Neka ovogodišnje Valentinovo bude nešto posebno

Ljubav i seksualnost

Trebaš li ideju za sjajan poklon za Valentinovo? Mislili smo na baš sve! I za zaljubljene parove, kao i za one single!

Pokloni za zaljubljene parove:

S parterom vam nije u navici darivanje jedan drugome za Valentinovo ili  vam je već dosta tih slatkih medvjeda, srca i bombonijera?

Za vas imam nekoliko izvrsnih prijedloga za poklone! Moći ćete ih koristiti u paru ili samostalno, a iznad svega, obogatit će vaš spolni život. Uvjeravam vas da će ovaj poklon biti najbolji do sada i sigurno ga nećete koristiti samo na Valentinovo;).

Svi vole malo eksperimentirati u krevetu, jer doista ne želimo da seks postane rutina, zar ne? Sigurno ste vas dvoje već razmišljali o isprobavanju neke igračke i, ako ste tražili prikladnu priliku - nema ništa bolje od Valentinova. Izbor je zaista velik, pa samo pregledajte prijedloge u nastavku: 

Poklon paket 14-Days of Love

Iznenadi svog ljubavnika ovim divnim poklon paketom LoveBoxxx i uživajte s raznim igračkama i dodacima! Poklon paket 14 Days of Love sastoji se od kutije u obliku srca s 14 pretinaca. Otvori svaki dan jedan pretinac i svaki dan eksperimentiraj s novom igračkom.

Ovaj je komplet sjajan da začiniš svoj spolni život, tako da dva tjedna možeš svakodnevno isprobavati nešto novo. Zbog prekrasnog oblika kutije, ovaj je komplet savršen poklon za svaku prigodu.

8 dijelni komplet Panthra Gato

Ovaj 8 dijelni komplet sadrži sve što ti je potrebno za uzbudljivu noć u spavaćoj sobi. Uz komplet ćeš dobiti i praktičnu torbu u koju možeš diskretno spremiti sve svoje igračke.

Komplet sadrži:

· vibrator,

· analni čep,

· lisice na zapešće,

· lisice za gležnjeve,

· bič,

· reket,

· maska ​​i

· ovratnik s povodcem

Vibracijske gaćice PantyRebel

To su vibrirajuće gaćice koje, osim stimulacije, nude dodatno uzbuđenje, jer daljinski upravljač možeš predati partneru i tako je tvoj užitak u potpunosti u njegovim rukama.

Gaćice Panty Rebel izrađene su od sofisticiranog i mekog materijala koji pruža ugodan osjećaj i lijepo pristaje tijelu. U rublje je ušiven poseban džep u koji diskretno umetneš vibrator.

Izvana je vibrator potpuno nevidljiv, čineći vibracijske gaćice diskretnim i uzbudljivim. Možeš ih nositi ispod bilo koje odjeće. Gaćice su također izuzetno tihe, tako da nema straha da će netko čuti. Na raspolaganju su četiri različita modela: dva modela tangi, klasične gaćice i bokserice.

Multi vibrator Satisfyer Endless Joy

Vibrator Satisfyer Endless Joy je višenamjenski vibrator. Ponosi se s 3 moćna motora – jedan je smješten na dnu i dva na svakom od vrhova, a možeš ga koristiti u razne svrhe, kako solo, tako i u paru.

Zaobljenog oblika i mekog, ugodnog materijala, Endless Joy nudi bezbroj načina za istraživanje.

U okrugli otvor možeš umetnuti penis i koristiti ga kao vibrirajući prsten za penis. Pomoću njega također možeš pokušati stimulirati klitoris, G ili P točku, bradavice, testise, međicu ili ga koristiti kao dodatak omiljenom dildu. 

A što ako nemam partnera?

To što nemaš partnera ne znači da bi za Valentinovo trebala ostati praznih ruku. Ako želiš da ovaj dan svejedno bude nešto posebno, priušti si savršeni dar za maženje koji će se brinuti za orgazmičke trenutke tijekom cijele godine!

Djevojkama predlažem sljedeće:

Rabbit vibrator Bloom - The Violet

The Violet (ljubičica) je elegantni rabbit vibrator iz kolekcije Bloom. Zbog lijepog oblika i vibratora i ambalaže, proizvod je jedna od neizostavnih erotskih igračaka za svaku ženu.

Vibrator je opremljen jedinstvenom tehnologijom klizanja koja olakšava prilagođavanje igračke vlastitim željama. Djeluje prilično jednostavno: uključiš vibracije i tipkom na ručki odabireš svoj omiljeni uzorak. Zatim povučeš palcem ulijevo ili udesno preko listova da povećaš ili smanjiš jačinu vibracija. Postoji 5 različitih uzoraka i 5 brzina.

Vibrator Satisfyer Curvy 2+

Vibrator Curvy 2+ je prikladan vibrator koji koristi tlak zraka za rad. Njegovi valovi nježno i senzualno stimuliraju klitoris u različitim intervalima, a da vibrator ne dolazi u izravan kontakt s kožom.

Dok se o klitorisu brinu zračni valovi, mekana glava stimulatora nježno miluje stidne usne. Igračka ima mekana silikonska usta koja grle klitoris i nježno ga usisavaju. Ali ako je okreneš, imaš prekrasan stimulator G-točke s jakim vibracijama. Dakle, Curvy 2+ pruža ti dvostruko zadovoljstvo! 

A dečkima:

Pulzirajući vibrator prostate P-Tap

Upoznaj pulsirajući vibrator prostate P-Tap, pomoću kojeg možeš podići stimulaciju prostate na višu razinu.

Vibrator nudi pulsirajući vrh, 3 brzine vibracije i 9 uzoraka koji donose intenzivnu masažu prostate. Dizajniran je da stimulira i međicu.

P-Tap ima 2 snažna motora koji rade odvojeno. Igračkom možeš upravljati bežičnim upravljačem i puniti je USB kabelom.

Masturbator Melissa Laurel

Masturbator Melissa Laurel sve tvoje želje pretvara u stvarnost i uvijek ti je na raspolaganju. 

Realni model nudi ti svilenkasto mekan i realan osjećaj. Unutrašnjost s nadražujućom strukturom pruža dodatnu razinu stimulacije. Tijekom penetracije materijal se savija i kreće prema tvom ritmom. 

Zanima te još više?

Ne brini, za tebe imamo još mnogo proizvoda, među kojima možeš pronaći savršeni poklon za Valentinovo! Još je bolje što su u našoj Valentinovoj akciji koja traje od 1.2. do 7.2. 2021, proizvodi smanjeni za ludih 30% i to čak 9 robnih marki.

LUDU Valentinovu akciju možeš pogledati OVDJE.

Ako imaš bilo kakvo pitanje, uvijek smo ti dostupni putem e-maila, telefona, chata i na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

Kontaktirajte nas, pitajte, napišite komentar. Za još zanimljivi sadržaj iz svijeta seksa i erotskih igračaka također se možeš pretplatiti na naš You Tube kanal.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura