne bi prenijele s jednog anusa na drugi.

Što su točno Nexus Revo stimulatori prostate?

Svi Nexus Revo stimulatori imaju rotirajući vrh i stimulator međice, a 5 od sedam igračaka u ovoj liniji ima i vodootporni daljinski upravljač!

Sve igračke se pune USB punjačem, a izrađene su od silikona jer je kreatorima Nexusa kvaliteta najvažnija.

Sve Nexus Revo igračke također su vodootporne, što znači da ih možeš ponijeti sa sobom pod tuš ili u kadu, a i čišćenje je zbog toga iznimno jednostavno.

Nexus Revo linija

U Nexus Revo liniji postoji 8 različitih proizvoda.

Revo 2, Revo Stealth i Revo Intense u osnovi su vrlo slični modeli, s tim da Revo 2 i Revo Intense nemaju daljinski upravljač.

Nexus Revo 2

Revo 2

Nexus Revo Stealth

Revo Stealth

Nexus Revo Intense

Revo Intense

Revo Slim je prikladniji za početnike, jer je u odnosu na druge malo manji i uži.

A Revo Extreme baš suprotno! Veći je i širi pa će sigurno impresionirati sve one koji žele nešto veće.

Za sve one koji vole nove senzacije, idealan je izbor Revo Air, koji umjesto vibracija stimulira međicu zračnim valovima. Oni prodiru duboko u tkivo i na vrlo poseban način stimuliraju prostatu koja se nalazi samo nekoliko centimetara iznad međice.

Nexus Revo Slim

Revo Slim

Nexus Revo Extreme

Revo Extreme

Nexus Revo Air

Revo Air

Revo Embrace je stimulator prostate s prstenom za penis i testise. Prsten će ti pomoći da duže izdržiš, pa će i užitak trajati duže. Zbog stimulacije prostate i međice sve će biti još intenzivnije! Embrace je najlakše koristiti tako da prvo gurneš testis preko prstena, zatim mekani penis i na kraju ubaciš stimulator prostate.

Revo Twist je posljednji i vrlo poseban stimulator, jer ima rotirajuću glavu s jedne strane i vibrirajući analni čep s druge strane. Tako da ga možeš koristiti s bilo koje strane!

Embrace

Revo Embrace

Twist

Revo Twist

Spomenute Nexus Revo stimulatore prostate i ostale proizvode možeš pronaći u našoj internet trgovini i fizički trgovini u Zagrebu. Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama! Možeš nas pronaći na Instagramu, Facebooku, YouTubeu i TikToku. Također možeš pročitati ostale postove na blogu i tako naučiti puno novih stvari. Ako imaš bilo kakvu dilemu ili pitanje, možeš nam pisati na [email protected] ili nas nazvati na 0800 804 851 i rado ćemo ti pomoći!

Sara
bio_sara

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: