Najpopularnije igračke za žene

Erotske igračke, Video prilozi

Već smo puno pričali o tome kako masturbacija i općenito pozitivan stav prema našoj seksualnosti mogu imati pozitivan učinak na nas. Ne samo fizički, nego i psihički. Svrha ovog zapisa je, međutim, otkriti kako se s tim najlakše nositi.

Zato imamo za tebe najpopularnije igračke za žene koje bi svaka trebala imati u svom noćnom ormariću;)

STIMULATORI KLITORISA

Nije tajna da većina žena doživi orgazam najlakše uz stimulaciju klitorisa. A ako ne znaš koju igračku odabrati, s nečim takvim ne možeš pogriješiti! To je i razlog zašto su one među najpopularnijim igračkama za žene.

U suštini postoji mnogo različitih igračaka koje stimuliraju klitoris. Obično vibriraju – što je fantastično, ali ovo radi na zvučnim i zračnim valovima.



To znači da stimuliraju klitoris, a da se ga uopće izravno ne dodiruješ. Ipak, žene izvještavaju da su s njima doživjele najbrže i najsnažnije orgazme. Mnoge su žene čak doživjele svoj prvi orgazam, nakon što su mislile da ga nikada neće doživjeti.

Osjećaj je teško opisati jer je nešto posebno. Ali recimo da je usporedivo s oralnim seksom – ali onim stvarno dobrim.

Da saznaš više o stimulatorima klitorisa, pogledaj si ovaj video.

MASAŽNI VIBRATORI 

Masažeri ili masažni vibratori su vrlo svestrani. Dali znaš da se prvotno prodavao sportašima za masažu vrata, ramena i bolnih mišića? Žene su, međutim, tada otkrile da su izvrsni i za masažu nečeg drugog. A potkraj 60-ih Betty Dodson je čak vodila radionice u New Yorku gdje je učila žene kako koristiti masažer.



Ovi tipovi vibratora su u principu vrlo jaki i intenzivni, a vibracije prodiru dublje i stimuliraju cijelu strukturu klitorisa, a ne samo glavu. A to za tebe znači da te mogu lako dovesti do orgazma. I zbog toga su među omiljenim igračkama za žene. Međutim, ponekad mogu biti prejaki za žene koje imaju osjetljiviji klitoris. Ali, to ne znači da ga ne možeš koristiti. Možeš si pomoći korištenjem preko odjeće, deke ili jastuka. Ili ga jednostavno koristiš za masažu tijela.

Za razliku od svojih konkurenata, Lelo Smart Wand 2 (gore na slici) je luksuzan, nudi više kontroliranih uzoraka masaže i ima dulje trajanje baterije. Sve o ovom prekrasnom Smart Wand 2 masažeru možeš saznati u ovom videu.

VIBRATOR G-TOČKE

Žene mogu doživjeti nekoliko vrsta orgazama, a jedan od njih je i orgazam G-točke.

G-točka je područje u vagini koje je malo hrapavo na dodir i nabubri kada je žena uzbuđena. Možeš ga pronaći oko 5 do 8 cm duboko ako saviješ prste prema pupku. Najlakše ju stimuliraš igračkama.

Ako sama probaš, osjetit ćeš ju bez problema, ali svojim prstima ćeš teže doživjeti orgazam. To je kao kad se ne možeš poškakljati. Srećom, igračke rješavaju ovaj problem. G-točka vibratori su toliko zakrivljeni da stvarno pogode ono što trebaju.



Postoji, međutim, jedan zaista poseban vibrator koji oponaša pokret "dođi ovamo". Ako ti se ovo sviđa, onda ćeš biti oduševljena OhMyG vibratorom! Ne samo da je nešto posebno kada je u pitanju stimulacija. Također je jedan od najtiših vibratora na tržištu. Više o njemu možeš saznati u ovom videu.

RABBIT VIBRATOR 

Rabbit vibrator je zapravo dildo koji vibrira i također ima stimulator klitorisa. Ovaj stimulator klitorisa najčešće je u obliku zečića, na engleskom rabbit i stoga se takav vibrator naziva rabbit vibrator.

Ovi vibratori su savršen izbor za tebe ako voliš penetraciju, ali ti to nije dovoljno za orgazam. I nemoj misliti da s tobom nešto nije u redu ako ne postigneš orgazam samo penetracijom. Oko 75% žena treba dodatnu stimulaciju klitorisa kako bi doživjele orgazam.



DILDO

Vjerojatno nema potrebe objašnjavati kako se koristi dildo, ali postoji toliko mnogo različitih vrsta da ćeš sigurno pronaći nešto za sebe.

Imaš one koje su potpuno realni na dodir, ili one koje su od stakla ili metala. Neki svijetle u mraku, pa čak i štrcaju lažnu spermu. Imaš i one koje su fleksibilni i one koje vibriraju, ili dvostruke dildove koje mogu koristiti dvoje odjednom... Da ne govorimo o previše, ovu raznoliku ponudu najbolje bi bilo pogledati OVDJE.

VAGINALNE KUGLICE

Puno pričamo o tome kako seksualne igračke također mogu doprinijeti boljem zdravlju, a ne možemo zanemariti ni vaginalne kuglice. Vrlo su popularne za izvođenje Kegelovih vježbi, ali moraš biti vrlo oprezna da ih pravilno izvodiš!

Najveća greška koju žene čine je da samo stisnu mišiće. Ali zaboravljaju da je jednako važno kao i stiskanje, da ih i opuštaju.

Prije nego što počneš izvoditi Kegelove vježbe, provjeri dali li ih radiš ispravno. Inače, možeš učiniti više štete nego koristi.

Sjajna stvar koja ti može pomoći da ojačaš mišiće dna zdjelice, je na primjer, Perifit.

Umetneš ga u vaginu i onda doslovno igraš igrice na telefonu. Međutim, osmišljen je s istim naglaskom na stiskanju kao i na opuštanju mišića. Više o tome kako radi možeš saznati u ovom videu.

To je sve za danas. Ne zaboravi nas pratiti i na našim društvenim mrežama jer uvijek ima puno zanimljivih informacija, a najbrže možeš saznati i za sve popuste i akcije koje imamo. Međutim, ako imaš bilo kakvih pitanja, možeš nas nazvati ili kontaktirati na Instagramu, Facebooku ili e-mailom.

Maja
bio_maja

Da li ti je zanimljiv naš sadržaj?

Prijavi se na naš e-magazin i ne propusti interesantne novosti!

Brošura

Također pročitajte: